Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

307>prodána!! a 306 cabrio naprodej !! by wojtěch,

Recommended Posts

Odesláno

Asi ho taky zruším.... A tu záslepku chci taky :D já zatím stěrač použil jen abych vypadal jako frajer za deště, co má i zadní stírání. Jinak na čištění je na houby. Zapneš zadní ostřikovač a pak máš zgychaný kufr a nárazník...

Odesláno

Tož popravdě, předek máš nádherný, mřížky se Ti opravdu povedly:super. Ale ten zadek se mě bez stěrače nelíbí. Nevím proč, je to prázdný, jako by tomu něco chybělo. Je to věc vkusu. Jinak auto krásný.

Odesláno

Roman Bazi díky, a se zadkem mám ještě plány :-D :-D

u nás na STK se stěrače nezkouší (u mě niky nezkoušel)

teď investuji do audia pak se vrhnu na zadní část.....

Odesláno

ty výšky mají ještě další možnou krabičku a půjdou nejspíš do dveří do toho krytu u zrcátek ale chci je zapustit...

první musím tlumení koupit ať to udělám najednou...

Odesláno

kudla wojto ta zaslepka :mrk inspirace. Je fakt ze taky nepouzivam zadni sterac. A bez nej to vypada uhlazeneji. A jake plany se zadni casti? Me se teda libi kdyz je zavarene otvirani k 5tym dverim, uz sem to na 307dme videl a parada ;)

[upravil dne 26/5/12 17:13 od bl@cker]

Odesláno

to se mi taky líbí ale to je na přelakování celých dveří..

a se zadkem buď jenom podvařit nárazník ať je níž a do něj koncovky výfuku a nebo něco v tomto stylu udělat

(jenom nárazník)

1_004.jpg

jinak dneska jsem leštil řadičku zítra ji ještě potáhnu do béžové koženky

IMG_3504.jpg

IMG_3506.jpg

IMG_3509.jpg

IMG_3508.jpg

Odesláno

není tu jsem koupil od hhanse z 206GT já tam měl origo obyč černou ale tu mám potaženou do béžové jak interier a teď ji vyměním za tuto..

dělal jsem to na leštičce (filc) co je na broušení nožů a voskem. zítra to ale ještě jednou přejedu ještě jsem tam našel ďubky :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...