Haryk Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 chci zajed do myčky,mám ale trochu strach že ten autobus je moc vekej, navíc mě nejde sklopit levé zrcátko nechci ho brát moc silou,tak nevím,mám-nemám [upravil dne 17/11/09 Haryk] [upravil dne 17/11/09 Haryk] Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 ještě jsem tam nebyl ale co si pamatuju když jsem dělal na omw tak no problem , to zrcatko by taky nemelo vadit ale pro jistotu bych si vybral mycku ktea se projizdí ne ta kde se stoji a kartace chodí tam a zpět Citovat
Luke 1 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Do myčky vejde úplně v poho, myju jen tam. A zrcátka nesklopená bez problému. Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Do myčky jsem jezdil úplně v pohodě jak s MAZDOU E 2200 (asi srovnatelná velikost jako 807a, možná o něco delší), tak i s VW T4 TRANSPORTER (určitě větší než 807a) a s žádnou z těchto dodávek jsem v normální myčce neměl problém. Problém ale byl u Ducata/Boxera Maxi, který je odhadem o cca půl metru vyšší a i podstatně delší než 806/807 - s MPV se do myček běžně jezdí, zas tak velká, aby mohl vzniknout nějaký problém, ta auta nejsou. Citovat
bibo807 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 no tak vyjit do normalni vyjde ale před rokem tady u nas postavili nakladni myčku a hodně s těma dodavkama a sharanama, alhambrama jezdi tam.. Citovat
Luke 1 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 V klidu jezdi do normální myčky:) Citovat
Sasula Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 jedinej problem s mickama: prutahova - neumyje poradne zadek.... stacionarni (ta co jezdi kolem auta) klasicka - neumyje ruzky zadnich dveri na naraznikem - nema sanci diky zakriveni zadi... Citovat
Tomhais Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Medvěd: U nás nemám v myčce s jumperem maxi sebemenší problém, jinde ano? Abych potom nebyl překvapenej Citovat
Jirka 807 Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 do myčky jezdim normálně kdo by se stim růčo bych to doma nedělal a kam nedošáhnou kartáče tak mi umejou v myčce růčo dostanou pětku na kafe a vodrbou mi i poklice vyšlehnou podběhy a tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.