Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Porovnavas neporovnatelne.

2.1 je turbo diesel a 1.9 iba hladky.

Aj objem hovori za seba a aj typ pouzitia. 1.9 by bola na 605 slaba a pomala.

Ja som ho mal v aute, a mozem len chvalit. Spotreba sa pohybovala na urovni 6 L / 100 km.

A povacsinou stara dobra mechanika.elektronika len minimalne. Vysoka spolahlivost a funkcnost.

V pohode som sa nahanal aj s Audinami ci BMV poslednych rocnikov.O Oktafke nehovorim.

Jazdil som na nom denno denne 80 km a ziadny problem ani pri - 25 ´C a to stavalo cez noc vonku.

:super

Odesláno

píše to dobře--v 605ce je i motor 2.1 diesel ( bez turba)-XUD11A--60kw a myslím,že si i sám odpověděl ;)je na tu 605ku dost slabý

[upravil dne 19/11/09 ozzy56]

Odesláno

ale 2.1 bez turba sa do tychto aut nedaval, len 2.1 td 80 kW

bezne motory, 2.0 benzin , 2.1 td 80kW, 2.5 td 98 kW, 3.0 V6 benzin 147 kW

o inych ani neviem, lebo poznam ludi co maju 605 a ine motory tam ani nemali, len z tychto.

Aj 2.0 benzin bol turbo ale ... , ale mal dobru spotrebu. :myslim

Odesláno

nene bol aj 2,1 hladky dizel 60kw... ale neviem si predstavit ako to s tym chodi, lebo aj ked je ten motor moze byt fuknuty turbom tak vykonovo nic moc... ale na pohodlne premiestnovanie to uplne staci :D

Odesláno

prepáčte dlchšie som sa nedostal k internetu .. presne túto bielu 2.1 D BEZ turba mám možnosť mať za výmenu za moju 205 1.9 GTi potrebujem večšie auto a niečo na spotrebu pretekať som sa pretekal dosť ... Preto som uviedol tú 405 lebo to je nezničitelný stroj zo super spotrebou .. že či je na tom aj takáto 605 bez turba .

Odesláno

Nic proti,

ale podla tych obrazkov to vyzera ze uz ma toho dost za debou.

Ani ta palubovka nebola vabna, volant asi z 405, veko kufru nesedi zarovno,

rozbita L obrysovka, aj L prah sa mi vidi daky vlnity. Aj tak sa mi to vidi slabe,

Ked chces vozid rodinu, nalozis 2 dospelych , 1-2 deti + batozina to uz mas dost vahy samo o sebe.

Radim Ti pokukaj sa po nejakej inej.

:myslim

Odesláno

Tie dva inzeráty som dal ako príklad, že aj bez turba sa vyrábali.

Ja osobne som bez turba ani nechcel. A keď tak pozerám do manuálu, tak v spotrebe je rozdiel minimálny, ale podľa môjho názoru je 60kW málo. Toť môj názor.

Odesláno

viem že si to dal ako príklad ale ja som v Bystrici na škole a mal som to z ním uš rozjednané takže sa zabehnem na to pozrieť a uvidím .. ešte by sa mi páčila tá 3.0 V6 na plyn :aut

Odesláno

tak bol som ho pozrieť .. zadné ložisko úplne v prdely .. hučí a koleso má dosť velký pohyb . Vodičou podbech stavbarska pena . a ked sa radí do 3 a 4 tak prevod buchne :myslim

takže ho neberem ale idem kupovať 405 mi16x4

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...