Jacobsoon Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 zdravim, vsiml jsem si v aute (306 cabrio rv 95) vedle sedadla viz foto jakesi packy (pumpicky .. zrejme na vyskove nastaveni sedacky. da se s tim pohybovat ale nejak to nefunguje... zatim sem to extra nezkoumal ale napadlo me, ze s tim treba mate nekdo nejake zkusenosti. Nevite zda se to da nejakym zpusobem opravit nebo jak to vlastne funguje?? diky moc [upravil dne 15/11/09 Jacobsoon] Citovat
P607Olda Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 V této poloze páčky je sedačka v nejvyšší poloze. Posunutím páčky dopředu do vodorovné polohy jde sedačka dolů (musíš na ní sedět). Posunutím zpět do svislé polohy jde sedačka nahoru (musíš se nadzvednout - nesedět). Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Budeš-li chtít páčkou sedačku zvednout a přitom na sedačce sedět, velice snadno páčku zlomíš !!!! Citovat
Jacobsoon Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 rikal sem si ze sedim nejak vysoko, zitra to zkusim a dam vedet.. diky Citovat
punkac Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 hlavně to nefunguje jako pumpička je to jen teleskopická páka Citovat
tomikku Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 mám metrák a páka mě nahoru vynese bez problému a to se nenadzvedávám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.