Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,několikrát jsem v recenzích hlavně na Bmw viděl tlačítko start / stop,víte někdo kde ho sehnat a jak zapojit a co si tom celkově myslíte?Mám to na 607 dávat atd?Plánuju teď více úprav vnitřku,tak mi zásah navíc nevadí .

[upravil dne 8/12/09 Michael coupé]

Odesláno

myslím,že celkově je tato funkce k ničemu--ušetřené palivo nemůže nahradit investici do montáže a následné opotřebení starteru atd.

má to snad jen smysl ekologický...:myslim

Odesláno

Hej, super vec....vacsinou mas k autu kartu, ktoru staci mat pri sebe a nestaras sa, vsetko riadi elektronika, ziadne pretocenie klucika atd....ci sa to da montovat aj dodatocne neviem, ale v dnesnej dobe sa da uz vsetko:)

Odesláno

je to v renaultech-laguna, megan - jinak je to dobrá věc ale nastává problém při vystupování a zamykání auta, protože kartu můžeš mit kdekoliv v autě a stejně nastartuješ, několikrát sme kvůli tomu přerovnávali celý auto

Odesláno

tak si ji dám do peněženky...... auto by se mimělo odemknout jenom tim že k němu přídu, popřípadě tlačítkem na klice když je karta nebo klíč v dosahu 1m

Odesláno

to nevim co já mam zkušenost tak musíš zmáčkout knoflík na odemknutí, a nevim co by řikala karta která má cca9x4 cm na nošení v peněžence až by sis ji dal do zadní kapsy a pak si s ní sednul

Odesláno

Takovyhle startovani tlacitkem mel jeden znamej na favoritovi ale mel to udelany tak ze to startovalo bez klice, takze pokud jsi chtel ukrast auto, tak jsi bud cihlou rozbil okno, nebo odemkl pomoci spagatu ci dratu, nasedl zmackl jsi tlacitko a odjel... Coz mi prijde hodne hloupy a u 607 bys musel obchazet imob. No a pokud by jsi to chtel udelat tak, ze das klic do spinaci skrinky otocis do polohy 2 a pak zmacknes tlacitko, tak to uz rovnou muzes starovat tim klicem. :myslim

Odesláno

nemá kolega Michaelcoupé zájem o funkci,kdy se jedním tlačítkem vypíná a startuje motor např.při stání na křižovatce atd.?

nebo je řeč o něčem jiném?;)

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

otisk je upřímě hovadina,koukal jsem na to video a to můžu nechat rovnou klíče v zapalování ;)

neříkám že je to dobrý jen říkám že se tu o tom psalo:papa
Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Takovyhle startovani tlacitkem mel jeden znamej na favoritovi ale mel to udelany tak ze to startovalo bez klice, takze pokud jsi chtel ukrast auto, tak jsi bud cihlou rozbil okno, nebo odemkl pomoci spagatu ci dratu, nasedl zmackl jsi tlacitko a odjel... Coz mi prijde hodne hloupy

Presne toto isté má na Favorite môj známy, úžasný tuning:aut

sto ľudí sto chutí, ale toto:bojim nechcem, ďakujem

Odesláno

není nad to, když se ti na svazku houpe pořádnej klíč

jo, ještě mě napadá, jak se to pak dělá, když chceš mít auto nenastartovaný a zároveň pod elektrikou (klíček v poloze 2 nebo která to je, nevim přesně)

[upravil dne 9.12.2009 urdemala]

[upravil dne 9.12.2009 urdemala]

Odesláno

undermala: mam pocit ze sa vsetko aktivuje, ked je karta vsunuta do citacky vo vozidle, funkcne je vsetko a da sa startovat tlacitkom...maju to Aston Martin, Ferrari a podobne lacne auta...pripadne su aj verzie, ze s kartou staci byt v interieri vozidla (auto to nejako pozna) a vsetko sa aktivuje, auto sa automaticky odomkne, ked si v nejakej vzdialenosti od neho, alebo zas druha moznost, kartu treba prilozit na dvere a tam ju nieco zosnima (v mieste zamku) --> lacnejsia moznost....

...ak sa mylim, kludne ma opravte:aut

Odesláno

co se nejvice sralo na Lagune II byla ta karta :D vsichni na to nadavali, je to jedna z veci, kvuli kterym je Laguna II v bazarech tak levna, rekl bych, ze je to zbytecne zadelavani si na problemy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...