Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Prečo mať alebo nemať sk.klub

Recommended Posts

Odesláno

Takto som kedysi v nejalom inom vlákne už písal, ako zástupcov našej SK enklávy si viem predstaviť Pastorka a Lubka, dvoch preto aby jeden nebol sám.A\"ve dvou se to lépe táhne\":D:D:D. Myslím ked začali organizovať zrazy a minizrazy, dokonca Pastorek bol aj pri organizovaní minimaxizraze v Senici, tak si to plne zaslužia aby bolo využité ích maximálne snaženie ( aj Lubko ako hlavný koordinátor TT kolony sa obetoval a v Trstíne to schytal ako prvý:D:D:D:D - za 40€ :P.) Doslova a do písmena nás podržal:D:D:D. A preto som zato ako už právoplatný člen P-Clubu aby títo páni boli zvolení ako zástupcovia Sk časti P-C.

[upravil dne 13/12/09 jkmtrnava]

Odesláno

do tohto vlakna to nepatri ale za seba si myslim ze pastorek a lubko su ti koser ludia pre zastupovanie.maju skutocny zaujem to nejakym smerom rozvijat a prejavili aj tu spravnu zanietenost pre vec.ceskemu vedeniu sa neda odopriet ustretovost a zaujem rozvijat tento klub.:super

Odesláno

no či bude zvolený alebo nie to uvidíme. v každom prípade zo strany slovenských riadnych členov PC by mal Pastorek a Lubko asi 100% podporu. ja osobne si myslím že bude len na našom vedení PC či akceptuje nášich vyslancov ako členov vedenia alebo ako čestných členov vedenia v každom prípade musíme nájsť kompromis aby sme ulachčili cestu novým členom zo slovenska smerom k nám.

konečne sa našlo pár ludí ktorých musíme podporiť aby sme to rozbehli na plný plyn

a tu sú počiatočné výsledky

http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=127

Odesláno

chlapi, čítate moje myšlienky. kto iný ako Pastorek a Lukb0? jednoznačne majú moju podroru, aj ked som sa posledných zrazov nemohol zúčastniť, myslím si však, že v tomto prípade nejde ani tak o tie zrazy, ale o celkový prístup k danej problematike, možno je toto ešte predčasné, ale toto je moje stanovisko, na ktorom nebudem nič meniť, hovorí sa že všetko zlé je na niečo dobré a myslím si že Zila, ked zakladal toto vlákno vôbec nepredpokladal, že to naberie takýto smer, aspon slovenskí fandovia pežotov jasne ukázali, že komu ide o čo, že to nie je len mlátenie prázdnej slamy ale sú tu ľudia, ktorí majú jasnú predstavu o tom, kde by toto celé malo smerovať a hlavne ako:super:super

[upravil dne 13.12.2009 PaloLM]

Odesláno

Takto som kedysi v nejalom inom vlákne už písal, ako zástupcov našej SK enklávy si viem predstaviť Pastorka a Lubka, dvoch preto aby jeden nebol sám.A\"ve dvou se to lépe táhne.

Ja k tomuto chcem ešte dodať že určite to sami ťahať nebudú. Je tu aj veľa iných členov ktorí im,a koniec koncov sebe určite a radi pomôžu. Neviem si predstaviť že všetko bude len na nich dvoch, v dnešnej rýchlej dobe. Bude treba sa veľa vecí zriecť a veľa času obetovať a veľa doma VYSVETĽOVAŤ. Ale keď sa všetci trochu posnažíme, tak verím že pod takouto dvojicou to môžeme ďaleko dotiahnuť.

Odesláno

1. Musim vseobecne podakovat za podporu :) \\

2. Naozaj som netusil, kam toto vlakno smeruje, tu koncepciu pre vedenie sme pripravovali a premyslali este ovela skorej ako zalozil zila toto tema. Avsak ked ma byt spravne napisane, nemohlo sa to poslat hned a zbrklo ...

3. Velmi suhlasim s kaprom, snazenie ako tak pozeram, urcite nebude len o nas dvoch, je to vela clenov co pomahaju, a urcite pomozu :)

PS: Co sa tyka casu, som na podpore :D :D :D Mam ho dost :D:P

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Takto som kedysi v nejalom inom vlákne už písal, ako zástupcov našej SK enklávy si viem predstaviť Pastorka a Lubka, dvoch preto aby jeden nebol sám.A\"ve dvou se to lépe táhne.

Ja k tomuto chcem ešte dodať že určite to sami ťahať nebudú. Je tu aj veľa iných členov ktorí im,a koniec koncov sebe určite a radi pomôžu. Neviem si predstaviť že všetko bude len na nich dvoch, v dnešnej rýchlej dobe. Bude treba sa veľa vecí zriecť a veľa času obetovať a veľa doma VYSVETĽOVAŤ. Ale keď sa všetci trochu posnažíme, tak verím že pod takouto dvojicou to môžeme ďaleko dotiahnuť.

prepáč kaper, ja som myslel len na priamych \"styčných dôstojníkov\" s vedením klubu. Ostatné je samozrejme ako a kto bude spoluorganizátorom atď., to musia byť určite viacerí, samozrejme s ohladom na počet prítomných atď.Myslím že na to už čas si \"určiť\" až po zvolení a uznaní naších zástupcov.

Odesláno

ak ten klub.sk bude fungovat ako tento klub,nema to najmensiu logiku vzniku,mne vadi na vacsine ceskych klubov a for,ze za clenstvo sa plati!!! uz aj na nasich niektorich weboch to zacina byt podobne,je to ubohe od ludi vyberat peniaze,klub by mal byt v prvom rade o spojeni ludi za jednym ucelom a nie o zarabani a nech mi nikto nehovori ze tu uz nejde o zarabanie kedze ceny za prenajom domeny su uplne smiesne,zrazy sa daju robit tiez bez toho aby sa vyberali love od clenov,je to vsetko vec dohody,hladania atd

Odesláno

mato - zde je ale platba dobrovolna. On totiz provoz serveru a veci okolo stoji nemalo penez a pokud nechceme mit forum zahlcene reklamou, je tech par korun jedine a bezbolestne reseni.

Odesláno
Původně zaslal: mato88

ak ten klub.sk bude fungovat ako tento klub,nema to najmensiu logiku vzniku,mne vadi na vacsine ceskych klubov a for,ze za clenstvo sa plati!!! uz aj na nasich niektorich weboch to zacina byt podobne,je to ubohe od ludi vyberat peniaze,klub by mal byt v prvom rade o spojeni ludi za jednym ucelom a nie o zarabani a nech mi nikto nehovori ze tu uz nejde o zarabanie kedze ceny za prenajom domeny su uplne smiesne,zrazy sa daju robit tiez bez toho aby sa vyberali love od clenov,je to vsetko vec dohody,hladania atd

Podívej se na klubový transparentní účet (odkaz určitě najdeš) a zjistíš, že pro existenci takového klubu, jako je tenhle, je třeba peněz, až Tě to překvapí. Mě naopak vadí, že \"inernetová komunita\" se domnívá, že všechno je zadarmo a každý, kdo chce peníze je nutně grázl a je třeba ho přinejmenším upálit - proč ty blbý čtyři stovky zaplatí z 12 000 registrovaných uživatelů fóra cca 500 a zbytek se může jen tak kliďánko vézt na vlně? Zatím žádné zamykání fóra pro neplatiče nehrozí, ale jsem rád, že mnozí (dokonce i v zahraničí) pochopili že dát 1x ročně cenu dvou večeří na dobrou věc je správné.

Odesláno
Původně zaslal: mato88

Ako bolo pisane, clenske, je dobrovolne... Ze vsech userov, co su na tomto fore registrovany, je platicich dovolim si povedat kolko ? Do max 5 percent, aj to som prehnal ...

Nikto ta nenuti. Ale kupit a platit domenu, je jedna vec. Lenze toto neni forum, kde pride 100 ludi denne, toto je forum, o ktore sa treba starat, niekdo ho musi spravovat.

Peniaze su volne k nahliadnutiu na klubovom ucte ktory je na nete ...

Navyse klub prispieva na zrazy, darceky, a treba naposled zaplatil zivot leva v zologickej zahrade ...

Proste tie peniaze si nikto neberie do vacku.

Ked nechces dat, nedaj, nikto ta nenuti :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...