Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P607 vibrace pri plynu, bouchani pri rejdu

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mám větši problém. V přímém směru při přidání plynu se mi rozklepe celé auto, při zatačení šílené rány.. Stačí zaparkovat, vytočit kola do rejdu a zpět a přestane to zlobit na x kilometrů.. vyměneny, tycky stabilizatoru, cepy, ted vymenim tyce rizeni ale bylo mi receno ze spatny homokloub.. Dá se to s jistotou zjistit? Da se skutečně koupit jen celá poloosa? Kolik tak stojí?

Díky za info.

Odesláno

Sem to psal už jinde. předjížděl jsem na D1 kamion a při zařazování se to kouslo.. smykem a po 2 kolech jsem vyletěl na přilehlé parkoviště - jakou náhodou tam zrovna bylo nechápu ... dalších 20, km jsem jel 30-40 do servisu pak se to kouslo ještě 3x ale když je člověk připravenej a jede pomalu tka je to OK...

Odesláno
Původně zaslal: Birkov

no děláte mi radost... 100km jsem urazil z pocatku dokonce bez skubani... ted jeste 150 do pribramy na opravu..

Odkud si?? V avataru není uvedeno. Jinak to bude docela adrenalinová jízda.

Odesláno

Jj, bylo to na počkání vyndat poloosu bylo na deset minut, vyměna samotného homokloubu za nový trvala cca 30min. Vsehovsudy za hodinku, hodinku a půl to bylo hotový :-)

Odesláno

ja sem mosel vymenit celou poloosu a ta me stale 8000 a to je repas plus servis 1200 a co sem se dozvedel tak kloub se nedá koupit samostanej tak nevym:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...