Grimoar Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Zdravim vsetkych.Mam jednu taku amatersku otazku.Dnes som bol prezut zimne gumy a mechanik zistil,ze na pravom zadnom kolese mam strhnuty zavit na jednej upevnovacej skrutke a aj na naboji.Povedal ze s tym mozem zatial jazdit,ale ze to treba co najskor opravit.Nemyslite ze sa moze nieco stat ak koleso drzia len tri skrutky?Ako je mozne to opravit? Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 3 skrutky nie su ziadny problem, ale mal pravdu, treba to opravit...inak ako oprava na napada len vymena naboja kolesa... a ake mas auto? a mas kotucove alebo bubnove brzdy? Citovat
Grimoar Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 No mam 406 Break 2,0 HDI.Na vsetkych kolesach kotuce. Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Aha, tak si prejdi inzerciu, dielov na 406 je tam plno, urcite tam bude niekto predavat aj naboj, to mas najjednoduchsie a myslim ze aj najlacnejsie...horsie to mas so zhananim jednej skrutky:nevim Citovat
georgegg Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 a proč hned měnit náboj?kvůli takový ,,prkotině\" spíš bych se pokusil předělat závit na větší Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 A ked tam das vacsi zavit, aku tam das potom skrutku??? Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 přesně to samý jsem měl když sem přezouval na jaře na letní, sháněl sem závit abych si to protáhl ale nikde sem nemohl najít závitník se stoupáním 1,25 a když sem nějakej našel tak jedině za 500.- nakonec sem s tím zajel do Peugeota a tam mě za 180.- protáhli ten strženej závit:super Určitě to nebude mít v náboju stržený úplně, kvůli tomu je ten šroub měkčí aby se strhl závit na šroubu a ne v náboji. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 tak,tak, většinou stačí projet trojkou závitníkem náboj a dát nový (dobrý) šroub kola Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 jj, v náboji sem měl strhnutý jen kousíček závitu, šlo to v pohodě projet:super Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 V takom pripade samozrejme, ale to by mu hadam prebehol hned v servise a nehovoril by mu o oprave, vychadzal som z toho ze zavit je cely v prdeli:ticho Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 to sice jo ale myslím že určitě nemá strhlej závit komplet, já sem to taky rval na bejka a závit v náboji byl téměř fajn, až na ten začátek, za to šroub byl úplně holej:D Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 U 406 se snadno náboj koupí v inzerci, když bude závit zničený celý. Jinak lze závit přeřezat na větší a použít závitová vložka, ale osobně bych spíš měnil. Jinak nechápu, jak to někdo může strhnout, to zas byl někdo prase, nandaval a utahoval šrouby pistolí, co? Nandavaj se rukou, pak se to nestane. Citovat
.mycTD Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 ...nebo sroub drzel na 2 zavitech. jak pisou ostatni -v prvnim kole protahnout stavajici zavit a vymenit sroub, zajel bych s tim do nejakeho slusneho pneuservisu. Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: oddie Jinak nechápu, jak to někdo může strhnout, to zas byl někdo prase, nandaval a utahoval šrouby pistolí, co? Nandavaj se rukou, pak se to nestane. Já nemyslím že sem prase a stalo se mě to, a kol už mám vyměněných pěknou hromádku;) A šrouby dávám jedině rukou a utahuju obyčejným křížem, žádnou pistolou;) Ale prostě se stalo, teď si už taky dávám bacha:D Citovat
BV406 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: oddie U 406 se snadno náboj koupí v inzerci, když bude závit zničený celý. Jinak lze závit přeřezat na větší a použít závitová vložka, ale osobně bych spíš měnil. Jinak nechápu, jak to někdo může strhnout, to zas byl někdo prase, nandaval a utahoval šrouby pistolí, co? Nandavaj se rukou, pak se to nestane. s tim utahovanim to je fakt, znam ve svem okoli magory, kteri, kdyz po klici neskacou, tak to pro ne neni utazeny ... Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 bv406-- ale závit se dá strhnout i jinak než skákáním po klíču;) Citovat
BV406 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 to jo, to ja verim, ze jo, jen jsem si vzpomnel na ty blazny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.