Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to je na tom riadna haluz s tym ze od 2002 mladsie lebo to zalezi viac na iso konektore v zadu na radiu.

takze nie rocnik ale radio rozhoduje ci to pojde alebo nie :aut

Odesláno

a ked citacku prerobim akoby na to zariadenie? spravalo by sa to potom rovnako...len, kolko kablov ide z toho zariadenia (alebo CD menica) do radia a na ake pozicie? je nejaka taka schema?

Odesláno

Tosho27 proč řešíš takové blbosti a navíc drahé? Kup si FM Transmiter za nějakých 280 kč např.u el.Spáčil nebo na netu to je jedno,naladíš stejnou frekvenci u obou rádia i transmitru a zasuneš do napájení místo zapalovaču, a dáš do něj buď flešku nebo mp3 přehrávač neboť má usb vstup a už to frčí a na origu rádiu,které je odrušené.Někde jsem tu dávali odkaz stačí hledat a nebo zadej do vyhledávače FM transmiter a zjistíš víc.:)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Nesouhlasím. Nevím, jak vy ostatní, ale nemám sebemenší problém s rozeznáním nahrávky z CD a následným porovnáním s MP3. Rozeznat to lze opravdu hodně lehce. Porovnávám MP3 320 kbps a CD originál, který má povětšinou někde okolo 1 Mbps. Zkráceně řečeno je nahrávka v originálu mnohem pohodovější na poslech.

Na druhou stranu říkám, že pokud nejste kdovíjak nároční a radši upřednostníte více nekvalitní hudby nad menším počtem kvalitních nahrávek, pak není moc co řešit. Pak svůj účel splní kterýkoliv šmejd za dvojku či trojku. ;)

oddie: Někdy mě klidně takovým srovnávacím testem můžeš taky \"potrápit\". :papa

[upravil dne 1/1/10 peugeot09]

pri jazde nespoznas rozdiel medzi original audio CD a MP3 - mas tam plno rusivych vplyvov a pri vypnutom motore by si musel mat kvalitnejsie reproduktory ako tie co sa standartne davaju aby si spoznal rozdiel ... :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdarek.

Takze ten usb vstup mi v cera prisiel domov tak som ho zapojil a samozrejme neslo kedze som v aute nemal CD menic a tak som sa vybral do servisu.

chlapik to napichol a jednoducho nenasiel v konfiguracii povolenie CD menica.

Ako je to mozne?

Mam daku jebnutu verziu BSI co nepodporuje CD menic alebo co?? :( :( :(

Prosim poradte :(

Odesláno

V obyčajnom servise mi nevedeli najst denné svietenie, a v peugeote mi to našli a povolili za 20 sekund. Musia mať správny počítač. Skoč do origo servisu a snad ti to najdu.

Odesláno

no bol to Planet 2000.

z okolia asi nik peugeot mam cca 40KM teraz idem do nocnej zajtra rano z roboty tam zabehnem a uvidi sa.

Mam radio CLARION PU-2184A to by malo fungovat nie?

A co BSI.. nemoze byt ze BSI proste nepodporuje cd menic alebo nieco take?

[upravil dne 11/3/10 Tosho27]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Rozdíl poslouchané hudby v autě ( Mp3 vs audio cd ) pozná jen pár lidí, takže bych se toho vůbec nebál, kvalitní hudbu si poslouchám doma, v autě je mě to jedno, stejně ji nevnímám tak jako doma protože si všímám co se děje kolem mě a nebo mám otevřený okno takže se tady nemáme vůbec o čem bavit.

A je fakt že pustit si cd v mínus 10 je někdy pěkně na pytel, proto upřednostňuju do auta Mp3, pochopitelně 320kbps a problém s kvalitou sem nikdy neměl, problém bývá taky v tom, že někdo převede audio cd ve špatným programu na Mp3 a už to nejde vrátit zpět na přiměřenou kvalitu Mp3 320kbps, stalo se mě hodněkrát že jsem stáhl hudbu od 2 různých nicků ve stejným bitrate a kvalita byla pokaždé jiná:nevim

Ahoj, prosím Tě, závisí hladina zvuku na kvalitě Mp3 ? Hraje mi to přes Xcarlink potichu. Musím dát hlasitost až na 10-12, jinak radio stačí tak na 1-2. Díky :myslim

Odesláno

taky uvažuju o tomhle udělátku, jen by mě zajímalo jak zjsitim jaky přesně typ radia mam ? at to nekupuju zbytečně...auto je rv 8/2002, ale puvodně mělo kazetove radio, pak dodelane na cd ale nevim jake to je

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Znovu oživuji téma:nedávno mi asi už definitivně odešel CD měnič, takže něž shánět jiný, uvažuju nad tímto, jak psal Osvi.

Nějak jsem tu nikde nenašel, jestli to s rádiem 4050 ze starého modelu funguje.

Neví někdo? dík

Odesláno

Nikdo neví?:fnuk

tak si odpovím sám: podle xcarlinku to nejde:(

[upravil dne 24.7.2010 bostich]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...