wooody Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 zdravim lidi, dneska sme s kolegou nějak debatovaly, na jakou nápravu se nasazují řetězy??? hnací nevo řídící???u většiny aut je to jasný, předek, ale co takové bmw nebo mercedes??? dám je dozatu nebo dopředu???? nejlíp na všechny je mi to jasný, ale když mám jenom jednu sadu???? a co když mám 4X4???? někde sem slyšel jeden na přední a jeden na zadní křížem, ale příde mi to jako blbost, to druhý kolo bez řetězu přece bude louzat, pokud nemám uzávěrku Citovat
kaper Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Retaze dávaš na hnaciu nápravu ak máš 4x4 tak je to jedno ale v podstate je lepšie dať na tu ktorá je viac zatažena, to je predná, a lachšie sa veci po lade tahajú ako tlačia tak zase predná. môj názor. Citovat
pastorek Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Vždy som si myslel že reťaze sú na zlepšenie záberu v snehu preto by ma nenapadlo ich dávať inam ako na hnaciu nápravu. Pri 4x4 je to diskutabilné lebo záleží od systému prenosu sily. Každopádne montáž do kríža mi pripadne ako zlý vtip. Citovat
wooody Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 jj ten kříž řekli otcovy v servisu když si kupoval santa fe, bylo mi to divný, proto se ptám.... Citovat
zzipCZ Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 jedině na hnanou a když 4x4 tak na předek je tam těžší a bude to i lépe držet smněr:super no a do kříže to je asi pěkná blbost nevím jek je to na čtyřkolkách ale pokud to není čistorevnej terénák tak ta uzávěrka asi nebude 100%:aut [upravil dne 5/12/09 zzipCZ] Citovat
Edison Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Pokud se něco tahá po ledu/sněhu klouzáním je to SMYK! Takže si umím představit, křížový umístění řeťezů na 4x4. Tramvaje maj taky pískování na obě přední kola a na JEDNO zadní... A to má pené nápravy. Citovat
zzipCZ Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 no právě proto že je tam diferák tak jsou ti řetazy na dvě věci:o:o Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Původně zaslal: Edison Pokud se něco tahá po ledu/sněhu klouzáním je to SMYK! Takže si umím představit, křížový umístění řeťezů na 4x4. Tramvaje maj taky pískování na obě přední kola a na JEDNO zadní... A to má pené nápravy. to by ses nerozjel-- (bez nápravové uzávěrky) Citovat
Edison Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Diferák bez jakýkoli uzávěry? No... tak to dát na jedno kolo nápravy.. asi ne, no... Citovat
Fusion Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Jo, zkuste na kamionu dá řetězy na nehnanou nápravu Samo že se dávají u zadních náhozů na zadek. 4x4 - podhustit pneu Citovat
Benžík Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Je tohle k necemu? Maji to v penaci za 265,- jsou to dva kusy. Citovat
Driver Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 No na nějaký nouzový vyproštění by to možná stačilo, ale za cca 300-400,- koupíš normální sněhový řetězy, který ti na občasný použití stačí. Citovat
automale Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 hmm k tomu podhusteniu - ked vychadzam z bodu A a viem ze po bod B v ktorom sa nachadza aj benzinka s kompresorom bude suvisla vrstva snehu a neupravena cesta bolo by vhodne podhustit gumy? a ak ano u osobaku co ma mat 2.0 na kolko? Citovat
zzipCZ Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 podle oka co nejmín ale ne zas tolik aby se ti protočil plášt i když u osobáku se to možná ani nepodaří Citovat
Davidf Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Nebudu zakládat nový dotaz tak použiju starší.Zvažuji koupení sněhových řetězů na nějakou krizovku,ale nikdy jsem je neměl.Nevím jestli po nasazení když dám plný rejd neponičím podběh,protože se mi zdá,že je tam velmi málo místa:myslim.Máte někdo zkušenost,nebo měli jste někdo nějaký problém s řetězy??? Citovat
tomikku Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 už jsem cosi s řetězama odjezdil a pokud dodržíš pár pravidel nemusíš se bát. 1. je jasné že musíš mít správný rozměr kola (povolený výrobcem) 2. správný rozměr řetězů, malé nenasadíš a velké neutáhneš. 3. dobře utáhnout je nutné po ujetí cca 20 m po nasazení utánou znova (pokud nemáš samodopínací) 4. jezdit nerychleji tolik kolik dovoluje vyrobce řetězu 5. dávat bacha na roztržení řetězu (kámen, hrana silnice ....). Už se mi to taky slalo a blatník na 405 mě moc nepochválil:( Citovat
Davidf Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Už je mám doma,tak uvídím snad je nebudu muset použít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.