dusann Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Dobrý den před týdnem jsem dostal v Polsku za stěrač pokutu za špatné parkování. Mám to nějak řešit a zaplatit nebo ten lístek zahodit? Další cestu do Polska mám v plánu až za půl roku. Děkuji Dušan Citovat
Edison Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Některé státy si to fakt prý předávaj... Citovat
Medvěd Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Dostal jsem v Německu za stěrač několik lístků (parkování) a nikdy nic - ale je fakt, že to jsme ještě nebyli v Unii, jak je to teď 100% nevím Citovat
Péťa Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Teď jsou na hranicích tzv. \"společná pracoviště\" (na hranici ČR - PR jsou dvě, maximálně tři) a ty mají takové vychytávky v popisu práce. S Německem to je horší, tak je několik policií a tak jedna česká policie musí spolupracovat s několika německými a ti se asi \"prkotinami\" nezabývají (ale to je jen můj nepodložený odhad). Citovat
Edison Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Kolegové z PL říkali, že pokuty z něm jim ještě nepřišly. Zato ze švajcu už několik. A to nejsou v Unii... :-( Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Ono nevim, dopravni pokuty asi jo, ale pokuta za parkovani ? To sa mi nejako nezda ... Citovat
valig Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 aj ja doporučujem radsej zaplatiť.................preistotu...........lebo sa ozvu za dva roky a s destnasobnou cenou.. Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Ak to neni vela tak zaplat. Dnes nikdy nevies. Mozno o 4 roky ta niekde zastavia a budes platit hoooodne viacej. Viem o viacerych pripadoch ze dlho nic a potom si ho to naslo musel zaplatit a dokonca aj zakaz vstupu do krajiny na par rokov. Kolko si to dostal? Citovat
georgegg Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 v polsku jsou příslušníci nějaký akční, jezdil sem tam letos docela často na motokros a skoro po každý mě kontrolovali, vždycky něco řikal a ukazoval na přední okna, že by se mu nelíbili folie:P, tak sem ho hezky vyslech kejval hlavou a jel sem, taky bych to radši zaplatil Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 No to vies ked poliakov drbu nasi policajti u nas tak nas na oplatku polici. Aj ked si myslim ze ti poliaci si to zasluzia. Citovat
georgegg Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 jj, to je fakt, naposled co mě chytli to bylo když sme hráli fotbal s polákama, a v harrachově naši policajti chytali všechno co je z polska a mělo polskou značku, tak nám to asi opláceli Citovat
Péťa Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 georgegg: To byla jiná situace. Jednalo se o prevenci a účastnila se toho i polská policie. Za to se určitě nemstí. Citovat
.mycTD Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 to bude beztak od nejakeho mestaka, ktery to neni schopen postoupit ani do vedlejsi kancelare... kazdopadne listek za steracem neni nijak zavazny ani u nas, ja bych to neresil. Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 ....kazdopadne listek za steracem neni nijak zavazny ani u nas, ja bych to neresil. Nooo. Neries pokial ti nepride foto s upomienkou atd... Poznam ten blby pocit ked som nezaplatil pokutu a vracal som sa do toho isteho statu a stale som rozmyslal ci ma nechytia a niekde maju zapisany moj priestupok. V Irlandii ked spravis priestupok tak si ta hned zaznacia do nejakeho pocket pc co maju napojeny na centralu a vedia stale o tyebe. Mne sa stalo ze ma kontrolovali a cca po 10 km zas kontrola. Vypytal si vodicak natukal do toho sersamu a povedal ze vidi ze ma dnes uz kontrolovali tak ma nechaju tak. Maju to aj na to ze ked prekrocis rychlost a riesia to dohovorom a nabuduce spravis to iste tak ta maju zaznaceneho a potom ti to zrataju. Sused poliak nezaplatil pokutu a ked sa vracal nazad do irska tak ho nepustili na letisku dalej. Prisla policia ci irska Garda zobrali ho zo sebou rovno na sud, zaplatil pokutu, uroky a sud a dostal neziaduci na 10 rokov. Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Nestrasim, ale aj take su pripady. dufam ze to nebudu poliaci riesit dalej a len skusali aka je sanca to zaplatit. Citovat
74dave Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Sem ti to nepošlou.Ale příště až tě budou kontrolovat tak můžou zjistit že dlužíš a jsou schopni ti zabavit auto dokud nezaplatíš. Citovat
tomikku Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: 74dave Sem ti to nepošlou.Ale příště až tě budou kontrolovat tak můžou zjistit že dlužíš a jsou schopni ti zabavit auto dokud nezaplatíš. přesně tak může se to stát. Polský policista první co ti vezme je malý techničák. Výmluva že nemáš peníze na ně neplatí, zavezou tě k bankomatu nemáš kartu tak si zavolej prostě dokud nezaplatíš nejedeš dál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.