Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si řekl, že bych si na pojížďky do práce - cca 18-20km pořídil skútr - přece jen trápit 2.0 se mi nechce, ale zděsil jsem se co je různých značek. Kromě známých jako Honda, Yamaha a samosebou Peugeot je to plno, u kterých nevím, jestli to jsou značky čínských polévek nebo italských těstovin :roll

Jsem v tomhle nepopsaný list, takž uvítam každou radu.

Díky

Odesláno

Osobně jsem měl Yuki Rally II (rok 2005) a teď sedlám starší Aprilii SR50 (rok 2000). A musím říct, že mezi čínou a značkovým je velký rozdíl hlavně co se jízdních vlastností týče a brzd. Motoricky to takový rozdíl není. Pokud jsi většího vzrůstu, tak koukni po Gilera Runner (s topením na nohy) nebo střed NRG nebo zmiňované SRko. Yamaha Aerox je zas trochu malý.

Případně zkus zajít do prodejny www.scootland.cz máš to i v Brně. :papa

Jinak kdybys měl ještě nějaký dotaz, tak se ptej. Mám to jako koníčka... :mrk

Odesláno

Tak jako u všeho, v první řadě doporučuju si určit, kolik do toho chceš pustit peněz a od toho se pak bude odvíjet zbytek;)

:xvul Jaudo, fakt to máš jako koníčka?? To jsem netušila, tak až zase něco nebudu vědět, tak se zeptám, ať v tom servisu nejsem za úplnou blbku:D

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

Tak jsem si řekl, že bych si na pojížďky do práce - cca 18-20km pořídil skútr - přece jen trápit 2.0 se mi nechce, ale zděsil jsem se co je různých značek. Kromě známých jako Honda, Yamaha a samosebou Peugeot je to plno, u kterých nevím, jestli to jsou značky čínských polévek nebo italských těstovin :roll

Jsem v tomhle nepopsaný list, takž uvítam každou radu.

Díky

Já mám skůtr odsud: www.scooters.cz

Odesláno

No pokud budeš řešit jestli čínu nebo něco \"značkového\" tak tam je hlavně rozdíl cenový, za cenu nějakýho pěknýho Peugeota budeš mít skoro dvě Yuki :D

Brácha má právě Yuki 50 už druhým rokem (myslím, že RallyII) a celkem v pohodě, už teda řešil nějaký maličkosti jako nefunkční blinkry a prosakující olej z nádržky, ale jinak jezdí dobře.

Odesláno

Tak ja teda nevim, v praci sme mneli na servisny vyjazdi, rychle, do centra mesta scooter Yuki, a furt neco spatne :) A furt se tam neco menilo ...

Nic moc skuter...

Osobne mam stejny nazor jako jaudax, radsi starsi, ale znackovej skuter.

Okrem tebou vymenovanych sou dobre

Aprilia, Gilera, Suzuky, Piaggio ... Inak ak se moc nemylim, tak stredna cesta medzi lacnymi motorkami ala YUKI, ADAMOTO atd a vyssie spominanymi znamimy znackami je asi KEEWAY. Poznam vice spokojenych uzivatelu. Ma nektere neduhy lacnych skutru, ale zase sa skoro vobec nekazia ...

Odesláno

no protože se fakt jedná o sezónní projížďky a už nejsem žádný mladík jezdící na zadním kole, tak jsem myslel, že bych se mohl vejít do 30t. Nechci to kupovat v tescu. Jinak mám přes stovku, tak aby mě to uvezlo :-)

O tom starším jsem taky přemýšlel, jen abych se nespletl...

Odesláno

Driver len te doplnim.

Starou ojetou cinu bych nekoupil :)

A jestli se rozhodovat, tak casto za cenu nove ciny, dostanes peknej ojazdenej znackovej stroj :)

A osobne, neukamenujte mne, ale kdyz skuter, tak aspom 125 :) Da si s tym jet kilecko, s nekterima treba 130 bez vetsi namahy, uzivis se s tym i mimo mesta, nejsi brzda premavky a spotreba je jen omalo vyssi. Ale bohuzel, musite mit vodicak na silnejsi moto :(

Odesláno

jj, jenže si nechci dělat další řidičák a nechci aby mi to pak jen trčelo v garáži, takhle na \"50\" skočí i mamina, popř. do sousední vsi se dopraví některých z mých mládežníků:roker

Odesláno

Tak to vypadá, že asi nakonec půjdu do té nějaké lepší \"číny\", přeci jen dávat kolem 50-60t. za skůtr na občasné ježdění je asi krapet moc. Pravda může to být na celý život :-) , ale to neříká na jak dlouho :-(

Odesláno

Psal jsi, že máš víc než metrák. Já jsem taky před časem přemýšlel o nějaké prskavce na ježdění do práce a vzhledem k mé postavě a potřebě jezdit do táhlého dlouhého kopce mi byly stroje s obsahem 50 ccm hrubě rozmlouvány

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...