Mara773 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Čus prosím vás nevíte kde bych mohl připojit budík na tlak turba v motoru 2.0 HDi v 206ce ? Citovat
Mara773 Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 jj to bych taky rád ale není tam žádný výstup co jsem si aspoň já všimnul a dělat díru do sání se mi nechce Citovat
ozzy56 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 k čemu je dobrý ten budík--dá se nějak využít v praxi,nebo je to další budík v řadě (voltmetr,ampérmetr,výškoměr,hloubkoměr atd) ? Citovat
Fakir Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: ozzy56 k čemu je dobrý ten budík--dá se nějak využít v praxi,nebo je to další budík v řadě (voltmetr,ampérmetr,výškoměr,hloubkoměr atd) ? U sériového auta (natož pak turbodieslu) je ti v podstatě k ničemu, je to jen parádička. Reálné využití začíná mít při ladění turbobenzínu, nebo při přestavbě atmosférického benzíňáku na přeplňovaný (a jeho následném ladění). Citovat
foxo Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 no co, zadny problem. Do sana (hlinik) vyvrtas diru, zavitnikem udelas zavit, a nasrubujes ten snimac, alebo samotnej tlakomer, ale to pak budes muset jezdit bez kapoty, abys na nej videl Citovat
Fr3sh Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Nebo udelat diru do kapoty a dat ho ven zkrz kapotu Citovat
Mara773 Odesláno 20. prosinec 2009 Autor Odesláno 20. prosinec 2009 to by šlo udělat tu díru ale nechce se mi demontova celé sání myslel jsem jestli tam není nějaký vývod ale asi ne co ? Citovat
dobrmik Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 proč celé sání??stačí ti oddělat tek kus příruby co je na sacím potrubý...je na něm nasazená hadice od int...vyvrtat,závit,čidlo a máš hotovo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.