Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je vsade su proste ludia(vypatlany magory) ktory ti zavidia aj nos medzi ocami:bojim:bojim a takto si vybijaju svoje komplexi menejcenosti:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 8/12/09 stvrto.14]

Odesláno

To je ještě dobrý. Vyhřívaný el. zrcátko je cca za 1200,-, to třeba s čelnim oknem nebo rozřezanejma gumama bys na tom byl hůř (Kolegovi někdo obešel komplet celý auto klíčem a na kapotu se mu podepsal geometrickym tvarem:blicismajlik). Ale i tak to dost nase*e:grr

Odesláno

taky už sem měl v háji zrcátko na obou stranách...to vždycky dělaj ochlastové kteří jdou domů a jdou mezi zaparkovanými auty.....proto si když třeba stojím někde dýl tak je prostě sklopím a mám pokoj....jinak nový zrcátko bys měl i sehnat na vrakáči a jde vidět že ta krytka je v pořádku

Odesláno

Tady je hodne velkej problem zaparkovat...Protoze ty kancelarsky buzici co makaj v centru si tu proste nechaj auto a jdou na metro...Sou tu dve Vysehrad a Prazskeho povstani...Takze setrej na parkovnym v centru:blablabla:bacha

Odesláno

Mi včera někdo (asi z nudy / zajímavosti) ucvakl u 405ky hadičku od stěrače. Tu u řidiče, takže paráda když začlo sněžit ... idi jsou někdy fakt xxxxx.

-První týden co jsem měl auto jsem měl zaražený zámek v kufru (takže kufr dokořán) , další měsíc zalomený šroubovák ve spolujezdcově zámku ... pak uražená koncovka výfuku + nárazník na zemi , zrdcátka snad 5x .... podření klíčem od nádrže k zrdcátku atp. Před 2 týdny se mi někdo prošel po kapotě (naštěstí bez promáčknutí) a 3 dny zpátky mi někdo doslova (omlouvám se za ten výraz) nasral před dveře řidiče. Bylo to v noviných, snad kilová nálož, tak abych do toho šlápl ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...