sanko Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Čavte mám problém vyhodil sem orig. radio a dal sem si tam rámeček a vše upevnil ale když sem zapojil nové radio a snažil sem se ho tam dostat tak problém už sem byl natěšený jak sele že budu mít lepší audio a ono prd to radio se zaseklo asi cm bo 2 od dolehnutí do rámečku a když se ho tam snažím zacvaknout tak nejde přitom všechny kabely sem dal stranou aby nepřekáželi takhle když pude někdo kolem tak jen příde rozbije okno a jen to radio vytahne nevíte proč se mi tam to radio z nějakého důvodu nevejde? jinak mám P406 z roku 1998 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Musiš rozebrat boky středovýho tunelu a kabely tam porovnat, měl jsem s tím taky dost problém, ale když to vytaháš spodem tak to jde pak lehce, pak jen kabely nastrkáš zespoda zpět a je to. Citovat
sanko Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 kabelama to není objevil sem tam škvíru a narval sem to do ni jakoby pod to radio a navíc to je jen kabel napajecí a od repráku a ten se částečně ruloval z5 do palubky spíš se obávám že tam vadí takový nosník ale to je kravina ne aby to radio bylo dlouhé páč sem hodil klacek na radio a odmeřil delku a pak sem to skusil dát do palubky ale nevyšlo to o pár milimetrů jinak ty kabely teda skusim dát do boků ale nvm jak se leze do palubky nemáš nějakou radu jak se pod ní dostat??? Citovat
sanko Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 ne jen rukou a nějak se mi do toho kladiva nechce co když tam něco zlomim nebo urvu??? Citovat
pastorek Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Rádiá majú v zadu kolík na osadenie ktorý musí zapadnúť do držiaku. Hľadal by som problém tam okolo toho držiaku, prípadne konektor antény. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Původně zaslal: sanko ne jen rukou a nějak se mi do toho kladiva nechce co když tam něco zlomim nebo urvu??? myslel jsem to ve srandě --promiň Citovat
sanko Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 tak to me docvaklo že si to nemyslel važně ale v mém případě kdyby si viděl jak sem vytahoval radio orig. tak by si nad tím zapřemýšlel v jedné ruce šroubovák v druhé ruce kus železa hochu to bylo něco cvaklo něco ruplo a radio bylo venku Citovat
Dave_k Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 A na štelování sedaček používáš páčidlo? Samozřejmě víš, že potřebuješ na nepeugeotí rádio plastovej redukční rámeček? Citovat
xmichaelox Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 vsak pisal, ze ramcek uz dal,,, len mu radio dost nezalezie dnu,,, ... inak ja by som hladal zradu v kabloch, mozu ta odtlacat,, mne to robilo na 405-ke,, a pritom by clovek povedal, ze je tam miesta a miesta,,, no ty za to radio nevidis, ked ho tam zasuvas,,, ja som sahal rukou odspodu, potiahol kable a hned bolo po probleme...... Citovat
sanko Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Tak a je to hotové kabeli sem tam pořádně porovnal a co slo tak sem dal do pryč na radiu ze zadu byl takový šroub na chycení do palubky tak sem ho odšrouboval a hnedka bylo po problému Citovat
sanko Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 a finální výsledek dopadl takto [upravil dne 8/11/09 sanko] [upravil dne 8/11/09 sanko] Citovat
pastorek Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: sanko ... na radiu ze zadu byl takový šroub na chycení do palubky tak sem ho odšrouboval a hnedka bylo po problému Ten šroub má zapadnúť do osadenia za rádiom aby bolo opreté i vzadu. Citovat
sanko Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 no tak by nedosedlo v tom nosníku sou dve dury nad sebou a ten sroub sel zrovna mezi ne do plechu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.