Jenda 309 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: marko306 jenda 309, nechápem čo má spoločné slovenská vláda s klubom a Zilom. Ako prirovnanie je to už extrém. No to bolo pretože som bol už naozaj privelmi nasraty, naviac keď som sa zaujímal o dovody rozpadu tak som pozeral fotky a videa, na ktorých bolo vela slovákov (nie len vlada - politici) s transparentmi ako vládnime si sami, preč s velkým bratom atd... Toto mi to teraz velmi pripomenulo.. to stejne, ked zila stale reva ake je to napi*u byt s cechmi a ked budu slovaci sami tak to bude ovela lepsie.... Navyše neznášám ludi ktorí vedia len kritizovať, keď dostávajů dačo zadarmo tak ani nevedia povedať dík a keď z toho dačo nekapne tak niesú ochotný dát ani groš... Presně takoví mi prijde Zila a jeho fanboys... No už som toho napísal privela, uznávám že to bolo trocha prehnané srovnanie a tiež sa ospravedňujem \"dobrým slovákom\" Skrátka stejné revanie pro nič. Pro tých čo to vzali tak akože něznášám slovákov, nie je to tak, mam tam čiast vzdalenej rodiny (prababka, tetky) a zopár kamrátov vo Vranove nad toplou [upravil dne 11.12.2009 Jenda 309] Citovat
domikra Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 za dva dní 6 strán,vymyšlet vymyslené a výsledek...? Citovat
Vvitty Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko All: Zilovi nejde o forum, ale o klub, bacha na to, nieze by som sa ho nejako zastaval, ale nema to spolu nic spolocne ... Promin, ale ono to hodne spolecneho ma. Forum tvori momentalne tak 1/3 az 1/2 aktivit clenu na klubu... dalsi velkou cast tvori srazy. Klub bez nejake formy fora je v dnesni dobe minimalne zivotaschopny, prave tady se odehravaji veci jako technicka pomoc, pokec clenu kdyz neni sraz atd. A mit klub a pouzivat ciziho fora, tomu se rika prizivnictvi Ale ono je to stejne v podstate jedno, protoze tyhle aktivity uz se cas od casu objevuji dva roky a vysledek nikde. Citovat
Qcko Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Vvitty: ja som to myslel tak, ze zalozit forum nie je problem, to dokaze kazdy, ale Zilovi ide o klub a to je problem... spolocne to ma, ale toto forum by asi nebolo bez klubu tam kde je;) Citovat
MatrixArwen Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Bavíte se naprosto o ničem:D...až jsem se takhle po ránu zasmála.díky.-) Z mýho hlediska je to naprostá zbytečnost, jak už všichni řekli:) Citovat
MirasCC Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Bavíte se naprosto o ničem:D... Má pravdu holka. Kdybyste se raději všichni věnovali nějakému hodnotnějšímu tématu, uděláte líp. Doporučuji věnovat pozornost třeba tomuhle: http://www.peugeot-club.com/topic/33521-sportovni-pruziny/ Citovat
Medvěd Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 No, Mirasi, co dodat? BUM - hřebíčkem o hlavičku aneb máš 100% pravdu, předsedo. Tebou zmiňované vlákno jsem dokázal číst asi tak první tři strany, pak se z toho stal chat cca 5ti \"diskutantů\" Citovat
marko306 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 tak ten šperk na krk sa rozrástol a ako už bolo v inom vlákne písané tak všetko končí pri sexe alebo pi... Citovat
švejk Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 ja si taky neodpustim prispevek, abych nebyl pozadu podle me je zakladani klubu v SK relativne zbytecnost. Sem chodi slovaku rekl bych radove mene a je to mozna skoda. Podle meho by bylo lepsi domluvit se stavajicim vedenim (ktere je pouze ceske), zdali by nebylo mozne rozsirit ho o par slovenskych clenu, kteri by mohli zajistovat lepsi podporu slovenskych clenu (napriklad nejakym zpusobem vyresit problemy s placenim clenskych prispevku), slevy v servisech, u prodejcu ND a vubec propagovat PC i na uzemi SK. Ovsem asi by vznikl problem, aby se pak schazelo cele vedeni (jeho CZ a SK skupina).. ale vsecko je nejak resitelne. At uz technologicky, nebo nejakym typem dohody Tot muj nazor. Jinak nepochybuju, ze nejsem prvni koho toto napadlo a ze urcite tento \"zlepsovak\" asi neni az tak moc zlepsovak, jinak uz by se to davno nejak zaridilo Citovat
švejk Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 ...mimochodem... vzhledem k tomu, ze ja jsem zasadne PRO centralizaci informaci, takze vec jako nove forum, nove neco pro me nepripada v uvahu Citovat
oddie Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko Vvitty: ja som to myslel tak, ze zalozit forum nie je problem, to dokaze kazdy, ale Zilovi ide o klub a to je problem... spolocne to ma, ale toto forum by asi nebolo bez klubu tam kde je;) Zcela opačně. Tento klub by nebyl bez tohoto fóra tam kde je, lidi do tohoto klubu přitáhlo právě kvalitní fórum. A to je to, na čem se občas někdo snaží parazitovat - že si založí vlastní klub, jenže u něj nemá to kvalitní fórum, takže se mu po úvodním poplácávání po zádech, jak je novej klub skvělej, lidi stejně vrátěj sem, protože v tom novým úúúúžasným lokálním klubu jim nikdo neporadí, a celkově se tam ho*no děje. Ať si někdo zakládá klubů kolik chce, žádný problém. Ale hezky od začátku a se vším všudy, bez takového svinského parazitování. Ale jak už bylo řečeno a pamětníci vědí, od autora tohoto vlákna už je to v podstatě kolorit a asi desátý pokus, a já si zde nejvíc cením reakcí Slováků, kteří mu sami vesměs dali velmi jasně najevo, co si o tom myslí. Citovat
Medvěd Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Švejku - k Tvému nápadu jen tolik Vzpomeň si na tu myšlenku, až budou nové volby a uvidíš, kolik lidí do vedení vlastně kandiduje - zažil jsem v klubu několik volebních období a vždy byl problém najít aspoň tolik kandidátů, aby se pokryla \"tabulkové\" = nutné pozice (a to v ČR máme mnohem silnější základnu řádných členů než na Slovensku). Občanské sdružení se MUSÍ řídit stanovami a v nich je jasně definováno, že člen vedení se nejmenuje, ale volí - tzn. že je potřeba kandidovat a přesvědčit svým programem (a tím, jak člověk celkově působí) řádné členy, aby dotyčného zvolili. Slováci o sobě dávají hlasitěji vědět až v posledním roce (neberu - li aktivity Zily a spol., kteří svou myšlenku odtržení prezentují již několik let) a uvidíme tedy v příštím volebním období, zda bude někdo ze Slovenska do vedení kandidovat a zda přesvědčí tolik hlasujících řádných členů, aby se do vedení dostal (já bych jednoho \"favorita\" na danou pozici viděl v barvách). Jinak nikde není napsáno, že by člen vedení musel být z Prahy - jsme v době internetu a tak se většina věcí dá vcelku rozumně řešit bez toho, aby si při tom účastníci třásli rukama (Trundík je z Brna, Kurt jako Superadmin z Chrudimi a žádný problém v dohodě s nimi nikdy nebyl). Momentálně bych - na rozdíl od Zily - viděl šanci v tom, aby si Ti slováci, kteří nechtějí z našeho klubu vystoupit (drtivá většina) zvolili ze svého středu zástupce, který by s vedením spolupracoval na nějakém rozšíření působnosti Amis de Lion na Slovači - vše je ale na dohodě a není to tak, že by to začalo fungovat okamžitě - spíš to je běh na hodně dlouhou trať, za kterým bude schováno spousta jen málo viditelné práce. [upravil dne 12/12/2009 Medvěd] Citovat
marko306 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 pravdepodobne viem koho má Medvěd na mysli ohľadne SK zástupcu. Už sa to tu preberalo, ale v inom vlákne a kto sa do toho ozval, tak súhlasil jednoznačne ktorý člen by to mal byť Citovat
Neon Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Medvědův poslední odstavec mám sám za sebe chuť navrhnout k diskuzi na další schůzi VEDENÍ a myslim, že ani ostatní členové vedení nebudou mít nic proti. Citovat
švejk Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 jasne, me to je jasny, ze lidi, kteri by jeste k svemu profesnimu a osobnimu zivotu, vzali jeste brime vedeni klubu neni mnoho ale kdyby se precijen nasel nekdo, kdo by byl ochoten zalozit \"slovenskou pobocku\" PC, bylo by to (podle meho) uplne super to jak je v praxi proveditelne, to uz je vec jina. Ja sam za sebe muzu rict, ze jsem nekandidoval a pravdepodobne v nejblizsich letech kandidovat nebudu a to jednoduse proto, ze bych nedokazal dat ruku na srdce a rict \"budu tuto funkci vykonavat odpovedne\", protoze ackoliv bych rad klubu pomohl, neverim si natolik, ze bych mohl byt v jeho cele. Skoro bych rekl, ze spousta clenu je na tom velmi podobne. Původně zaslal: Medvěd Švejku - k Tvému nápadu jen tolik Vzpomeň si na tu myšlenku, až budou nové volby a uvidíš, kolik lidí do vedení vlastně kandiduje - zažil jsem v klubu několik volebních období a vždy byl problém najít aspoň tolik kandidátů, aby se pokryla \"tabulkové\" = nutné pozice (a to v ČR máme mnohem silnější základnu řádných členů než na Slovensku). Občanské sdružení se MUSÍ řídit stanovami a v nich je jasně definováno, že člen vedení se nejmenuje, ale volí - tzn. že je potřeba kandidovat a přesvědčit svým programem (a tím, jak člověk celkově působí) řádné členy, aby dotyčného zvolili. Slováci o sobě dávají hlasitěji vědět až v posledním roce (neberu - li aktivity Zily a spol., kteří svou myšlenku odtržení prezentují již několik let) a uvidíme tedy v příštím volebním období, zda bude někdo ze Slovenska do vedení kandidovat a zda přesvědčí tolik hlasujících řádných členů, aby se do vedení dostal (já bych jednoho \"favorita\" na danou pozici viděl v barvách). Jinak nikde není napsáno, že by člen vedení musel být z Prahy - jsme v době internetu a tak se většina věcí dá vcelku rozumně řešit bez toho, aby si při tom účastníci třásli rukama (Trundík je z Brna, Kurt jako Superadmin z Chrudimi a žádný problém v dohodě s nimi nikdy nebyl). Momentálně bych - na rozdíl od Zily - viděl šanci v tom, aby si Ti slováci, kteří nechtějí z našeho klubu vystoupit (drtivá většina) zvolili ze svého středu zástupce, který by s vedením spolupracoval na nějakém rozšíření působnosti Amis de Lion na Slovači - vše je ale na dohodě a není to tak, že by to začalo fungovat okamžitě - spíš to je běh na hodně dlouhou trať, za kterým bude schováno spousta jen málo viditelné práce. [upravil dne 12/12/2009 Medvěd] Citovat
gedu Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 to Medved: :super:super:super:super Citovat
praktik Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Mne je jedno kto je vo vedeni mne sa tu pači a som spokojny preto som aj riadny člen keby somtu nebol spokojny odydem a basta to je len moj nazor a komu sa tu nepači alebo ma vyhrady nikto ho na silu nedrži nemusi tu chodiť a už vobec rozduchavať narodnostne vašne fuj serme na polityku toto je klub fanušikov leva a nie nacinalistycky klub:bacha:bacha:bacha:fnuk:fnuk:fnuk Citovat
Qcko Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 marko: myslim, ze s tym by suhlasili vsetci, keby doslo na hlasovanie:papa Citovat
Durko Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 ale nemenujte P....... on o tom ešte nevie [upravil dne 12/12/09 Durko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.