Tosho27 Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 no to je na tom riadna haluz s tym ze od 2002 mladsie lebo to zalezi viac na iso konektore v zadu na radiu. takze nie rocnik ale radio rozhoduje ci to pojde alebo nie Citovat
superjoe19 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 a z tej klasickej citacky pametovych kariet by to neslo prerobit? proste zmenit usb koncovku citacky na koncovku do radia? Citovat
Tosho27 Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 no ide o to ze: toto zariadenie ti zmeni ten subor MP3 na audio signal a zaroven s nim dokaze radio komunikovat. ale citacku kariet radio nepozna. Citovat
superjoe19 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 a ked citacku prerobim akoby na to zariadenie? spravalo by sa to potom rovnako...len, kolko kablov ide z toho zariadenia (alebo CD menica) do radia a na ake pozicie? je nejaka taka schema? Citovat
Tosho27 Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 na toto schemu nemam iba na vystup pre zosilnovač. Citovat
superjoe19 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 nema niekto schemu na vystup pre CD menic? Citovat
bara Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Tosho27 proč řešíš takové blbosti a navíc drahé? Kup si FM Transmiter za nějakých 280 kč např.u el.Spáčil nebo na netu to je jedno,naladíš stejnou frekvenci u obou rádia i transmitru a zasuneš do napájení místo zapalovaču, a dáš do něj buď flešku nebo mp3 přehrávač neboť má usb vstup a už to frčí a na origu rádiu,které je odrušené.Někde jsem tu dávali odkaz stačí hledat a nebo zadej do vyhledávače FM transmiter a zjistíš víc. Citovat
ujomarian Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: peugeot09 Nesouhlasím. Nevím, jak vy ostatní, ale nemám sebemenší problém s rozeznáním nahrávky z CD a následným porovnáním s MP3. Rozeznat to lze opravdu hodně lehce. Porovnávám MP3 320 kbps a CD originál, který má povětšinou někde okolo 1 Mbps. Zkráceně řečeno je nahrávka v originálu mnohem pohodovější na poslech. Na druhou stranu říkám, že pokud nejste kdovíjak nároční a radši upřednostníte více nekvalitní hudby nad menším počtem kvalitních nahrávek, pak není moc co řešit. Pak svůj účel splní kterýkoliv šmejd za dvojku či trojku. oddie: Někdy mě klidně takovým srovnávacím testem můžeš taky \"potrápit\". [upravil dne 1/1/10 peugeot09] pri jazde nespoznas rozdiel medzi original audio CD a MP3 - mas tam plno rusivych vplyvov a pri vypnutom motore by si musel mat kvalitnejsie reproduktory ako tie co sa standartne davaju aby si spoznal rozdiel ... Citovat
Tosho27 Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Nazdarek. Takze ten usb vstup mi v cera prisiel domov tak som ho zapojil a samozrejme neslo kedze som v aute nemal CD menic a tak som sa vybral do servisu. chlapik to napichol a jednoducho nenasiel v konfiguracii povolenie CD menica. Ako je to mozne? Mam daku jebnutu verziu BSI co nepodporuje CD menic alebo co?? :( Prosim poradte Citovat
HonzaZ Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 To je teda divné, vždy jsem to našel. Citovat
Tosho27 Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 aj pri aute kde nebol CD menic? bol som v obycajnom servise ale zajtra skocim do peugeotu a uvidi sa Citovat
HonzaZ Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 A měl ten chlapík Peugeot Planet? A není někde v tvém okolí někdo z klubáků, kdo má Planeta? [upravil dne 11/3/10 HonzaZ] [upravil dne 11/3/10 HonzaZ] Citovat
chup Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 V obyčajnom servise mi nevedeli najst denné svietenie, a v peugeote mi to našli a povolili za 20 sekund. Musia mať správny počítač. Skoč do origo servisu a snad ti to najdu. Citovat
Tosho27 Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 no bol to Planet 2000. z okolia asi nik peugeot mam cca 40KM teraz idem do nocnej zajtra rano z roboty tam zabehnem a uvidi sa. Mam radio CLARION PU-2184A to by malo fungovat nie? A co BSI.. nemoze byt ze BSI proste nepodporuje cd menic alebo nieco take? [upravil dne 11/3/10 Tosho27] Citovat
Luboš406k Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: Šalda Rozdíl poslouchané hudby v autě ( Mp3 vs audio cd ) pozná jen pár lidí, takže bych se toho vůbec nebál, kvalitní hudbu si poslouchám doma, v autě je mě to jedno, stejně ji nevnímám tak jako doma protože si všímám co se děje kolem mě a nebo mám otevřený okno takže se tady nemáme vůbec o čem bavit. A je fakt že pustit si cd v mínus 10 je někdy pěkně na pytel, proto upřednostňuju do auta Mp3, pochopitelně 320kbps a problém s kvalitou sem nikdy neměl, problém bývá taky v tom, že někdo převede audio cd ve špatným programu na Mp3 a už to nejde vrátit zpět na přiměřenou kvalitu Mp3 320kbps, stalo se mě hodněkrát že jsem stáhl hudbu od 2 různých nicků ve stejným bitrate a kvalita byla pokaždé jiná Ahoj, prosím Tě, závisí hladina zvuku na kvalitě Mp3 ? Hraje mi to přes Xcarlink potichu. Musím dát hlasitost až na 10-12, jinak radio stačí tak na 1-2. Díky Citovat
sharpers Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 taky uvažuju o tomhle udělátku, jen by mě zajímalo jak zjsitim jaky přesně typ radia mam ? at to nekupuju zbytečně...auto je rv 8/2002, ale puvodně mělo kazetove radio, pak dodelane na cd ale nevim jake to je Citovat
OK406 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Něco podobného se tu již řešilo s rádiem Philips 4050. Citovat
Guest bostich Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Znovu oživuji téma:nedávno mi asi už definitivně odešel CD měnič, takže něž shánět jiný, uvažuju nad tímto, jak psal Osvi. Nějak jsem tu nikde nenašel, jestli to s rádiem 4050 ze starého modelu funguje. Neví někdo? dík Citovat
Guest bostich Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Nikdo neví? tak si odpovím sám: podle xcarlinku to nejde:( [upravil dne 24.7.2010 bostich] Citovat
MiliVFR Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 bostich: nevím jestli ti nepomůže tohle , jak bude více času chci se do toho pustit sám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.