Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vejdete se myčky?-vyřešeno a díky všem

Recommended Posts

Odesláno

chci zajed do myčky,mám ale trochu strach že ten autobus je moc vekej, navíc mě nejde sklopit levé zrcátko nechci ho brát moc silou,tak nevím,mám-nemám :myslim

[upravil dne 17/11/09 Haryk]

[upravil dne 17/11/09 Haryk]

Odesláno

ještě jsem tam nebyl ale co si pamatuju když jsem dělal na omw tak no problem , to zrcatko by taky nemelo vadit ale pro jistotu bych si vybral mycku ktea se projizdí ne ta kde se stoji a kartace chodí tam a zpět

Odesláno

Do myčky jsem jezdil úplně v pohodě jak s MAZDOU E 2200 (asi srovnatelná velikost jako 807a, možná o něco delší), tak i s VW T4 TRANSPORTER (určitě větší než 807a) a s žádnou z těchto dodávek jsem v normální myčce neměl problém. Problém ale byl u Ducata/Boxera Maxi, který je odhadem o cca půl metru vyšší a i podstatně delší než 806/807 - s MPV se do myček běžně jezdí, zas tak velká, aby mohl vzniknout nějaký problém, ta auta nejsou.

• O 3 týdny později...
Odesláno

jedinej problem s mickama:

prutahova - neumyje poradne zadek....

stacionarni (ta co jezdi kolem auta) klasicka - neumyje ruzky zadnich dveri na naraznikem - nema sanci diky zakriveni zadi...

Odesláno

do myčky jezdim normálně kdo by se stim růčo bych to doma nedělal a kam nedošáhnou kartáče tak mi umejou v myčce růčo dostanou pětku na kafe a vodrbou mi i poklice vyšlehnou podběhy a tak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...