Michael coupé Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Zdravím,několikrát jsem v recenzích hlavně na Bmw viděl tlačítko start / stop,víte někdo kde ho sehnat a jak zapojit a co si tom celkově myslíte?Mám to na 607 dávat atd?Plánuju teď více úprav vnitřku,tak mi zásah navíc nevadí . [upravil dne 8/12/09 Michael coupé] Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 myslím,že celkově je tato funkce k ničemu--ušetřené palivo nemůže nahradit investici do montáže a následné opotřebení starteru atd. má to snad jen smysl ekologický... Citovat
MatrixChose Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 On nepsal o funkci StopStart ale o tlačítku Start jako bylo např už v Zetoru a teď se z toho dělá ... Citovat
Qcko Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Hej, super vec....vacsinou mas k autu kartu, ktoru staci mat pri sebe a nestaras sa, vsetko riadi elektronika, ziadne pretocenie klucika atd....ci sa to da montovat aj dodatocne neviem, ale v dnesnej dobe sa da uz vsetko:) Citovat
Michael coupé Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 přesně,ale kde to sehnat,namontoval by jsem mc AS100 třeba,tak by se auto odemklo jak k němu přijdu a dosah im. by měl stačit aby jsem vůbec nemusel používat klíč,ne? Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 http://www.rx8club.com/showthread.php?t=34516 http://www.ignitedperformance.com/shop/index.php?p=product&id=20&parent=6 http://www.acuraworld.com/forums/f27/engine-start-button-diy-71834/ http://cgi.ebay.de/Start-Button-Startknopf-fuer-Mustang-V6-V8-05-09_W0QQitemZ250449087146QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item3a4fedcaaa [upravil dne 8/12/09 Ferry] Citovat
zzipCZ Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 někde se tady řešilo i startování na otisk prstu Citovat
Michael coupé Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 otisk je upřímě hovadina,koukal jsem na to video a to můžu nechat rovnou klíče v zapalování Citovat
georgegg Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 je to v renaultech-laguna, megan - jinak je to dobrá věc ale nastává problém při vystupování a zamykání auta, protože kartu můžeš mit kdekoliv v autě a stejně nastartuješ, několikrát sme kvůli tomu přerovnávali celý auto Citovat
wooody Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 tak si ji dám do peněženky...... auto by se mimělo odemknout jenom tim že k němu přídu, popřípadě tlačítkem na klice když je karta nebo klíč v dosahu 1m Citovat
georgegg Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to nevim co já mam zkušenost tak musíš zmáčkout knoflík na odemknutí, a nevim co by řikala karta která má cca9x4 cm na nošení v peněžence až by sis ji dal do zadní kapsy a pak si s ní sednul Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Takovyhle startovani tlacitkem mel jeden znamej na favoritovi ale mel to udelany tak ze to startovalo bez klice, takze pokud jsi chtel ukrast auto, tak jsi bud cihlou rozbil okno, nebo odemkl pomoci spagatu ci dratu, nasedl zmackl jsi tlacitko a odjel... Coz mi prijde hodne hloupy a u 607 bys musel obchazet imob. No a pokud by jsi to chtel udelat tak, ze das klic do spinaci skrinky otocis do polohy 2 a pak zmacknes tlacitko, tak to uz rovnou muzes starovat tim klicem. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 nemá kolega Michaelcoupé zájem o funkci,kdy se jedním tlačítkem vypíná a startuje motor např.při stání na křižovatce atd.? nebo je řeč o něčem jiném? Citovat
Michael coupé Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 http://www.bmw.cz/cz/cs/newvehicles/3series/sedan/2008/allfacts/ergonomics/start_stop_button.html mám zájem o toto,ale zapalování jako renault,je taky dobrý nápad.Proč by jsem obcházel immo?Bude normálně funkční jen si z klíče musím vyndat čip jinak by jsem neodjel :-) Citovat
zzipCZ Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: Michael coupé otisk je upřímě hovadina,koukal jsem na to video a to můžu nechat rovnou klíče v zapalování neříkám že je to dobrý jen říkám že se tu o tom psalo:papa Citovat
rarasik Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Původně zaslal: f3Rd@ Takovyhle startovani tlacitkem mel jeden znamej na favoritovi ale mel to udelany tak ze to startovalo bez klice, takze pokud jsi chtel ukrast auto, tak jsi bud cihlou rozbil okno, nebo odemkl pomoci spagatu ci dratu, nasedl zmackl jsi tlacitko a odjel... Coz mi prijde hodne hloupy Presne toto isté má na Favorite môj známy, úžasný tuning:aut sto ľudí sto chutí, ale toto:bojim nechcem, ďakujem Citovat
urdemala Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 není nad to, když se ti na svazku houpe pořádnej klíč jo, ještě mě napadá, jak se to pak dělá, když chceš mít auto nenastartovaný a zároveň pod elektrikou (klíček v poloze 2 nebo která to je, nevim přesně) [upravil dne 9.12.2009 urdemala] [upravil dne 9.12.2009 urdemala] Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 undermala: mam pocit ze sa vsetko aktivuje, ked je karta vsunuta do citacky vo vozidle, funkcne je vsetko a da sa startovat tlacitkom...maju to Aston Martin, Ferrari a podobne lacne auta...pripadne su aj verzie, ze s kartou staci byt v interieri vozidla (auto to nejako pozna) a vsetko sa aktivuje, auto sa automaticky odomkne, ked si v nejakej vzdialenosti od neho, alebo zas druha moznost, kartu treba prilozit na dvere a tam ju nieco zosnima (v mieste zamku) --> lacnejsia moznost.... ...ak sa mylim, kludne ma opravte:aut Citovat
Michael coupé Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 no,pátrám po té kartě od renaultu,tak jsem zvědav... Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 co se nejvice sralo na Lagune II byla ta karta vsichni na to nadavali, je to jedna z veci, kvuli kterym je Laguna II v bazarech tak levna, rekl bych, ze je to zbytecne zadelavani si na problemy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.