Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se mi rozsvítila kontrolka motoru a PP hlasí chybu emisního systému. Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být a o jak vážný problém se jedná? Díky

Odesláno

Aditivum to nebude, to by psalo \"málo aditiva\" A hlavně jsem ho asi před dvěma měsíci doplňoval, a u fapu si taky nejsem jistý protože při doplňovaními diagnostika ukázala že je naprosto v pohodě. A co myslíš může se s tím jezdit? Mám totiž na zítra plánovanou cestu cca 600km a nerad bych zůstal někde za hranicema vyset:(

Odesláno

Jinak pokud Ti to začlo po natankování, tak by to mohlo být tím aditivem, jak psal Přema. Teď jde o to, jestli Ti ho v servise opravdu dolili...

[upravil dne 4/12/09 Ondrus23]

Odesláno

díky poučné :D tak buť lambda a nebo to nebude zítra svítit. Uvidíme co to bude, každopádně to vypadá že jezdit se stím chvilku dá, protože mě to nedělá žádný podivnosti co tam ostatní zmiňovali. Doopravdy auto jede jako dřív a ani vyšší kouřivost jsem nezaznamenal....

Odesláno

jj určitě mi to doplnili, je to přes známé a ti by si to nedovlolili. Ale hlavně když je málo aditiva tak to prostě napíše \"málo aditiva\" a ne chyba na emisním systému. Alespoň to mi to psalo před doplněním FAPu.

Odesláno

Pridam aj ja par slov..tato kontroka sa mi vyhodila asi 8 krat no auto ide vzdy normalne..fap je v pohode a bolo doliate aditivum. Kamarat mal tento isty problem na 307 a zistilo sa ze mal pokazene nejake elektro-magneticke cidlo. Ja to pripisujem cidlu alebo proste elektronike peugeotu.

Odesláno

Tak dneska jsme to s HonzaZ napojili na dia a toto jsme zjistili:

P1445 Purge flow sensor circuit High input

EDC16C3 - Additive system. Quantity of additive too high.

Prý moc aditiva, ale jak se tam dostalo:myslim nemáte náhodou někdo zkušenost?

Jo a velký dík HonzaZ na dia a za zapnutí grafického znázornění pakrovacích senzorů :super

• O 5 let později...
Odesláno

pouziju uz zalozene tema...to same se mi dnes objevilo...

pri odjezdu z parkoviste vse OK.Projedu firemni branou a zastavuju u bankomatu.Pak po mozna trosku rychlejsim nastartovani to vybehlo....

Pak 20 minut klidu ale sviti to stale.Uvidim az pojedu odpoledne z prace.

Co s tim?Asi hodit na dia ale kdo ho ma v Plzenskem kraji...?do normalniho servisu se mi uplne nechce 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mě tato hláška už vyskočila během tří let asi potřetí a většinou při plně nedobité baterii a nevalným startu. To znamená, že když mrzlo a nedopumpoval jsem naftu balonkem, protože mi stále trochu padá a nebo se zimou zkrátka zmenšuje její obsah. Vždy prostříknu konektor od EGR vymažu závadu a zase je rok klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...