Vvitty Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Ahoj, do eshopu byly doplneny nove veci ;-) Mame siroky vyber ruznych tricek, znackovych (Adler) z kvalitniho materialu. Nase damy jiste oceni i damska tricka v mnoha barvach (asi jim zacnu zavidet ), panove si mohou vybrat alespon ze dvou provedeni, a navic i triko s limeckem . Tentokrat jsme misto klasickeho potisku zvolili vysivky - webovku na rukavu a lvicka na hrudi. Po delsi (nekolikalete) odmlce jsou i mikiny. Zatim jsme je brali spise pro zjisteni zajmu, takze pocet kusu i barvy a velikosti jsou omezeny. Pokud bude zajem a budou se prodavat, zvazime v pristim roce nakup dalsich. Srazovi harcovnici si jiste vsimnuli osusek a rucniku, nyni je lze take objednat v eshopu, a to i jako sadu. Dale v eshopu pribyly samolepky na zadni sklo s adresou klubovych stranek. Take pribyly nejake klicenky, a to blikajici LCD klicenka s napisem Peugeot, a snurky na krk s adersou stranek v nekolika ruznych barvach (bude doplneno do eshopu pozdeji). Radni clenove nove obdrzi pri objednavce nad 1000.- Kc maly darek, a pri objednavce nad 1500.- dalsi slevu ve vysi 5%. Odkaz na eshop: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis [upravil dne 17.11.09 Vvitty] Citovat
Šalda Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 tak jsem teď zkoušel ženu a má velikost xl, ale ty mikiny v červené jsou jen m a xs, byla by možnost nějak objednat i velikost xl v červené??? Citovat
aka Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 mikiny jsou jake jsou a dalsi varka bude, az uvidime, jak se libi. Ja osobne mam tricko XL, ale mikinka M mi je.....toz asi tak... Citovat
Šalda Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 tak si holt zatím objednám sám a žena musí počkat třeba se taky dočká Citovat
Vvitty Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Salda: bohuzel ted ne, co je v nabidce, tak je v eshopu, jine nebo dalsi barvy, velikosti ci provedeni cehokoliv budou az podle zajmu. Citovat
Šalda Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 o.k. zatím jsem objednal jen pro mě a objednal sem nad 1000.- tak se těším co bude za malej dáreček:D:D Citovat
Ivona Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 taky jsem si objednala, jen se chci zeptat jak mám zapl. když nemám účet? Můžu to poslat složenkou? a ještě potřebuji upravit dodací adresu, kde jí mám opravit? Stačí jak jí pošlu na email z kterého mi přišel dodací list? [upravil dne 18.11.09 Ivona] Citovat
Vvitty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 pro zmenu v dodaku staci napsat odesilateli dodaku na mail. Slozenkam se snazime vyhybat kvuli problemum s identifikaci platby, pokud je mozne pozadat napriklad kamarada, znameho, kolegu z prace nebo nekoho kdo ucet ma o prevod s uvedenim spravneho variabilniho symbolu, je to nejrychlejsi zpusob uhrady. Pro nas neni podstatne, jake jmeno je uvedeno u platby, ale jaky VS je uveden. V. Citovat
MatrixArwen Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 vy mě lákáte...asi si taky udělám pěknýho Ježíška:-) Citovat
Vvitty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 MatrixArwen : udelej, udelej, ale moc to neodkladej, at si muzes vybirat, a taky aby to stihnul pod stromecek Citovat
Aluška Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Vvitty: byla by možnost si něco zarezervovat a na vánočním sraze, když bude vše sedět, koupit?? Citovat
Vvitty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Aluska: pokud si nebudes rezervovat X kusu, tak urcite. Je nutne poslat objednavku pres eshop, a ja nebudu posilat dodak, jen vezmu veci na vanocni sraz. Citovat
Aluška Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Je to jeden kousek, ale ráda bych si to vyzkoušela, aby to nedopadlo, jak s tričkem na Šebetově, že velikost absolutně neseděla. Takže to mám normálně objednat?? Platit nebudu a počká to na mě v Praze, ju? Citovat
Vvitty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 ju pochopine pokud by Ti nesedelo, podivame se co v te dobe bude jeste k dispozici z jinych velikosti. [upravil dne 19.11.09 Vvitty] Citovat
Kurt Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 V e-shopu najdete pod odkazem \"Tabulka velikostí ADLER\" (horní lišta s odkazy, hned pod nápisem E-SHOP) tabulku velikostí. Měla by vám pomoci alespoň přibližně určit, jakou velikost toho kterého kusu oděvu objednat. Vztahuje se skutečně jen na nové zboží Adler, ne na bílá trička, která v e-shopu byla již dříve. Citovat
MatrixChose Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Ty tabulky... Ehm Obvod hrudníku mám necelých 90cm ale výšku postavy 192 cm Citovat
Kurt Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 No jasně, tak si asi nekoupíš tričko na 160cm výšky, že. Citovat
Vvitty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixChose Ty tabulky... Ehm Obvod hrudníku mám necelých 90cm ale výšku postavy 192 cm no tak to musis vic jist a vic sportovat Citovat
Šalda Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Jen jsem se chtěl zeptat na ty voňavky do auta s logem clubu, voní to naprosto úžasně, plánujete že je dáte do e-shopu?? Nebo je jejich cena vysoká?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.