Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Katalog a ceny náhradních dílu

Recommended Posts

Guest Chyronex
Odesláno

Cau.Nevíte někdo nějakej web kde se to dá zjistit,prostě nějakej seznam nebo ak něco...dík.

Odesláno

Stači mít otevřené dvě Wokna. Na ruských stránkách je v třetím sloupci číslo kodu, a akorát ho musíš zadat bez mezer. :cool:

[Editován dne 18/8/04 Karel]

Odesláno

Stačí mít katalog a ceník orig. ND Peugeot, a nemusíte se plácat nikde po netu. Tam jsou jak katalogová čísla, tak ceny v Kč. Jen samotný katalog je buď v NJ nebo AJ (já mám ten německý). Ale jsou tam obrázky, tak je to fuk...

K tomu je dobré mít katalog a ceník Autobenexu (ten je sice taky na netu, ale lokálně je to rychlejší a pohodlnější).

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem oddie

Stačí mít katalog a ceník orig. ND Peugeot, a nemusíte se plácat nikde po netu. Tam jsou jak katalogová čísla, tak ceny v Kč. Jen samotný katalog je buď v NJ nebo AJ (já mám ten německý). Ale jsou tam obrázky, tak je to fuk...

K tomu je dobré mít katalog a ceník Autobenexu (ten je sice taky na netu, ale lokálně je to rychlejší a pohodlnější).

A kde se tohle Cd da sehnat a za kolik?

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Napsán autorem oddie

A neni ten katalog Peugeot s obrázkama někde ke stažení? Když chceš u nějakýho dílu zjistit cenu tak potřebuješ jeho referenční kód. A ten zase zjistíš jen z toho katalogu.

Myslim ten katalog, co ti ukazujou vždycky v prodejně, když se na něco ptáš.

Odesláno

Jeste je jedna firma je HN Motor

Me zaujal ten pop-art

Maji az podezrele levnou spojku

resp. Lamela, pritlacak, lozisko

chybi tam jeste neco?

Protoze normalne po me chteji cca 5500 a tohle by bylo za cca dva litry.

Ja vim ze to asi nebude mit moc velkou trvanlivost nicmene moc nepocitam s tim ze by moje auto najelo vyrazne vic nez 40 tisic km ... takze kdyz by to tech 40 tisic vydrzelo.

Odesláno
Napsán autorem komisar

mrkni na stránky www.elcats.ru a tam najdeš ND na Peugeota a jiné vozy.Pokud ti nevadí ruština tak je to v pohodě a máš tam i ceny a ty jsou zase v dolarech a pokud vezneš a násobíš *30 tak máš zhruba cenu v Kč.Mne tyto stránky velice pomohli na 406,kde ještě není kniha Jak na to a pokud jsem chtěl vědět více.:papa

Hele, a z jakého důvodu doporučuješ ceny v dolících násobit třiceti, když dolík není ani 23 kaček? ;)

Odesláno
Napsán autorem Petano

Jeste je jedna firma je HN Motor

Me zaujal ten pop-art

Maji az podezrele levnou spojku

resp. Lamela, pritlacak, lozisko

chybi tam jeste neco?

Protoze normalne po me chteji cca 5500 a tohle by bylo za cca dva litry.

Ja vim ze to asi nebude mit moc velkou trvanlivost nicmene moc nepocitam s tim ze by moje auto najelo vyrazne vic nez 40 tisic km ... takze kdyz by to tech 40 tisic vydrzelo.

Možné je všechno, ale zrovna s nekvalitní spojkou bych si moc nehrál - když odejde, za práci za namontování jiné dáš cca 5 tisíc, to už je podle mě lepší mít tam něco se spolehlivě delší životností...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...