Mik.e Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ...ale to je snad nejhnusnejsi dalnicni jakou jsem kdy videl souhlas na kolik že letos vyjde roční dálniční známka ? Citovat
urdemala Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: Mik.e Původně zaslal: Pe.Tr ...ale to je snad nejhnusnejsi dalnicni jakou jsem kdy videl souhlas no já si nikdy nevšim, že by ty naše český známky překypovaly krásou.. řekl bych, že ta na příští rok je úplně stejně ošklivá jako ty starší Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Až bude mýto, budete s láskou vzpomínat i na tu nejhnusnější známku, co kdy byla Citovat
OK406 Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: oddie Až bude mýto, budete s láskou vzpomínat i na tu nejhnusnější známku, co kdy byla Zlatá slova Citovat
Mik.e Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 Původně zaslal: oddie Až bude mýto, budete s láskou vzpomínat i na tu nejhnusnější známku, co kdy byla taky pravda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.