Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prečo mať alebo nemať sk.klub

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

jenda 309, nechápem čo má spoločné slovenská vláda s klubom a Zilom. Ako prirovnanie je to už extrém.

No to bolo pretože som bol už naozaj privelmi nasraty, naviac keď som sa zaujímal o dovody rozpadu tak som pozeral fotky a videa, na ktorých bolo vela slovákov (nie len vlada - politici) s transparentmi ako vládnime si sami, preč s velkým bratom atd... Toto mi to teraz velmi pripomenulo.. to stejne, ked zila stale reva ake je to napi*u byt s cechmi a ked budu slovaci sami tak to bude ovela lepsie.... Navyše neznášám ludi ktorí vedia len kritizovať, keď dostávajů dačo zadarmo tak ani nevedia povedať dík a keď z toho dačo nekapne tak niesú ochotný dát ani groš... Presně takoví mi prijde Zila a jeho fanboys... No už som toho napísal privela, uznávám že to bolo trocha prehnané srovnanie a tiež sa ospravedňujem \"dobrým slovákom\" :roker

Skrátka stejné revanie pro nič. Pro tých čo to vzali tak akože něznášám slovákov, nie je to tak, mam tam čiast vzdalenej rodiny (prababka, tetky) a zopár kamrátov vo Vranove nad toplou :)

[upravil dne 11.12.2009 Jenda 309]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

All: Zilovi nejde o forum, ale o klub, bacha na to, nieze by som sa ho nejako zastaval, ale nema to spolu nic spolocne ...

Promin, ale ono to hodne spolecneho ma. Forum tvori momentalne tak 1/3 az 1/2 aktivit clenu na klubu... dalsi velkou cast tvori srazy.

Klub bez nejake formy fora je v dnesni dobe minimalne zivotaschopny, prave tady se odehravaji veci jako technicka pomoc, pokec clenu kdyz neni sraz atd.

A mit klub a pouzivat ciziho fora, tomu se rika prizivnictvi :)

Ale ono je to stejne v podstate jedno, protoze tyhle aktivity uz se cas od casu objevuji dva roky a vysledek nikde.

Odesláno

Vvitty: ja som to myslel tak, ze zalozit forum nie je problem, to dokaze kazdy, ale Zilovi ide o klub a to je problem... spolocne to ma, ale toto forum by asi nebolo bez klubu tam kde je;)

Odesláno

No, Mirasi, co dodat?

BUM - hřebíčkem o hlavičku aneb máš 100% pravdu, předsedo. Tebou zmiňované vlákno jsem dokázal číst asi tak první tři strany, pak se z toho stal chat cca 5ti \"diskutantů\"

Odesláno

ja si taky neodpustim prispevek, abych nebyl pozadu :)

podle me je zakladani klubu v SK relativne zbytecnost. Sem chodi slovaku rekl bych radove mene a je to mozna skoda. Podle meho by bylo lepsi domluvit se stavajicim vedenim (ktere je pouze ceske), zdali by nebylo mozne rozsirit ho o par slovenskych clenu, kteri by mohli zajistovat lepsi podporu slovenskych clenu (napriklad nejakym zpusobem vyresit problemy s placenim clenskych prispevku), slevy v servisech, u prodejcu ND a vubec propagovat PC i na uzemi SK.

Ovsem asi by vznikl problem, aby se pak schazelo cele vedeni (jeho CZ a SK skupina).. ale vsecko je nejak resitelne. At uz technologicky, nebo nejakym typem dohody :) Tot muj nazor.

Jinak nepochybuju, ze nejsem prvni koho toto napadlo a ze urcite tento \"zlepsovak\" asi neni az tak moc zlepsovak, jinak uz by se to davno nejak zaridilo :)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Vvitty: ja som to myslel tak, ze zalozit forum nie je problem, to dokaze kazdy, ale Zilovi ide o klub a to je problem... spolocne to ma, ale toto forum by asi nebolo bez klubu tam kde je;)

Zcela opačně. Tento klub by nebyl bez tohoto fóra tam kde je, lidi do tohoto klubu přitáhlo právě kvalitní fórum. A to je to, na čem se občas někdo snaží parazitovat - že si založí vlastní klub, jenže u něj nemá to kvalitní fórum, takže se mu po úvodním poplácávání po zádech, jak je novej klub skvělej, lidi stejně vrátěj sem, protože v tom novým úúúúžasným lokálním klubu jim nikdo neporadí, a celkově se tam ho*no děje.

Ať si někdo zakládá klubů kolik chce, žádný problém. Ale hezky od začátku a se vším všudy, bez takového svinského parazitování. Ale jak už bylo řečeno a pamětníci vědí, od autora tohoto vlákna už je to v podstatě kolorit a asi desátý pokus, a já si zde nejvíc cením reakcí Slováků, kteří mu sami vesměs dali velmi jasně najevo, co si o tom myslí.

Odesláno

Švejku - k Tvému nápadu jen tolik

Vzpomeň si na tu myšlenku, až budou nové volby a uvidíš, kolik lidí do vedení vlastně kandiduje - zažil jsem v klubu několik volebních období a vždy byl problém najít aspoň tolik kandidátů, aby se pokryla \"tabulkové\" = nutné pozice (a to v ČR máme mnohem silnější základnu řádných členů než na Slovensku).

Občanské sdružení se MUSÍ řídit stanovami a v nich je jasně definováno, že člen vedení se nejmenuje, ale volí - tzn. že je potřeba kandidovat a přesvědčit svým programem (a tím, jak člověk celkově působí) řádné členy, aby dotyčného zvolili.

Slováci o sobě dávají hlasitěji vědět až v posledním roce (neberu - li aktivity Zily a spol., kteří svou myšlenku odtržení prezentují již několik let) a uvidíme tedy v příštím volebním období, zda bude někdo ze Slovenska do vedení kandidovat a zda přesvědčí tolik hlasujících řádných členů, aby se do vedení dostal (já bych jednoho \"favorita\" na danou pozici viděl v barvách). Jinak nikde není napsáno, že by člen vedení musel být z Prahy - jsme v době internetu a tak se většina věcí dá vcelku rozumně řešit bez toho, aby si při tom účastníci třásli rukama (Trundík je z Brna, Kurt jako Superadmin z Chrudimi a žádný problém v dohodě s nimi nikdy nebyl).

Momentálně bych - na rozdíl od Zily - viděl šanci v tom, aby si Ti slováci, kteří nechtějí z našeho klubu vystoupit (drtivá většina) zvolili ze svého středu zástupce, který by s vedením spolupracoval na nějakém rozšíření působnosti Amis de Lion na Slovači - vše je ale na dohodě a není to tak, že by to začalo fungovat okamžitě - spíš to je běh na hodně dlouhou trať, za kterým bude schováno spousta jen málo viditelné práce.

[upravil dne 12/12/2009 Medvěd]

Odesláno

pravdepodobne viem koho má Medvěd na mysli ohľadne SK zástupcu. Už sa to tu preberalo, ale v inom vlákne a kto sa do toho ozval, tak súhlasil jednoznačne ktorý člen by to mal byť

Odesláno

Medvědův poslední odstavec mám sám za sebe chuť navrhnout k diskuzi na další schůzi VEDENÍ a myslim, že ani ostatní členové vedení nebudou mít nic proti.;)

Odesláno

jasne, me to je jasny, ze lidi, kteri by jeste k svemu profesnimu a osobnimu zivotu, vzali jeste brime vedeni klubu neni mnoho :) ale kdyby se precijen nasel nekdo, kdo by byl ochoten zalozit \"slovenskou pobocku\" PC, bylo by to (podle meho) uplne super :) to jak je v praxi proveditelne, to uz je vec jina.

Ja sam za sebe muzu rict, ze jsem nekandidoval a pravdepodobne v nejblizsich letech kandidovat nebudu a to jednoduse proto, ze bych nedokazal dat ruku na srdce a rict \"budu tuto funkci vykonavat odpovedne\", protoze ackoliv bych rad klubu pomohl, neverim si natolik, ze bych mohl byt v jeho cele. Skoro bych rekl, ze spousta clenu je na tom velmi podobne.

Původně zaslal: Medvěd

Švejku - k Tvému nápadu jen tolik

Vzpomeň si na tu myšlenku, až budou nové volby a uvidíš, kolik lidí do vedení vlastně kandiduje - zažil jsem v klubu několik volebních období a vždy byl problém najít aspoň tolik kandidátů, aby se pokryla \"tabulkové\" = nutné pozice (a to v ČR máme mnohem silnější základnu řádných členů než na Slovensku).

Občanské sdružení se MUSÍ řídit stanovami a v nich je jasně definováno, že člen vedení se nejmenuje, ale volí - tzn. že je potřeba kandidovat a přesvědčit svým programem (a tím, jak člověk celkově působí) řádné členy, aby dotyčného zvolili.

Slováci o sobě dávají hlasitěji vědět až v posledním roce (neberu - li aktivity Zily a spol., kteří svou myšlenku odtržení prezentují již několik let) a uvidíme tedy v příštím volebním období, zda bude někdo ze Slovenska do vedení kandidovat a zda přesvědčí tolik hlasujících řádných členů, aby se do vedení dostal (já bych jednoho \"favorita\" na danou pozici viděl v barvách). Jinak nikde není napsáno, že by člen vedení musel být z Prahy - jsme v době internetu a tak se většina věcí dá vcelku rozumně řešit bez toho, aby si při tom účastníci třásli rukama (Trundík je z Brna, Kurt jako Superadmin z Chrudimi a žádný problém v dohodě s nimi nikdy nebyl).

Momentálně bych - na rozdíl od Zily - viděl šanci v tom, aby si Ti slováci, kteří nechtějí z našeho klubu vystoupit (drtivá většina) zvolili ze svého středu zástupce, který by s vedením spolupracoval na nějakém rozšíření působnosti Amis de Lion na Slovači - vše je ale na dohodě a není to tak, že by to začalo fungovat okamžitě - spíš to je běh na hodně dlouhou trať, za kterým bude schováno spousta jen málo viditelné práce.

[upravil dne 12/12/2009 Medvěd]

Odesláno

Mne je jedno kto je vo vedeni mne sa tu pači a som spokojny preto som aj riadny člen keby somtu nebol spokojny odydem a basta to je len moj nazor a komu sa tu nepači alebo ma vyhrady nikto ho na silu nedrži nemusi tu chodiť a už vobec rozduchavať narodnostne vašne fuj serme na polityku toto je klub fanušikov leva a nie nacinalistycky klub:bacha:bacha:bacha:fnuk:fnuk:fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...