dexx Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Hi!, vie niekto prosim poradit ako dat dole tento kryt palivovej nadrze ktory je pod zadnou sedackou, chcem vycistit sitko ktore je vnutri. Tie hadice a konektory som poodpajal ale ked som chcel odsrobovat, alebo povolit tento kryt tak mi to ani za ten svet neslo. Srobuje sa to alebo co s tym? Vdaka Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 ta černá drážkovaná kulatá věc je matice--normální pravý závit Citovat
dexx Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 ta černá drážkovaná kulatá věc je matice--normální pravý závit ved tuto kulatu vec som skusal odsrobovat, pouzil som trochu aj tupy sekac a kladivo ale neslo to. Skusim este pouzit hrubsiu silu, len sa bojim aby som to nedolamal. [upravil dne 5/11/09 dexx] Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 zkuste povolovat dva--každý v protilehlém bodu a jak píšeš--tupý velký šroubovák nebo tupý sekáč a klepat současně--musí to jít:) Citovat
pajo30 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 ako často to treba čistiť??? mám 135000 km. Citovat
HonzaZ Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Üdery to moc dobře nejde, akorát osekáte ty nálitky. Když jsem vyndaval měrku kámošovi na 206 1.4HDI, tak jsem si udělal z páskoviny přípravek ve tvaru U, který jsem nasadil na protilehlé nálitky na té velké matici. Pomocník mi to stahoval k sobě a já pomocí páky jsem to povolil. Citovat
PPK Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Zdravím, vím, že je to z jiného soudku, ale když už je tu takové pěkné foto, které konektory jsou od čidel ABS? Děkuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.