Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brňáci s P407 sem

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny Brňáky,

napadlo mne, že bychom mohli 1-2x za dva měsíce udělat VIP brněnský sraz P407, třeba na některé sobotní nebo nedělní odpoledne.

Probrali bychom aktuální témata na fóru a mohli vyměnit nějaký zkušenosti a samozřejmně se osobně seznámit.

Už to vidím......................několik krasavců P407ček, třeba někde u \"McDonaldu\" na parkáču......No to by byla nádhera....:roker

Nesuďte mne za toto téma, pražáci:bacha

:super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Brno je nějak potichu,škoda já bych byl pro,ale obávám se,že při tom kolik po Brně jezdí 407 to nedáme dohromady.Odhaduju to tak do 20ti kousků a před rokem když jsem plánoval její koupi jich bylo asi 6 a dokázal bych ti přeně vyjmenovat kde stojí ve které barvě...

Odesláno

To s tebou naprosto souhlasím a budu rád když nějakej sraz bude.407 je,ale malinko výjimečná to nemůže nikdo popřít už vzhledem k jéjímu výskytu ...

Odesláno

S tím nemám problém a 406 se mě líbí taky mooc kdybych už neměl 407sw,tak něco domluvme,každej sraz je dobrej.Počkáme asi na jarní počasí.Pozdravuj v Ostopkách B.Bartóka ...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

myslím, že by to bylo dobrý, nemyslel jsem, že je to jen pro brňáky, ale může kdokoliv z P407. Ale je to sraz v Brně na jedno krásný odpoledne, takže asi nikdo z Prahy nedojede :roker

Odesláno

Nejdřív musí projevit zájem určitej počet lidí aby bylo co organizovat.Nemá cenu sjet se ve třech,to by asi nebyl moc sraz.Ale pokud víš jak na to,tak se do toho pust.Strkat všem 407 v Brně za stěrač pozvánku je časově dost náročný i když vím kde která parkuje ...

Odesláno

Když někdo napíše kdy a kde,rád přijedu. z Český Třebový do Brna tu naftu na to obětuju.

K tomu vyčlenění z davu: Představa že na parkovišti stojej jenom samý obří tlamy je skutečně lákavá a omlouvám se všem majitelům jiných pežotů,ale mezi 407čkama stojící 205ky,306ky a pod. Zkrátka už by to nebylo ono.

Jaká koli sešlost a možnost k diskuzi je ale dobrá, to je jasný. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

V Brně se přece koná každý měsíc sraz Peugeot-clubu, nevidím důvod proč byste se nemohli i se 407ama sejít tam.

Protože přece 407 je vyjímečná;):D:D

Za chvílu tady budeme pořádat srazy podle typů aut:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...