Guest zdeny.m Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 mam malou dirku v manžetě u kola na přední poloose,vystříkala se již všechna vazelina ,kdo má zkušenosti poraďte Jedná se o peugeot 309D díky zdeny.m Citovat
Ráďa Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 už to tu bylo.Poloosa musí ven,od vnitřního kloubu(trojložiska)nebo jak se to jmenuje rozdělat,vyměnit manžetu a zase všechno složit.Docela práce co?Nechápu proč to ti frantíci neudělali rozdělávací jak u 405ky. Citovat
mk405 Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 poloosa ven??? no já to řešil vždy, povolit matku poloosy na kotouči, stáhnout, povolit a stáhnout čep řídící tyče, vyháknout spodní čep, vyháknot poloosu, pak už jen vyměnit manžetu, nacpat vazelínu (žádnej šunt ale přímo vazelínu na kluby) a vše zpět. pokud vyndáš poloosu z převodovky tak ti vyteče olej, tak nato bacha. takhle jsem to alespon dělal na své bývalé 205. mk [Editován dne 9/8/04 mk405] Citovat
Ráďa Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 poloosa s homokloubem jsou na 205kách a 309kách jeden celek takže by mě zajímalo jak jsi tam přetáhl to manžetu.To je ten problém.Na převodovce můžeš nechat unašeč a vytáhnout to trojložisko pak ti nic nevyteče.Stejně bys to musel rozdělat.Měl jsem 205ku a tam to bylo tak.Oddie psal,že je to stejný i na 309kách,takže fakt nevím.Na 405kách už je to zvláš?,takže to jde udělat jednodušeji jak psal mk405 Citovat
mk405 Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 sakra že už bych to zapoměl, no už jí nakej rok nemám, ale nepamatuji se že bych ji vyndával a olej jsem 100% nevypuštěl, ale nějak jsem to vyměnil, tak teda nevím. mk Citovat
Fusion Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 a nevíte jak to je u 605? budu ji muset vyměnit (celou poloosu). Jak je to pracný a na jak dlouho to je ta práce? (mám špatnou pravou, tam něco vyteče?) Citovat
Guest zdeny.m Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 tak manžeta vyměněna práce na hodinu a už bych si na to troufnul sam Citovat
TB Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Je možná záměna manžety? Mám P309 1,4i Graffik a někde se tu už řešila záměna manžet z Favorita, ale nejsem si jistý, protože jsem ty starší příspěvky nenašel. Dík. Citovat
pajus Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Akorát včera sem měnil manžetu u kola na přední poloose na P205. Byla to celkem makačka. řešil sem problém v prodejně abych sehnal tu správnou, ale myslím že je to jedno, hlavní je abys měl stejný průměr na obou koncích, změř to posuvkou. Tvar a délka se přizpůsobí. Kupoval sem v G-CAR (Kroměříž, Uherské Hradiště). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.