Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

... tak jsem dal na rady zdejších zkušených a koupil si tohle udělátko. Jen takový dotaz: nechávám to v autě, napájen je ze zapalovače, tak jen jestli mi to nevybije baterii ?? Zapalovač je přec pod stálým proudem i bez klíče v zapalování, či ni?

Odesláno

no to přijde na to, jak dobrou máš baterku :). Velký odběr to nemá, ale speciálně v zimě, kdy potřebuješ každičký \"kousek\" energie pro start, bych se přikláněl k variantě, vytáhnout ten transmitter ze zapalovače. Myslím, že to není zas tak náročný úkon :D a předejdeš tím spoustě zbytečných problémů ;)

Odesláno
Původně zaslal: Slayer

díky díky.. to s těmi pojistkami určitě zkusím... nevidím důvod aby zapalovač \"proudil\" i v mé nepřítomnosti ...

Například když budeš něco dělat na autě a budeš chtít poslouchat hudbu, tak aby si nemusel mít zapnuté zapalování.

Odesláno

Já vzal jeden z těch nejlevnějších...

20s6m3m.jpg

... pojezdil jsem město, a vcelku OK... osvědčily se mi ty nejvyšší frekvence, kolem 106 se tam nic netlačí. Hraje to obstojně (na ten můj Hardcore je to dobré :roker) . Semo tamo v tom trošku zašumí ale to je asi daň za bezdrátový přenos... Zvuk na 1/3 a zesilovat rádiem, jinak je citelné přebuzení.

Takže v celku spokojenost ...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

napiš prosím,jak jsi s tím spokojen po ostravě?? netlačí se tam jiné stanice? dík;)

Jsem z Ostravy a mám FM Transmitter uřž několik let, jedu na frekvenci 88,7 FM a docela v pohodě. Jen když jedu přes Opavu, tlačí se mi tam nějaké rádio a začíná to blbnout - šumět a rušit. Ale na území Ostravy je to v pohodě !!!!;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...