Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych.Mam jednu taku amatersku otazku.Dnes som bol prezut zimne gumy a mechanik zistil,ze na pravom zadnom kolese mam strhnuty zavit na jednej upevnovacej skrutke a aj na naboji.Povedal ze s tym mozem zatial jazdit,ale ze to treba co najskor opravit.Nemyslite ze sa moze nieco stat ak koleso drzia len tri skrutky?Ako je mozne to opravit? :roll

Odesláno

3 skrutky nie su ziadny problem, ale mal pravdu, treba to opravit...inak ako oprava na napada len vymena naboja kolesa...

a ake mas auto? a mas kotucove alebo bubnove brzdy?

Odesláno

Aha, tak si prejdi inzerciu, dielov na 406 je tam plno, urcite tam bude niekto predavat aj naboj, to mas najjednoduchsie a myslim ze aj najlacnejsie...horsie to mas so zhananim jednej skrutky:nevim

Odesláno

přesně to samý jsem měl když sem přezouval na jaře na letní, sháněl sem závit abych si to protáhl ale nikde sem nemohl najít závitník se stoupáním 1,25 a když sem nějakej našel tak jedině za 500.-:( nakonec sem s tím zajel do Peugeota a tam mě za 180.- protáhli ten strženej závit:super

Určitě to nebude mít v náboju stržený úplně, kvůli tomu je ten šroub měkčí aby se strhl závit na šroubu a ne v náboji.

Odesláno

V takom pripade samozrejme, ale to by mu hadam prebehol hned v servise a nehovoril by mu o oprave, vychadzal som z toho ze zavit je cely v prdeli:ticho

Odesláno

to sice jo ale myslím že určitě nemá strhlej závit komplet, já sem to taky rval na bejka a závit v náboji byl téměř fajn, až na ten začátek, za to šroub byl úplně holej:D

Odesláno

U 406 se snadno náboj koupí v inzerci, když bude závit zničený celý. Jinak lze závit přeřezat na větší a použít závitová vložka, ale osobně bych spíš měnil. Jinak nechápu, jak to někdo může strhnout, to zas byl někdo prase, nandaval a utahoval šrouby pistolí, co? Nandavaj se rukou, pak se to nestane.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jinak nechápu, jak to někdo může strhnout, to zas byl někdo prase, nandaval a utahoval šrouby pistolí, co? Nandavaj se rukou, pak se to nestane.

Já nemyslím že sem prase a stalo se mě to, a kol už mám vyměněných pěknou hromádku;)

A šrouby dávám jedině rukou a utahuju obyčejným křížem, žádnou pistolou;)

Ale prostě se stalo, teď si už taky dávám bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: oddie

U 406 se snadno náboj koupí v inzerci, když bude závit zničený celý. Jinak lze závit přeřezat na větší a použít závitová vložka, ale osobně bych spíš měnil. Jinak nechápu, jak to někdo může strhnout, to zas byl někdo prase, nandaval a utahoval šrouby pistolí, co? Nandavaj se rukou, pak se to nestane.

s tim utahovanim to je fakt, znam ve svem okoli magory, kteri, kdyz po klici neskacou, tak to pro ne neni utazeny ... :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...