Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mně se drží teplota \"budíkově\" kolem osmdesátky, když zastavim, tak vyšplhá ke kilu a sahary to schladěj - neřešit.

Jestli vám budíky ukazujou jinou teplotu, tak můžou bejt špatný budíky, čidlo teploty na termostatu (myslim, že modrý), termostat neotvírá, nebo naopak je otevřenej nonstop ...

Takže když máte bobky, že je něco špatně, je lepší volba, než všechny tyto věci měnit proměřit teplotu fyzicky (nechat si to proměřit)

Odesláno

jinak jeste by me zajimalo... to se vam casto meni teplota ?? auto mam od unora a pokazde kdyz se auto zahreje na 89 °C tak se teplota nehne ani o milimetr a to si myslim ze autu davam obcas zabrat :myslim

Odesláno

presne takhle mam rucicku ted kdyz je vic zima a nijak to nehonim taky, vyleze tam cca za 5 minut jizdy, kdyz pak jezdim po praze a postavam v kolone, vyleze si na 90, vubec nic neres, fugnuje ti to 100%

Odesláno

Chlapi, jak se teda měří teplota? Kam mám ten teploměr zasunout? Jsem se chystal to změřit, ale v servisu mi mechanik řekl, že do expanzky teploměrem je mi to prd platný, tam to bude studený, rozdíl prý nějakých 20 stupňů.... Takže bez potřebného vybavení nemám svépomocí šanci? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...