Slayer Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 ... tak jsem dal na rady zdejších zkušených a koupil si tohle udělátko. Jen takový dotaz: nechávám to v autě, napájen je ze zapalovače, tak jen jestli mi to nevybije baterii ?? Zapalovač je přec pod stálým proudem i bez klíče v zapalování, či ni? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 napiš prosím,jak jsi s tím spokojen po ostravě?? netlačí se tam jiné stanice? dík;) Citovat
Slayer Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 jj, hned jak se projedu mám to asi dvě hodiny [upravil dne 13/11/09 Slayer] Citovat
Thomson Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 no to přijde na to, jak dobrou máš baterku . Velký odběr to nemá, ale speciálně v zimě, kdy potřebuješ každičký \"kousek\" energie pro start, bych se přikláněl k variantě, vytáhnout ten transmitter ze zapalovače. Myslím, že to není zas tak náročný úkon a předejdeš tím spoustě zbytečných problémů Citovat
Slayer Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 díky díky.. to s těmi pojistkami určitě zkusím... nevidím důvod aby zapalovač \"proudil\" i v mé nepřítomnosti ... Citovat
OK406 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: Slayer díky díky.. to s těmi pojistkami určitě zkusím... nevidím důvod aby zapalovač \"proudil\" i v mé nepřítomnosti ... Například když budeš něco dělat na autě a budeš chtít poslouchat hudbu, tak aby si nemusel mít zapnuté zapalování. Citovat
vojti26 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 pripojuji se k podekovani ooooo velky honzo406 Citovat
Slayer Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 Já vzal jeden z těch nejlevnějších... ... pojezdil jsem město, a vcelku OK... osvědčily se mi ty nejvyšší frekvence, kolem 106 se tam nic netlačí. Hraje to obstojně (na ten můj Hardcore je to dobré ) . Semo tamo v tom trošku zašumí ale to je asi daň za bezdrátový přenos... Zvuk na 1/3 a zesilovat rádiem, jinak je citelné přebuzení. Takže v celku spokojenost ... Citovat
martin.holub Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 napiš prosím,jak jsi s tím spokojen po ostravě?? netlačí se tam jiné stanice? dík;) Jsem z Ostravy a mám FM Transmitter uřž několik let, jedu na frekvenci 88,7 FM a docela v pohodě. Jen když jedu přes Opavu, tlačí se mi tam nějaké rádio a začíná to blbnout - šumět a rušit. Ale na území Ostravy je to v pohodě !!!! Citovat
robozv Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 ja ho mam v mojej 307me uz vkuse cca 2roky. Ked vypmen zapalovanie vypne sa mi aj transmiter takze baterku to urcite nevystavi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.