pastorek Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Qcko si kúzelník. Ešte mi nik nezastrkoval košeľu na diaľku. Ináč, vidím že ste si ma vybrali na srandičky čoooo?? ...veď počkajte, všetkým vám na fotkách primaľujem bradavicu na konci nosa. Citovat
Medvěd Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Když nebude na pravé tváři, je mi to jedno (hlavně ze mě nedělat Pablbka, to bych těžko rozdejchal) Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Medvěd, to som sa vyhrážal tým vtipálkom čo si tu zomňa uťahujú. Tvoju fotku by som si nedovolil przniť. ... alebo že by trošku ano.... Mimochodom, srandisti, fotky sú na webe. Citovat
jofo Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 To je super. Uz som ich gugol. Zda sa mi ze nirktore su dva krat? Ale to neva. Hlavne ze je naco pozerat. Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Pastorek: nie je problem, zapravim ti na dialku co len chces:D ... kazdopadne oprav si chybu v tom citate na stranke --> malí Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 No, tak som si presiel fotky, niektore su tam hadam aj 4x ....kazdopadne pekne:potlesk Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko ... kazdopadne oprav si chybu v tom citate na stranke --> malí Ha ha...konecne nebudu mne nadavat ze poukazujem na gramaticke chyby Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko ... kazdopadne oprav si chybu v tom citate na stranke --> malí To je naschvál. Sme malí ale tvrdý... Idem opraviť. Chýbal som v škole keď sme sa učili množné číslo. ... a navyše Trnavák. Tu aj mačky hovoria mnááu. Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Jofo, Qcko, niektoré sú zrejme duplicitne ale to ešte nieje definitívna verzia. Niektorí ešte neposlali fotky tak to potom doladím. Citovat
Petav Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Ahoj, byl to hezký výlet. Líbilo se mně i Lukňovi. Zkouším přiložit fotku. Dal bych to co jsem nafotil někam na stránky, ale nevím jak. Poradí mi někdo? Citovat
Petav Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Tak se nepodařilo, byla moc veliká. Ještě jdu pryč, ale když se vrátím rozumně, tak to zkusím znova. Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Petav, vieš posielať fotky na ftp server? Ak áno tak na stránke pod mojim príspevkom sú prístupové údaje. Ak nie, pošlem ti návod. Citovat
Petav Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: pastorek Petav, vieš posielať fotky na ftp server? Ak áno tak na stránke pod mojim príspevkom sú prístupové údaje. Ak nie, pošlem ti návod. jestli pošleš návod, budu rád. Už jsem stáhnul Resampler na zmenšování fotek (snad to je velikostí). Večer zkusím podle návodu Díky. Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Petav: stiahni si program, napriklad RIGHTftp, je free a lahko sa s nim pracuje... program si otvoris, a hore na liste mas File --> Connect a otvori sa ti nove okno, kde do host vpises --> ftp.pepanet.sk, dalej treba zaskrtnut Use proxy (zalezi od netu, ale vacsinou ano), dalsie dve policka musia byt prazdne a potom do okienka Login napis --> ws185701 a do Heslo: senica.... Potom stlac Connect a program ta zacne pripajat na ftp server, ze si pripojeny zistis tak, ze ti napise \"TRANSFER COMPLETE\" a otvori ti vlavo okno s priecinkami v tvojom PC....tam uz len najdi subory ktore chces uploadovat (fotky), v strednom okne sa ti objavia ich nazvy, oznacis ich a das Ctrl+U (myslim) a zacne upload.... ...hadam som na nic nezabudol:roll Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Ide to ľahko pomocou Total Commandera, ale je to nebezpečné, pretože heslá sú uložené v Commanderi a špionážne (alebo jak sa to volá) programy si ich dokážu vyčítať z počítača. A potom napadnúť stránky vírusom. Používam tento postup: Spusti Príslušenstvo - Prieskumník Windows Do horného okienka namiesto Dokumenty vpíš ftp.pepanet.sk, potvrď zelenou šipkou vpravo (Přejít - neviem, čo je v slovenskej verzii) Objaví sa tabuľka, vpíš Uživateľské meno: ws185701 a heslo: senica Objaví sa obsah servera Založiť novú zložku so svojím nickom: pravé tlačítko myši, vybrať Nová - Zložka, potom pomenovať novú zložku. Otvoriť novú zložku a pretiahnuť tam obrázky. Na veľkosti zrejme nezáleží, Pastorek si ich upraví. [upravil dne 1.12.2009 P607Olda] [upravil dne 1.12.2009 P607Olda] Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Alebo tak, ale ako pise Olda, v dnesnej dobe je to nebezpecne:aut Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Čo je nebezpečné? Pýtam sa vážne, lebo sme mali zavirované stránky a bol to dosť problém. [upravil dne 1.12.2009 P607Olda] Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 wow! chlapci vy ste šikovný. Na veľkosti naozaj nezáleží, upravím. Väčšie majú výhodu v kvalite pri výrezoch. S tým heslom si nerobte problémy, prístup je iba dočasný, do jedného adresára a po zaslaní všetkých fotiek ho zruším. Ak bude záujem môžem všetky fotky čo budú na webe dať do balíčka vo väčšom rozlíšení pre tých čo by si chceli niečo i vytlačiť. Bolo by to ako *.zip alebo *.rar na stiahnutie. [upravil dne 1/12/09 pastorek] Citovat
306gti6 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Tu pridava odkaz na par fotiek co som fotil: http://stanley306gti.rajce.idnes.cz/Senica-Havran/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.