Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Všem,,, mám origo rádio v 406, ukazuje jen nehraje zjistil jsem že když dám naplno volume slabounko hraje a pípá, ale jen když dám na max... poraďte kde je chyba. Dík moc :(

čao,, místo origo rádia jsem dal vyzkoušené JVC hraje hlasitosti dobře ,ale v repro jemně chrastí :(,, má na to vliv BSI nebo nějaké drátky odpojit od displeje PP... dík :cool:

[upravil dne 2/1/10 MiliVFR]

Odesláno

je to prej z coupe a jbl system kde byl samostanej zesak,,, je to mozne ze nema radio svuj zesilovac??

zkousel jsem neorigo radio to hraje ale zase slabe sumi cela prava strana repro:myslim

[upravil dne 8/12/09 MiliVFR]

Odesláno

Nevím, nevím, pokud je to z jiné 406 tak je třeba do něj nahrát vin tvého auta. Já zkoušel stejné rádio z jiné 406 a taky mi jen pípalo, pak jsem se dozvěděl, že to u orig. radiích tak je. Musí se nahrát vin auta ve kterém to má hrát.

Projdi zdejší fórum, už se to tu řešilo.

Odesláno

A připečené cívky reproduktorů? Pokud se tenhle švábík prorazil, tak se bojím, že vzal s sebou i reproduktory. Chtělo by to, aby se na to podíval někdo, kdo ví co a jak. Buď to hoď do servisu, nebo mi to pošli. :(

Odesláno

Můžu doma proměřit , popř co a jak abych zjistil špatný výstup? :roll

jo musím se spárováním do servisu nebo to dělá někdo z členů.. kuju:cool:

[upravil dne 10/12/09 MiliVFR]

Odesláno

Pokud nejsi vybaven osciloskopem, tak toho doma moc neproměříš. Spárování buď v servisu, a nebo někdo z nás. Dělal jsem to zrovna předevčírem. Kde je Čekyně?

Odesláno

jo tak tak skopa nemam :-(,, ty nevíš kde je Čekyně?? :bojim tak to je kousek od Prahy směrem na Olomouc - Přerov :) škoda

radio ma označení PU 1646

[upravil dne 10/12/09 MiliVFR]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

ČEKYNĚ

je i u Přerova jezdí se tam motokross a chodil jsem tam na třešně zamlada :super

[upravil dne 10/12/09 honza406]

jo jo máš plusovej bod, jezdí se tu aj evropa autocross,,jen těch třešní ubylo :papa

Odesláno

Tak záhada je vyřešena ,dneska jsem odzkoušel kamoša originál rádio ve voze sic pípalo hrálo nahlas .... takže určo mám slabší radio aparát....

Kolik by stála oprava ? nebo rovnou koupit druhé? :fnuk

• O 3 týdny později...
Odesláno

čao,, místo origo rádia jsem dal vyzkoušené JVC hraje hlasitosti dobře ,ale v repro jemně chrastí :(,, má na to vliv BSI nebo nějaké drátky odpojit od displeje PP... dík :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Chtělo by to možná přes diag deaktivovat origo rádio v BSI pokud je aktivní. :myslim

myslíš že až tak , když dáváš neorigo rádio :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...