Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Qcko mas pravdu. Ten koniec stola bol uspesny. Cena utechy, cena za najspinavejsie auto a cena za najkrajsie. No proste super den.

Sadol som si zle mal som si sadnúť o stoličku doprava a bolo by to doma:papa:papa:papa:papa:papa:super:super:super:super

K tej kritike kritika sa príma ale pri takom počte ludí sa to spravilo s mojou max spokojnosťov. A k cedulkám no je mi jedno či budú ale podla mňa je lepšie ked sa predstavíme a popritom zasrandujeme. Už viem aky darček každému kúpiť k vianociam. Skúsťe hádať?? ;););););):papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

...inak plati ze to ma cele viest najslabsie vozidlo, pripadne vodic ktory ma najmenej skusenosti, za predpokladu ze pozna miesto kam sa ma ist . . .

[upravil dne 30.11.2009 Qcko]

Tak dik :bacha:D

Odesláno

El chio neplac. Viedol si nas skvele. keby si vedel kadial som sa vracal domov. Vobec som nevedel kadial si nas to viedol. Kym som sa dostal do Turej luky tak som isiel kolo Brezovej pod bradlom a po vseliakych kotkodakoch. No hroza. Ale dostal som sa domov.:D Ja by som vas nemohol viest. este dnes by sme to hladali.

Odesláno

Qcko podla toho ze prve auto by malo byt to najpomalsie tak to tvoje musi byt najrychlejsie. Nie? Sak aj bolo. Mozem potvrdit. Videl som na dialnici.

Odesláno

Čo sa týka počtu účastníkov a veľkosti krčmy - to, že tam bolo husto a teplo, malo za následok srdečnú atmosféru. Horšie by bolo vo veľkej poloprázdnej sále.

[upravil dne 30.11.2009 P607Olda]

Odesláno

P607Olda. ja si myslim to iste. Pekne kazdy pri sebe ako taka rodina. Aspon nebola zima. Pohnut sa dalo, dychat sa dalo vsetci sme na seba videli tak co. Nato kolko bolo ludi tak to vyslu super. Uz ked moja zena povedala ze sa citila prijemne tak to uz je co povedat.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Čo sa týka počtu účastníkov a veľkosti krčmy - to, že tam bolo husto a teplo, malo za následok srdečnú atmosféru. Horšie by bolo vo veľkej poloprázdnej sále.

:papa

Toto bolo pekne napísané:papa:papa

Odesláno

jofo: ja musim jazdit rychlo, lebo v nizkych otackach mi to netaha, 4000 to je to spravne cislo:aut . . . a ako to ze si bludil, vsak to bolo stale rovno, az na 2 zakruty:D

P607Olda ma pravdu, chvilami som sa citil ako na vianocnej rodinnej akcii, vsetci svetre, vonku zima, krb praskal a vsetci sa smiali, ako z filmu:super

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

jkmtrnava: vidim ze si svine:aut v noci odviezol uspesne a stastne po zraze, to je dobre:papa

Dovolím si upresniť že nešlo o účastníkov zrazu ale o cestujúcich vo vlaku. jkmtrnava odchádzal skôr lebo nastupoval do služby a podľa jeho slov \"vozí ľudí a svine\".

Nedalo mi to neupresniť lebo pre tých čo nepoznajú súvislosti to mohlo mať iný význam. :D Aj keď bola slivovica zdarma a v neobmedzenom množstve aj tak sme všetci odchádzali kúltúrne. :D

[upravil dne 30/11/09 pastorek]

Odesláno

kurňa neuveríte, ale ja som v tej tme zle odbočil z TT na NR (neviem prečo) a pol hodinu som sa vrtel po dedinách jak trulo, na dialnicu som vyšiel až tuším zo Zavaru. LubkO a nehanbím sa za to :D

Inak tá pohodička v motoreste bola fakt úžasná

Odesláno

Lenze najlepsie bolo ze mapa bola za sedackou a navigacia v kastliku a velka navi v aute. No ja frajer ze sak naco. Ked som ale zacal chodit po skoro polnych cestach tak mi vsetko jedno nebolo, Ale zvladol som to s hrejivym pocitom ze som stravil nedelu s fajn ludmi na zraze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...