mark001 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Caute Pani, zaujimal by ma vas nazor ma moju neprijemnu skusenost. Urcite paz z vas pozna tu z fora clena jarco623 Pred par dnami som si od tohto clena kupil na dobierku Alu disk a urcite nikomu neodporucam spravit tu istu chybu. Bo vsetko nasvedcuje ze som sa stal obetou podvodu. Bol mi pred kupou zarucovany 100% stav disku, ale hned po prevzati tovaru a nasledneho odskusania disku v pneuservise sa ukazalo ze disk je krivy z vnutornej strany na jednom mieste. Nevedel som co si mam o tom mysliet bo nechcel som hned niekoho obvinovat z podvodu tak som sa spojil s predajcom ale ten sa ma odbil slovami ze s tym nema nic spolocne a ze disk bol v poriadku. Poslal som mu ho spet, ale vypada to tak ze ho nevyzdvihne a disk sa mi vrati! Obratil som sa na pravnu pomoc a bolo mi povedane ze nieje problem nahlasit predajuceho na policii a podat trestne oznamenie na dobirkovy podvod, uz len cakam ak sa moje obavy potvrdia (vratenim zleho disku) a idem konat. Srandu si zo seba robit nenecham! Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ak je pravda vsetko co pises a predavajuci sa k tomu nevyjadri a nevysvetli to, tak konas velmi spravne:super Citovat
peugeot09 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Přesně tak, jen víc takových, kteří si nenechají srát na hlavu. Citovat
oddie Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ono většinou u takových případů stačilo zveřejnění tady na fóru... Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Hej, ako ten tipek (uz nevie kto to bol), co predaval zosilovac a nejaku muziku a bol dokonca vyhlaseny za mrtveho jeho priatelkou ci manzelkou, uz si to presne nepamatam, ale to su blazni, vsetko sa da dohodnut a nie vymyslat take konspiracne teorie:roll Citovat
Y2K Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Toho \"mrtveho\" tipka sa musim zastat...v mojom pripade Ano spravil to, ale potom vsetko aspon co sa mna tyka dobre dopadlo PS: A nemohlo sa to poskodit pri ceste postou? [upravil dne 9.12.2009 Y2K] [upravil dne 9.12.2009 Y2K] Citovat
BV406 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 je to o povaze cloveka .. pokud si krivy, tak jim zustanes naporad ... chybu muze udelat kazdy, ale v om pripade mel ten jarco si vzit disk zpet a vratit markymu penize ... coz povazujeme vsichni za samozrejmost ... nekdo proste ma v povaze furt nekoho ojebavat ... doufam, ze tady na foru moc takovych neni Citovat
jakub106GTI Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 a proč se ho zastávat??? tobě připadá normální napsat na forum že jsi mrtvej??? že to pak \"dobře\"dopadlo nebylo přímo jeho zásluhou jestli si pamatuji ale snahou si ho osobně najít jednoho zdejšího člena:super Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Toto fórum je opravdu hodně navštěvované a tak bohužel nelze vyloučit, že se podobných vy*cánků bude v inzerci vyskytovat čím dál víc. Ke všem obchodům, zejména pak s členy disponujícími minimem příspěvků, je potřeba přistupovat velice obezřetně. Citovat
mark001 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Y2K: Ahoj pochybujem ze by sa to mohlo stat cestou bo balik nebol nijak poskodeny a trochu pochybujem ze by sa pri neprimeranej manipulacii na poste ten disk poskodil prave na tom mieste No uvidim ako to cele dopadne , dlho som vahal ci to tu zverejnit bo som dufal ze sa vpohode dohodneme napriklad aj na tom ze by mi poslal iny disk( bo predaval dva kusy) a nechcel som nikoho ociernovat ale co je moc to je moc... Citovat
Y2K Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 OK, tak nic som nepovedal. To bol len taky napad, proste aj manipulacia pri ceste dobierkou nebyva ukazkova, co som sa sam par krat presvedcil, preto ma to len tak napadlo. Samozrejme ak to tak nie je tak tvoj postup schvalujem Drzim palce nech to aspon nejak dobre dopadne. Citovat
oddie Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Já ty lidi stejně nechápu, na takovýmhle fóru je jasné, že se to rozkřikne, navíc pár případů, kdy měl prodávající ostudu a vracel prachy už tu bylo, a bylo kolem toho docela haló, a stejně se objeví další. Dělat mrtvýho brouka fakt nic neřeší. Pokud si nejsem danou věcí jistej, tak jí buď rovnou vyhodím, a nebo kupujícího upozorním, že si to musí vyzkoušet, že nevím. Párkrát se mi tak stalo, že jsem vracel prachy, ale zkoušet dělat mrtvýho brouka pro pár kaček, a riskovat ztrátu jména na takovém fóru jako je tohle, to bych musel spadnout na hlavu. Citovat
mark001 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 oddie: Ani ja take zmyslanie nechapem, zaujimave to zacalo byt a tym ze odkedy som mu to povedal sa tu uz neprihlasil, dokazatelne sa prihlasil pod novovytvorenym kontom ako Jaro406 . Ked som mu aj na to nove konto napisal tak sa uz ani tam neukazal ...miestami je mi to uz smiesne. Ako urcite sa prihlasi zasa pod novym alebo az aj je, viac hladat ma uz nebavi [upravil dne 9.12.2009 mark001] Citovat
urdemala Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 pochybuju, že pošťák by dokázal jen tak hnout s hliníkovým diskem, na druhou stranu je otázka jestli to poškození je natolik vážný, že o něm prodávající věděl.. těžko soudit Citovat
mark001 Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 urdemala: Ja to beriem mozno o tom nevedel , preto som to tu nepisal hned na zaciatku ale je uz od toho paaar dni a jeho vyjarenie k veci bolo ze ho to nezaujima... [upravil dne 9.12.2009 mark001] Citovat
Demo Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Proc by potom delal mrtveho brouka. Kdyz hlinikovy disk pustis z metrove vysky, tak se maximalne podre lak... Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 A k tomu pises ze disk bol poskodeny (krivy) z vnutornej strany, to sa len tak nestane pri hodeni/buchnuti atd, vacsinou vada z vyroby, alebo vadny kus....vediet o tom nemusel, dokonca na takom disku mohol aj chvilu jazdit, kazdopadne by sa mal vyjadrit, to je cele, co my s tym narobime:ticho Citovat
gedu Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 či vedel alebo nevedel o tom poškodení každopdne ked si mu to oznámil mal s tebou prinajmenšom aspon komunikovat a nie hrat mrtveho chrobáka. tomu hovorím bez chrbtovej kosti:nevim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 mark001 Ono to je svinstvo, ale myslim, ze ked predavajuci nebude chciet, nic s tym neurobis. Trestne oznamenie mozes dat, ale nic se nestane. On povie, ze ho poslal OK, a je na tebe, aby si dokazal, ze to tak nebolo. A to sa neda, nakolko si ho mohol skryvit aj ty. Ja nehovorim, ze si to skryvil, alebo ze by sa ty to oplatilo za taketo opletacky, lenze to sa tazko dokazuje... Tam by som skorej navrhol pri nedorieseni, aby sa clenovi udelil IP ban... Sice to tvoje problemi s vratenym penazi nevyriesi, ale hold, i toto je riziko nakupu cez internet ... Citovat
majty Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 aha tak ted je mi to jasne... taky sem kupoval neco od tohoto clena jarco623 ... ted nestiham vecer sem napisu co se prihodilo mne ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.