Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

xenony a policie

Recommended Posts

Odesláno

ja mam oba schovany, takze by na to prisli maximlane kvuli dratkum :-)

Odesláno

do mlhovek to planuju na jare, a do dalkovek nightbrakery

pak at me nekdo zkusi oslnit :D - to je vtip samo

Odesláno

No, xenony mám taky dodělaný, čočky nemám, ale světla nechávám seřizovat vždy, když s nima manipuluju, to znamená i když měním žárovku a nikdo nebliká. A mám je i tak ještě stažený na \"1\" a nemám problém, i když mě zastavili. Hlavní problém není dodělaný xenon, hlavní problém je to, že spousta lidí je nechá neseřízené... :(

[upravil dne 10/12/09 jarajarda]

Odesláno

To je podle mě jedině správně - mlhová světla (jak název sám naznačuje) se mají používat v mlze - pokud bez nich nevidíš, zajdi si k očnímu.

Miluju takové řidiče, kteří jakmile se sešeří, rozsvítí všechno co na autě mají - k přátelům dobastlených xenoňáků se raději vyjadřovat nebudu, můj názor je konzistentní a dá se zcela jasně vysledovat.

Odesláno

To jo,když je mokrá silnice a jede proti matlák co má puštěné mlhovky,je vidět úplný prd.Stejně tak když jede za mnou,tak vidím jen světla a víc nic,tenhle týden jsem si toho užil dost když jsem jel z německa:bojim Občas jsou ty lidi hrozný vořežpruti:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: domikra

Původně zaslal: Hasis

ono se ve vesnici nesmi svitit dalkovyma????

ja jsem dostal napomenutí i za mlhovky,ono sice nebyla mlha,ale vjel jsem do vesnise z tmy.

no vidíš mě za to daly 500kč protože sem měl ve městě rosvícené mlhy a eště jen přední, protože sem vylej z mlhy a zapoměl sem je vypnut.

[upravil dne 11/12/09 kovi306]

Odesláno

Hehe ja mlhovkarum pustim taky mlhovky a nekdy i dalkovy ono kdyz vam nekdo sviti po desti mlhovkama se 100w tak to docela nas... musel sem jednou zastavit protoze mi nejakej lulin mi svitil do protismeru s takovou tou wrc nastavbou a to uz je fakt hnus ..nekteri lidi nepremyslijou hlavne kdyz vydijou oni...:bacha:bojim

Odesláno

Pro spoustu řidičů mlhovky = dešťovky, dokonce si mnoho lidí, s kterými jsem se na dané téma bavil, myslí, že pro takovou zhovadilost je opora v zákoně

Ještě když jsem jezdil se Š 105kou, tak jsem kdesi za Mohelnicí v kopci dojel Avii - 105ka = auto bez zrychlení, Avie se vlekla jak smrad, ale předjet se nedala. Protože ale Aviatik měl vzadu červenou mlhovku v reflektoru o průměru nějakých 15 cm (tehdy standart z fabriky) a svítil s ní, byť bylo jen mokro, po nějakém čase jsem raději jízdu za ním vzdal a se slzícíma očima zastavil.

Mlhovkáře svítící zbytečně fakt nemusím.

[upravil dne 11/12/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pro spoustu řidičů mlhovky = dešťovky, dokonce si mnoho lidí, s kterými jsem se na dané téma bavil, myslí, že pro takovou zhovadilost je opora v zákoně

[upravil dne 11/12/2009 Medvěd]

A mali pravdu. Hmlovky sa smú používať len za hmly, hustého dažďa alebo sneženia. Žiaľ kedy je ten hustý dážď je už len na samotnom vodičovi. Rovnako by to malo byť s hmlou, stačí jemný opar a už sa bezdôvodne zapínajú hmlovky.

[upravil dne 11.12.2009 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

ináč taký paradox - v okolí BA sa bežne stretávam s vodičmi, čo nemajú zapnuté stretávačky, ale hmlovky. Asi ako denné svietenie a musím uznať, je to fakt \"skvelé\" :myslim

Nové oktávie majú denné svetlá integrované do hmloviek, ale sú to iné žiarovky, ak myslíš to.

Odesláno

U nových Oktávek jsem si všiml, že když vyhodí blinkr, současně svítí i ta mlhovka, která je blíž středu zatáčky (pravý - pravá, levý - levá). Docela by mě jako řidiče zajímalo, o kolik se zlepší vidění v zatáčce - ale považuju to za docela dobrou vychytávku, kterou bych si i docela rád nechal dodělat na 406ku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...