kamiky Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Zdar jak sviňa! Mám dotaz na palubní počítač, mám Ulysse 1.9 Td El a chtěl bych se zeptat na to jestli někdo neví jestli se počítače montovali do všech dieslů tohoto tipu? Mezi otáčkoměrem a tachometrem mám v horní části okénko s teplotou ale pravá páčka v horním konci je na pevno a nejde zmáčknout a tudíž při zmáčknutí nic na displeji neukazuje jen tu teplotu. Je docela možné že celý přepínač někdo vyměnil za jiný tip. jak bych mohl zjistit jestli je počítač funkční? Taky mě nefunguje zapnutí zadního stěrače,je možné že to spolu nějak souvisí? Ptám se proto, že bych chtěl toto uvést do funkčního stavu ale než koupím ten origo přepínač ( 1350Kč ) tak bych se chtěl ujistit že to funguje. Je to rok 1995 a je dovezenej z D. Za případné rady předem děkuju kamiky. Citovat
Czedisonek Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Mám to s tou páčkou také tak a dosud jsem si krásně žil s tím, že to prostě počítač nemá, jen ukazatel venkovní teploty. Zadní stěrač mi ale běhá, takže to tím nebudeš mít počítám. Mno a počítám ještě že si i dál budu krásně žít, teda mooooc doufám Prostě Ça va bien mesdames et messieurs Citovat
kamiky Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 No já jen jestli tam ten PC je, tak proč ho nevyužít. Docela by mě ty údaje co by ukazoval zajímali. Jinak se bez toho žít určitě dá. Citovat
Dave_k Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Podel VIN se dá zjistit jestli tam máš mechanické nebo elektronické čerpadlo. Jestli mechanické (což u tohoto motoru a roku výroby bývá nejčastější) tak na PP zapomeň, poněvadž nemá odkud brát pulsy na výpočet. Je to to samé jako u 406 a o tom si v tomto příspěvku můžeš dosti počíst. A pokud máš elektronické tak to tam nejspíš nebude připraveno kabelově a jen doplněním páčky se spínačem to nezprovozníš. [upravil dne 9/11/09 Dave_k] Citovat
kamiky Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 Diky za tip na čtení. Jak poznám mechanické od elektronického? Mám Fiat Ulysse 1.9 Td El a VIN je ZFA22000012064042, díval jsem se tam a nějak jsem se v tom nezorientoval. Až budu mít víc času tak to prostuduju nyní jsem po noční a palice mi moc nefunguje, zatím dík kamiky. Citovat
Czedisonek Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Tak teoreticky vzato bych to tam asi mohl mít, když mám Hdi 16V, ale asi se mi do toho vůbec nechce Z výšky na to ká.., Butrus Butrus Ghálí :D:D Citovat
Dave_k Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: kamiky Diky za tip na čtení. Jak poznám mechanické od elektronického? Mám Fiat Ulysse 1.9 Td El a VIN je ZFA22000012064042, díval jsem se tam a nějak jsem se v tom nezorientoval. Až budu mít víc času tak to prostuduju nyní jsem po noční a palice mi moc nefunguje, zatím dík kamiky. No teď koukám, že máš FIATa. Tak nevím jestli je tam stejnej motor jako v 806. Podle VIN to možná půjde zjistit na FIATích stránkách. Je tam něco obdobného jako servicebox od PEUGEOTu jen je potřeba se zaregistrovat a chce to i DIČ nebo IČO. Tam by měli podle VINu jít dohledat veškerý díly z auta. S tím čerpadlem Ti neporadím jak vypadá (jezdím jen s benzínama). Třeba se tu najde někdo sběhlejší. Citovat
varic Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 No já tu diskuzi pochopil tak, že pokud máš někde u páčky vyvedeny dva dráty , které, když opakovaně spojuješ, tak ti na displeji přeskakují po teplotě další hodnoty. Pokud místo hodnot jsou čárky, tak počítač je, ale není povolený v jednotce BSI. Dráty se propojí mikrospínačem, nebo se to dá na orginál páčku. Tak je otázka jestli je u Fiatu je to standardně v přípravě, protože palubní počítač v manuálu je, tak si myslím, že s displejem by například problém neměl být. Teď už závisí na podporované motorizaci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.