Pe.Tr Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 ...a jsou i tací kteří pošlou místo 300,- za prodloužení i více ... většina klubů má dokonce vstup na forum za penize. my máme člensky poplatek dobrovolný. Citovat
Qcko Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Klub bez penazi, no to je for na dobru noc:super ... idem spat:papa Citovat
mato88 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 nejde o mna,ale nie kazdy ma na to aby platil rocne napriklad 300 Kc a chce byt clenom,na slovensku funguje uz dlhsu dobu viac klubov a for a clenovia tam platit nemusia,ako je to mozne,ze funguju??? a myslim ze su na kvalitnejsej urovni ako toto forum,preco? lebo kazdy do toho vklada dusu,svoje maximum,lebo to chalanov bavi,nie pre peniaze,a nie dat love a tym to hasne,tak isto ako som poziadal o partnerstvo napriklad,zaplat love a este daj zlavu clenom,to co je za blbost,clenom dam 10% zlavu na tovar a este mesacne platit,sa uz konecne zobudte,takto to nejde,nemoze niekto porovnavat nas obchod kde robime minimalny obrat napriklad s autokelly alebo pod.to su take veci co mi dost vadia Citovat
kajvet Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Tak to už musíš být bezdomovec když nemáš 25,- Kč/měsíčně (300,-/rok). A když se ti tu tak moc nelíbí, proč sem chodíš už docela dlouho?? Nikdo mě do platby nenutil a přesto jsem roční příspěvěk zaplatil a zaplatím ho zas...Jsem solidární a již několikrát mě mimochodem toto foum poradilo, vyřešilo problém, či dalo zajímavý tip... Citovat
Kurt Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: mato88 na slovensku funguje uz dlhsu dobu viac klubov a for a clenovia tam platit nemusia,ako je to mozne,ze funguju??? a myslim ze su na kvalitnejsej urovni ako toto forum,preco? Například? Původně zaslal: mato88 tak isto ako som poziadal o partnerstvo napriklad,zaplat love a este daj zlavu clenom,to co je za blbost,clenom dam 10% zlavu na tovar a este mesacne platit, Už to začínám chápat - vedení chtělo, abys zaplatil, že jo? Teď si tu chladíš žáhu.... No a představ si, že se najdou firmy, které to za tu reklamu tady dají. Citovat
Vvitty Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 mato88: nenapadlo Te, ze provoz serveru i klubu take neco stoji? srovnatelne komercni pripojeni jako to, ktere vyuzivame - odhadem 20.000 / rok k tomu vlastni server, ktery je prekvapive nutne koupit a jednou za cas vymenit, vsichni zname moralni zivotnost teto techniky. serveru je nutne zajistit take nejakou spravu atd., i presto ze vetsina prace je zde odvadena dobrovolne a bez uhrady... pokud Te zajimaji dalsi provozni naklady, doporucuji shlednout napr. zapisy z jednani vedeni, ucetni uzaverky, pripadne pohyby na klubovem uctu. Ten je mimo jine verejny prave proto, aby vedeni nemohlo byt nikym obvinovano ze snahy vyvest z klubu penize. A v neposledni rade, clenstvi zde je zdarma, pokud Ti jde jen o forum nebo ucast na klubovych akcich. Nakonec na to ani nemusis byt clenem.. jsem rad, ze se najde alespon tech 420 (aktualni stav) clenu, kteri si priplaceji za radne clenstvi, at uz kvuli moznosti ovlivnovat deni v klibu, vyuzivat nekterych slev, nebo proste jen tak pro dobry pocit ze pomohli udrzet v behu toto forum. Pridano dodatecne (asi pisu pomalu ) - ktere kluby tak treba funguji? Radi se poucime ;-) - jestli chces mit nekde na foru v prislusne rubrice komercni inzerat a neplatit to petikilo za rok, mam jednoduche reseni - investuj svuj cas, poskytuj zde ostatnim nejakou dobu zdarma rozumne technicke rady atd a nebudes jej muset platit. [upravil dne 13.12.09 Vvitty] Citovat
jkmtrnava Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: mato88 ak ten klub.sk bude fungovat ako tento klub,nema to najmensiu logiku vzniku,mne vadi na vacsine ceskych klubov a for,ze za clenstvo sa plati!!! uz aj na nasich niektorich weboch to zacina byt podobne,je to ubohe od ludi vyberat peniaze,klub by mal byt v prvom rade o spojeni ludi za jednym ucelom a nie o zarabani a nech mi nikto nehovori ze tu uz nejde o zarabanie kedze ceny za prenajom domeny su uplne smiesne,zrazy sa daju robit tiez bez toho aby sa vyberali love od clenov,je to vsetko vec dohody,hladania atd prepáč ale ked si odpusíš len 10 pív (č flašky vína alebo dve flaše tvrdého) ročne, máš na členské, no a pomožeš aj dobrej veci ) vid: Lubkov príspevok Citovat
mato88 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 co sa tu do mna seci obuvate kua,to bol moj nazor co sa tyka platenia,nemam zaujem preto,lebo mam viac znaciek aut a nebudem na kazdom fore platit,jedna moja vyplata by bola fuc a mate pravdu,radsej si dam tych desat piv a namiesto uzitku z mojej strany pre klub,budete mat h...o,nechapem,je tolko moznosti rieseni,ale nevadi,sak je vas dost,ja som tak velmi chcel byt uzitocny,dobru noc Citovat
Medvěd Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: mato88 tak isto ako som poziadal o partnerstvo napriklad,zaplat love a este daj zlavu clenom,to co je za blbost,clenom dam 10% zlavu na tovar a este mesacne platit, To je docela jednoduché, zkusím to velice polopaticky, aby i ten méně chápavý mohl pochopit Víš, kolik lidí denně vstupuje na naše stránky? Nevíš-li, pak je to vpravo nahoře ve statistikách - dnes cca 4300 návštěv Upozornění na to, že je někde krámek, který by dotyčným mohl posloužit se běžně považuje za reklamu (třeba v obecních novinách 1 inzerát stojí cca 1000,- Kč). Pokud se někdo obává \"nájezdu\" řádných členů toužících po 10% slevě, je třeba si uvědomit, že P-C má řádných členů cca 500 rozplizlých po celém československu. 10% slevu pro ně požaduje vedení spíš jako vyjádření jakési sounáležitrosti, tedy ocenění toho, že oni přispěli na chod klubu. pokud máš malou prodejničku někde v Tlmačích, myslím, že kvůli 10% slevě by se k Tobě nehnal ani člen z Blavy, natožpak já z Prahy. [upravil dne 13/12/2009 Medvěd] Citovat
Vvitty Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 mato88: je to proste, pozadavek v podstate symbolicke castky celkem spolehlive odrazuje ty, co se zde zaregistruji jen kvuli tomu aby meli moznost sem nahazet inzeraty (a ze takovych je dost). A pravidla musi platit pro vsechny stejna Nevim jak ty, me by moc nebavilo tu mit reklamu na kazdem kroku... Nu, coz, vezmi svych usetrenych 20€ a dej si za ne vecer nejake to pivo, na zdravi [upravil dne 13.12.09 Vvitty] Citovat
mato88 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: mato88 tak isto ako som poziadal o partnerstvo napriklad,zaplat love a este daj zlavu clenom,to co je za blbost,clenom dam 10% zlavu na tovar a este mesacne platit, To je docela jednoduché, zkusím to velice polopaticky, aby i ten méně chápavý mohl pochopit Víš, kolik lidí denně vstupuje na naše stránky? Nevíš-li, pak je to vpravo nahoře ve statistikách - dnes cca 4300 návštěv Upozornění na to, že je někde krámek, který by dotyčným mohl posloužit se běžně považuje za reklamu (třeba v obecních novinách 1 inzerát stojí cca 1000,- Kč). Pokud se někdo obává \"nájezdu\" řádných členů toužících po 10% slevě, je třeba si uvědomit, že P-C má řádných členů cca 500 rozplizlých po celém československu. 10% slevu pro ně požaduje vedení spíš jako vyjádření jakési sounáležitrosti, tedy ocenění toho, že oni přispěli na chod klubu. pokud máš malou prodejničku někde v Tlmačích, myslím, že kvůli 10% slevě by se k Tobě nehnal ani člen z Blavy, natožpak já z Prahy. [upravil dne 13/12/2009 Medvěd] typicka odpoved prazaka,poprve: nemam predajnu v tlmacoch,ale v blave na kolibe kde za prenajom dvoch miestnosti a skladu platime dost mastne love,za druhe:dat desat percent zlavu za napriklad vzduchovy podvozok,alebo kovane disky,to uz je celkom slusna palka,ale ty to asi nikdy nepochopis ze ja tu neponukam srobiky za 2 Kc,za tretie:z toho vypliva ze aj z tych 5% clenov,su mozno maximalne 2 clenovia ktori su ochotni a schopni si takyto tovar kupit Citovat
Medvěd Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: mato88 .....,za tretie:z toho vypliva ze aj z tych 5% clenov,su mozno maximalne 2 clenovia ktori su ochotni a schopni si takyto tovar kupit Ale to, kde svoje zboží prodáváš si tu přečte několik tisíc lidiček, z kterých někteří mohou k Tobě zajít (a dokonce jim ani nemusíš poskytnout slevu, když nebudou mít kartičku). P.S. Prodáváš-li vzduchové podvozky, kovaná kola apod., pak nechápu, kde je problém, že nemáš na 500,- kč na roční inzerci - jak už jsem psal, \"internetová komunita\" by nejraději všechno grátis a pokud si chceš stejným způsobem vařit svou ziskovou polívčičku, pak jsem rád, že to asi nebude tady. [upravil dne 13/12/2009 Medvěd] Citovat
mato88 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: Kurt mato88: doporučuju uklidnit se. mozes mi napisat co som porusil? do mna sa vsetci obuvaju,ja som si len napisal svoj nazor,uz ani to sa tu nemoze? Citovat
Kurt Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 mato88: správaš sa ako somár. Stačí? Citovat
Kurt Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: mato88 oki,dobru noc Vďaka, dobrú. Citovat
švejk Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 tomu se v odborne praxi rika \"slapnout do ho*na\" nechtel bych se vas pane nejak dotknout, ale pisete nesmysly. I ja pri studiich a spousta dalsich clenu pri studiich zvladne pomerne bez problemu dotlacit 300,- coz jsou podle meho pomerne mrzke penize na to, co za ne dostanu. Pokud pominu to, ze muzu prohlasit, ze jsem radny clen PC (coz je podle meho nazoru jeden z nejlepe fungujicich klubu v CR), dostanu mimo jine taky pomerne vyrazne slevy na nahradni dily (jenom za posledni tyden jsem diky clenstvi v PC usetril cca 2000,-) a moznost poznat nove a v mnoha pripadech skvele lidi a dokonce i ziskat nove pratele. A aby toho nebylo malo, tito lide usetri dalsi penize tim, ze radi prilozi ruku k dilu, nebo poradi jak je potreba.. a to clovek ani nemusi byt radnym clenem. A to neni nemluvim o slevach v zde e-shopu, na srazech,..... a tak bych mohl pokracovat do aleluja Pokud znate nejaky slovensky klub, ktery funguje jeste lepe, nez je tento.. pak nezbyva nez pogratulovat. Abych to shrnul.. clovek ani nemusi byt radnym clenem (platit tech 300,-), aby si usetril spoustu casu a penez (diky lidem zde na foru), a to pouze proto, ze forum je zdarma a pro sirokou verejnost. Clovek se ani kolikrat nemusi registrovat, aby si nasel problem, ktery se ho tyka, diky tomu, ze uz se tu nekdy resil a byl zdarne vyresen. P.S. pokud mate pristup k vasim zakaznikum v podobnem duchu jako vase prispevky zde ve vlakne, tak vas mohu ubezpecit, ze ikdybych mel vas obchod za barakem a vy mel zbozi za babku, tak co se me tyce, mohl byste si ho vsechen strcit do prdele nastorc Původně zaslal: mato88 nejde o mna,ale nie kazdy ma na to aby platil rocne napriklad 300 Kc a chce byt clenom,na slovensku funguje uz dlhsu dobu viac klubov a for a clenovia tam platit nemusia,ako je to mozne,ze funguju??? a myslim ze su na kvalitnejsej urovni ako toto forum,preco? lebo kazdy do toho vklada dusu,svoje maximum,lebo to chalanov bavi,nie pre peniaze,a nie dat love a tym to hasne,tak isto ako som poziadal o partnerstvo napriklad,zaplat love a este daj zlavu clenom,to co je za blbost,clenom dam 10% zlavu na tovar a este mesacne platit,sa uz konecne zobudte,takto to nejde,nemoze niekto porovnavat nas obchod kde robime minimalny obrat napriklad s autokelly alebo pod.to su take veci co mi dost vadia Citovat
pastorek Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 mato88, zrejme vzniklo nedorozumenie. Za prístup na fórum sa neplatí. Poplatok je iba za riadne členstvo v Peugeot club-e. Nikto od teba žiadne peniaze nepýta, je to dobrovoľné. Keď uznáš za vhodné dáš, keď nie nič sa nedeje. V jednom predošlom príspevku si písal o poplatkoch na zrazoch. Neviem o tom že by si na nejakom bol ale i tak ťa môžem ubezpečiť že nikto od teba nebude pýtať peniaze na mini zraze. (iste potvrdia všetci čo na nich boli) Tam si každý platí iba svoju konzumáciu. Iná situácia je na veľkom troj dňovom zraze. Tam sú poplatky za služby. Ubytovanie, parkovanie, kúpeľný poplatok vyberá prevádzkovateľ areálu. Organizátori zrazu zabezpečujú stravu. Zdá sa mi normálne že ten guláš či cigánsku chcú od účastníkov i zaplatiť. Tento rok to tak bolo v Piešťanoch. Stravu som zabezpečoval ja tak viem o čom to je. Vyberali sme iba za cenu surovín. Všetko ostatné platil \"niekto\" ale neboli to účastníci zrazu. Na záver iba jedno: Všetko je dobrovoľné. Keď nechceš nemusíš ale nekecal o veciach do ktorých nevidíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.