What the Hell... Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Tad vam jen ukazu jaky mame v praze sousedy vylizany...Kde ja ted budu schanet zrcatko???Stalo se vam neco podobneho??? Citovat
stvrto.14 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 To je vsade su proste ludia(vypatlany magory) ktory ti zavidia aj nos medzi ocami:bojim:bojim a takto si vybijaju svoje komplexi menejcenosti:bacha:bacha:bacha [upravil dne 8/12/09 stvrto.14] Citovat
What the Hell... Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 Sou to sv...ne.:xvul... Citovat
Otan Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Někteří lidé jsou všichni stejní.:bacha:bacha Citovat
martin307 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Neboj u nás jsou takový taky. Měl jsem už taky uražené na laguně, izolačka to spravila Citovat
Dundee Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 To je ještě dobrý. Vyhřívaný el. zrcátko je cca za 1200,-, to třeba s čelnim oknem nebo rozřezanejma gumama bys na tom byl hůř (Kolegovi někdo obešel komplet celý auto klíčem a na kapotu se mu podepsal geometrickym tvarem:blicismajlik). Ale i tak to dost nase*e:grr Citovat
Jackman Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 jo, tak toto se mi taky stalo...asi 2 dny po tom, co jsem ho opravil mi ho nějaký pako urazilo.... Citovat
Brian Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to me ted na parkacu u diskoteky nekdo u vedlejsiho auta odeviral dvere az tak moc ze mi ty moje odrel a promackl:grr jsou kundy vsude Citovat
marko306 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 súcitim s tebou Hypermarket Tesco Nitra:bacha:grr:( [upravil dne 9/12/09 marko306] Citovat
thomasrider Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 no jo, je to hnus.. taky jsem mel jednou na parkovisti překvápko:o [upravil dne 9.12.2009 thomasrider] Citovat
KingSpade Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 taky už sem měl v háji zrcátko na obou stranách...to vždycky dělaj ochlastové kteří jdou domů a jdou mezi zaparkovanými auty.....proto si když třeba stojím někde dýl tak je prostě sklopím a mám pokoj....jinak nový zrcátko bys měl i sehnat na vrakáči a jde vidět že ta krytka je v pořádku Citovat
Marcel505 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 What the Hell... : Neparkuje se tam nějak divně? Z fotky to není jasné, oproti těm ostatním autům. Citovat
What the Hell... Odesláno 11. prosinec 2009 Autor Odesláno 11. prosinec 2009 Tady je hodne velkej problem zaparkovat...Protoze ty kancelarsky buzici co makaj v centru si tu proste nechaj auto a jdou na metro...Sou tu dve Vysehrad a Prazskeho povstani...Takze setrej na parkovnym v centru:blablabla:bacha Citovat
salomen27 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Ja som si pre zmenu našiel rozbité sklo predného svetlometu. Citovat
Sektor Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Mi včera někdo (asi z nudy / zajímavosti) ucvakl u 405ky hadičku od stěrače. Tu u řidiče, takže paráda když začlo sněžit ... idi jsou někdy fakt xxxxx. -První týden co jsem měl auto jsem měl zaražený zámek v kufru (takže kufr dokořán) , další měsíc zalomený šroubovák ve spolujezdcově zámku ... pak uražená koncovka výfuku + nárazník na zemi , zrdcátka snad 5x .... podření klíčem od nádrže k zrdcátku atp. Před 2 týdny se mi někdo prošel po kapotě (naštěstí bez promáčknutí) a 3 dny zpátky mi někdo doslova (omlouvám se za ten výraz) nasral před dveře řidiče. Bylo to v noviných, snad kilová nálož, tak abych do toho šlápl ... Citovat
Y2K Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Tak taketo veci nikdy nepochopim.... Moje auto je tiez toho dokazom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.