Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 ja mam oba schovany, takze by na to prisli maximlane kvuli dratkum :-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ještě chvíli se to bude omílat dokola a pořídím si je i do dálek a mlhovek. :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 do mlhovek to planuju na jare, a do dalkovek nightbrakery pak at me nekdo zkusi oslnit - to je vtip samo Citovat
jarajarda Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 No, xenony mám taky dodělaný, čočky nemám, ale světla nechávám seřizovat vždy, když s nima manipuluju, to znamená i když měním žárovku a nikdo nebliká. A mám je i tak ještě stažený na \"1\" a nemám problém, i když mě zastavili. Hlavní problém není dodělaný xenon, hlavní problém je to, že spousta lidí je nechá neseřízené... [upravil dne 10/12/09 jarajarda] Citovat
domikra Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: Hasis ono se ve vesnici nesmi svitit dalkovyma???? ja jsem dostal napomenutí i za mlhovky,ono sice nebyla mlha,ale vjel jsem do vesnise z tmy. Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 To je podle mě jedině správně - mlhová světla (jak název sám naznačuje) se mají používat v mlze - pokud bez nich nevidíš, zajdi si k očnímu. Miluju takové řidiče, kteří jakmile se sešeří, rozsvítí všechno co na autě mají - k přátelům dobastlených xenoňáků se raději vyjadřovat nebudu, můj názor je konzistentní a dá se zcela jasně vysledovat. Citovat
urdemala Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 miluju mlhovkáře, který to zapínaj v okamžiku, kdy začíná poprchávat a silnice je jako zrcadlo, to jsou pěkný šajny. střílet Citovat
309GT Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 To jo,když je mokrá silnice a jede proti matlák co má puštěné mlhovky,je vidět úplný prd.Stejně tak když jede za mnou,tak vidím jen světla a víc nic,tenhle týden jsem si toho užil dost když jsem jel z německa:bojim Občas jsou ty lidi hrozný vořežpruti:D:D:D Citovat
kovi306 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: domikra Původně zaslal: Hasis ono se ve vesnici nesmi svitit dalkovyma???? ja jsem dostal napomenutí i za mlhovky,ono sice nebyla mlha,ale vjel jsem do vesnise z tmy. no vidíš mě za to daly 500kč protože sem měl ve městě rosvícené mlhy a eště jen přední, protože sem vylej z mlhy a zapoměl sem je vypnut. [upravil dne 11/12/09 kovi306] Citovat
Dopiťák Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Hehe ja mlhovkarum pustim taky mlhovky a nekdy i dalkovy ono kdyz vam nekdo sviti po desti mlhovkama se 100w tak to docela nas... musel sem jednou zastavit protoze mi nejakej lulin mi svitil do protismeru s takovou tou wrc nastavbou a to uz je fakt hnus ..nekteri lidi nepremyslijou hlavne kdyz vydijou oni... Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Pro spoustu řidičů mlhovky = dešťovky, dokonce si mnoho lidí, s kterými jsem se na dané téma bavil, myslí, že pro takovou zhovadilost je opora v zákoně Ještě když jsem jezdil se Š 105kou, tak jsem kdesi za Mohelnicí v kopci dojel Avii - 105ka = auto bez zrychlení, Avie se vlekla jak smrad, ale předjet se nedala. Protože ale Aviatik měl vzadu červenou mlhovku v reflektoru o průměru nějakých 15 cm (tehdy standart z fabriky) a svítil s ní, byť bylo jen mokro, po nějakém čase jsem raději jízdu za ním vzdal a se slzícíma očima zastavil. Mlhovkáře svítící zbytečně fakt nemusím. [upravil dne 11/12/2009 Medvěd] Citovat
Dopiťák Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Mno ve vyhlasce se myslim pise ze nesmis oslnit ostatni uzivatele dopravni komunikace bo tak nejak...ale asi se to da obejit .. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Pro spoustu řidičů mlhovky = dešťovky, dokonce si mnoho lidí, s kterými jsem se na dané téma bavil, myslí, že pro takovou zhovadilost je opora v zákoně [upravil dne 11/12/2009 Medvěd] A mali pravdu. Hmlovky sa smú používať len za hmly, hustého dažďa alebo sneženia. Žiaľ kedy je ten hustý dážď je už len na samotnom vodičovi. Rovnako by to malo byť s hmlou, stačí jemný opar a už sa bezdôvodne zapínajú hmlovky. [upravil dne 11.12.2009 AnotherOne] Citovat
omegascream Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 ináč taký paradox - v okolí BA sa bežne stretávam s vodičmi, čo nemajú zapnuté stretávačky, ale hmlovky. Asi ako denné svietenie a musím uznať, je to fakt \"skvelé\" Citovat
Qcko Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Aj u nas jazdi plno aut, hlavne BMW s hmlovkami + parkovacky, divne:myslim ... asi si zas niekto vylozil novu vyhlasku po svojom:D Citovat
AnotherOne Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: omegascream ináč taký paradox - v okolí BA sa bežne stretávam s vodičmi, čo nemajú zapnuté stretávačky, ale hmlovky. Asi ako denné svietenie a musím uznať, je to fakt \"skvelé\" Nové oktávie majú denné svetlá integrované do hmloviek, ale sú to iné žiarovky, ak myslíš to. Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 U nových Oktávek jsem si všiml, že když vyhodí blinkr, současně svítí i ta mlhovka, která je blíž středu zatáčky (pravý - pravá, levý - levá). Docela by mě jako řidiče zajímalo, o kolik se zlepší vidění v zatáčce - ale považuju to za docela dobrou vychytávku, kterou bych si i docela rád nechal dodělat na 406ku Citovat
kovi306 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 jj nové octavie mají v mlhokách eště žárovku jako v parkovačkách, myslim T10 Citovat
omegascream Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 s tými Oktávkami som to nevedel (im sa teda ospravedlňujem), ale rozhodne tu tak \"nebehajú\" len tie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.