jofo Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Ja mam asy prevrateny krvny obeh. Kedysi ked ma zena pohladila za vlasy tak my vtak staval. A teraz ked ma chyti za vtaka tak my vlasy hore stavaju. Ako ste na tom vy? Citovat
dolly1010 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Něco jako nervový propojení očí a konečníku. Když si narveš nůžky do prdele, tak ti začnou slzet oči. Když si je narveš do očí, tak se posereš Citovat
pavloucha Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: jofo Ja mam asy prevrateny krvny obeh. Kedysi ked ma zena pohladila za vlasy tak my vtak staval. A teraz ked ma chyti za vtaka tak my vlasy hore stavaju. Ako ste na tom vy? můžeš mi říct kolik ti je,abych věděl kdy mě to zhruba čeká? Citovat
pastorek Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: jofo Ja mam asy prevrateny krvny obeh. Kedysi ked ma zena pohladila za vlasy tak my vtak staval. A teraz ked ma chyti za vtaka tak my vlasy hore stavaju. Ako ste na tom vy? To bude nejaká epidémia, poznám ďaľších troch s rovnakou diagnózou. Pri niektorých pomohla výmena ženy. Citovat
jofo Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 No je my 33. Pastorek to trafil. Vies ze som o tom uvazoval, ale co si zas domov donesies? To je ako s jazdenym autom na slovensku. Krasne navonane super kara a za tyzden len vrazas prachy a nemozes sa nan spolahnut a zacne ti to liest na nervy ze co sa zase potoo. Citovat
Voighta Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 masakr oboje :D:D [upravil dne 4/11/09 Voighta] Citovat
Marcel505 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Čekal jsem hodně, ale tohle ne... Citovat
pastorek Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: jofo No je my 33. Pastorek to trafil. Vies ze som o tom uvazoval, ale co si zas domov donesies? To je ako s jazdenym autom na slovensku. Krasne navonane super kara a za tyzden len vrazas prachy a nemozes sa nan spolahnut a zacne ti to liest na nervy ze co sa zase potoo. V 33 rokoch sa to ešte oplatí vymeniť. Okolo pätdesiatky stačí iba občas sa presvedčiť že všetko funguje ako má a chyba je v ruke ktorá hladká. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.