Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Qcko si kúzelník. Ešte mi nik nezastrkoval košeľu na diaľku. :super

Ináč, vidím že ste si ma vybrali na srandičky čoooo?? :D

...veď počkajte, všetkým vám na fotkách primaľujem bradavicu na konci nosa. :bacha:D

Odesláno

Medvěd, to som sa vyhrážal tým vtipálkom čo si tu zomňa uťahujú. Tvoju fotku by som si nedovolil przniť.

...:myslim alebo že by trošku ano.... :D

Mimochodom, srandisti, fotky sú na webe.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

... kazdopadne oprav si chybu v tom citate na stranke --> malí ;)

Ha ha...konecne nebudu mne nadavat ze poukazujem na gramaticke chyby :D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

... kazdopadne oprav si chybu v tom citate na stranke --> malí ;)

:myslim:D To je naschvál. Sme malí ale tvrdý... :D

Idem opraviť. Chýbal som v škole keď sme sa učili množné číslo. :D ... a navyše Trnavák. Tu aj mačky hovoria mnááu. :D

Odesláno

Ahoj, byl to hezký výlet. Líbilo se mně i Lukňovi. Zkouším přiložit fotku. Dal bych to co jsem nafotil někam na stránky, ale nevím jak. Poradí mi někdo?

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Petav, vieš posielať fotky na ftp server? Ak áno tak na stránke pod mojim príspevkom sú prístupové údaje. Ak nie, pošlem ti návod.

jestli pošleš návod, budu rád. Už jsem stáhnul Resampler na zmenšování fotek (snad to je velikostí).

Večer zkusím podle návodu Díky.:papa

Odesláno

Petav: stiahni si program, napriklad RIGHTftp, je free a lahko sa s nim pracuje... program si otvoris, a hore na liste mas File --> Connect a otvori sa ti nove okno, kde do host vpises --> ftp.pepanet.sk, dalej treba zaskrtnut Use proxy (zalezi od netu, ale vacsinou ano), dalsie dve policka musia byt prazdne a potom do okienka Login napis --> ws185701 a do Heslo: senica....

Potom stlac Connect a program ta zacne pripajat na ftp server, ze si pripojeny zistis tak, ze ti napise \"TRANSFER COMPLETE\" a otvori ti vlavo okno s priecinkami v tvojom PC....tam uz len najdi subory ktore chces uploadovat (fotky), v strednom okne sa ti objavia ich nazvy, oznacis ich a das Ctrl+U (myslim) a zacne upload....

...hadam som na nic nezabudol:roll

Odesláno

Ide to ľahko pomocou Total Commandera, ale je to nebezpečné, pretože heslá sú uložené v Commanderi a špionážne (alebo jak sa to volá) programy si ich dokážu vyčítať z počítača. A potom napadnúť stránky vírusom.

Používam tento postup:

Spusti Príslušenstvo - Prieskumník Windows

Do horného okienka namiesto Dokumenty vpíš ftp.pepanet.sk, potvrď zelenou šipkou vpravo (Přejít - neviem, čo je v slovenskej verzii)

Objaví sa tabuľka, vpíš Uživateľské meno: ws185701 a heslo: senica

Objaví sa obsah servera

Založiť novú zložku so svojím nickom: pravé tlačítko myši, vybrať Nová - Zložka, potom pomenovať novú zložku.

Otvoriť novú zložku a pretiahnuť tam obrázky. Na veľkosti zrejme nezáleží, Pastorek si ich upraví.

[upravil dne 1.12.2009 P607Olda]

[upravil dne 1.12.2009 P607Olda]

Odesláno

wow! chlapci vy ste šikovný. Na veľkosti naozaj nezáleží, upravím. Väčšie majú výhodu v kvalite pri výrezoch. S tým heslom si nerobte problémy, prístup je iba dočasný, do jedného adresára a po zaslaní všetkých fotiek ho zruším.

Ak bude záujem môžem všetky fotky čo budú na webe dať do balíčka vo väčšom rozlíšení pre tých čo by si chceli niečo i vytlačiť. Bolo by to ako *.zip alebo *.rar na stiahnutie.

[upravil dne 1/12/09 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...