Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, jak funguje objednávání z ServiceBoxu? Chtěl bych si tam objednat tempomat a plast pod volant a nikdy jsem to ze ServiceBoxu neobjednával. Funguje to tak, jak na všech eshopech, nebo nějak jinak?

Odesláno
Původně zaslal: honza406

já z něj neobjednávám jen si zjistím kolik ten díl stojí max obj číslo a pak seženu jinde a i levněji .Nebo pak zajdu do Peugeotu mám to cestou do práce,tam řeknu co potřebuji podle čísla z Ser.Boxu a do 3 dnů to mám na krámě

Přes Peugeot by to bylo nejlepší, ale Peugeot mám cca 40km, takže bych tam musel jet, doma si to namontovat a jet zpět aby mě to aktivovali. Jinak píšeš, že se dá sehnat i levněji, jestli to není tajné, kde se to dá koupit?

Odesláno

objednava se tak, ze si tam zjistis objednaci cislo, na strankach www.peugeot.cz si najdes nejblizsiho dealera peugeot, zavolas k nim a zeptas se na to cislo dilu, pripadne reknes aby ti ho objednali, ze si pro nej prijedes ;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

objednava se tak, ze si tam zjistis objednaci cislo, na strankach www.peugeot.cz si najdes nejblizsiho dealera peugeot, zavolas k nim a zeptas se na to cislo dilu, pripadne reknes aby ti ho objednali, ze si pro nej prijedes ;)

Aha, tak takto to funguje, mno tak zkusím nejbližšímu dealerovi zavolat (cca 40km), poslat mu peníze na účet a zkusit domluvit jestli by mě to neposlal domů, díky za odpovědi.

Guest servisman
Odesláno

proč tak složitě prostě se tam objednáš a oni objednají namontují aktivují a ty pak zaplatíš

Odesláno
Původně zaslal: honza406

proč tak složitě prostě se tam objednáš a oni objednají namontují aktivují a ty pak zaplatíš

Protože za to, že vemou ten tempomat strčí ho pod volant a upraví ten plast pod volantem chtějí 650,-Kč.

Odesláno

No zkus se domluvit s členem Jiří Wolf. Ten myslím docela často pendluje mezi UH a Brnem kde by jsi to mohl objednat. Dáš Jirkovi peníze a on Ti to vyzvedne a přiveze. ;) Teda pokud se domluvíte.

A má i planet 2000, že by Ti to i aktivoval.

EDITOVÁNO

[upravil dne 23/11/09 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: StanlyV

Ahoj. Poradí mi někdo kde seženu DAM do programu Planet 2000? Už delší dobu to hledám na foru a nikde to nemůžu najít:(

Buďto v motoru na L tlumiči nebo na samolepce ve dveřích na A sloupku. Je to kombinace 4 čísel a písmen. Možná i v serviceboxu podle VIN.

[upravil dne 28/11/09 Dave_k]

Odesláno

Ahoj. Tak jsem se tam dostal a našlo mi to tohle? Co je to to DAM?

Modelová řada 306

Č. APV/PR 05960 81 2 0235

Datum poč. záruky 1.1.1990

Sériové výrobní číslo motoru 10 FS5Q 1321817

Sériové výrobní číslo převodovky 20 CD61 0162441

Jinak Vám předem Všem moc děkuji:super

[upravil dne 28/11/09 StanlyV]

Odesláno

Ještě mám otázku. Mám ještě 106 r.v. 1994 a tam je DAM kde?

Modelová řada 106

Datum poč. záruky 1.1.1990

Sériové výrobní číslo motoru 10 FN1H 1467564

Sériové výrobní číslo převodovky 20 CB56 0360980

Odesláno

Sorry mozno to tu uz je, ale ako sa dostanem na ten service box. Som sa tam aj registroval ale neda sa prihlasit. Funguje to este stále.

Ďakujem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...