Péťa Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Muj novy Pazoutek me neustale prekvapuje :-) Ted mi display nad klimatizaci (je to pocitac nebo neni?) psal, ze Economy mod je aktivni (nebo neco na ten zpusob)... Copak to znamena? Citovat
mk405 Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Economy mod pro klimatizaci = že mín žere palivo a o něco hůř klimatizuje, teda předpokládám že je to ono:papa Citovat
Péťa Odesláno 8. srpen 2004 Autor Odesláno 8. srpen 2004 Ten napis tam ale byl v okamziku, kdy jsem nastoupil do auta a byl vytazeny klicek k zapalovani. Takze klima jeste nebezela... (taky jsem to moh napsat hned ) Mimochodem - jak se zapina Economy mod klimatizace? [Editován dne 8/8/04 Peta] Citovat
stembi Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Pokud si vzpomínám, tak v manuálu k 307ce bylo napsaný, že když necháte v autě zapnutej nějakej spotřebič, po několika minutách se zapne ekonomickej mód a spotřebič to vypně. Po opětovným nastartování je potom to hlášení na displeji. Nesouvisí to nijak se spotřebou za provozu vozidla. Citovat
rimmer Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 no ja zas nevim jak u vas, ale u me se economy mod tyka prave klimatizace/topeni. Kdyz zapnu klimu, tak mam A/C mod, kdyz ji vypnu tak mam Economy mod Citovat
Fusion Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 tak z toho co pise rimmer pro me vyplyva, ze ja mam full-time economy mode Citovat
Péťa Odesláno 9. srpen 2004 Autor Odesláno 9. srpen 2004 Napsán autorem stembi Pokud si vzpomínám, tak v manuálu k 307ce bylo napsaný, že když necháte v autě zapnutej nějakej spotřebič, po několika minutách se zapne ekonomickej mód a spotřebič to vypně. Po opětovným nastartování je potom to hlášení na displeji. Nesouvisí to nijak se spotřebou za provozu vozidla. To by mohlo byt ono. Ale proc se mi to napsalo az po ctrnacti dnech, co auto mam? Vzdycky nechavam zapnute radio a po trech minutach se samo vypina. Economy mod mi to ale napsalo poprve. Ten manual mi docela chybi :-( Citovat
mk405 Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 tos ale nenapsal, že to nebylo při jízdě, tamto samo taky platí ale pro klima, tohle co tě trápí je mod pro baterku, takže pokud třeba hraje rádio (nebo jiný el. spotřebič) bez motoru (dobíjení) tak pokud palubní napětí dojde na nějakou hodnotu tak si 307 prostě rádio vypne a hodí economy mode a máš po hraní, ale zase nastaruješ, nevybije se ti baterka:D:D:D. mk:papa Citovat
Péťa Odesláno 9. srpen 2004 Autor Odesláno 9. srpen 2004 Asi mas pravdu, bude to mod baterky. Ale ja mam radio pripojene na Ignition (nebo jak se ten kabel jmenuje ) a tak se mi vzdy 3 minuty po zhasnuti motoru samo vypne. Budu muset proverit baterku. Citovat
mk405 Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 nemusí to být jen rádiem ale jakým koliv el přístrojem, nebo jen vybytou baterkou, stačí nastartovat a chvilku nechat, mám to ověřeno ze služebáku. mk Citovat
marek 406 Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Tak tenhle bláznivej mod se my občas také zobrazí na displey. Navíc co se mě stává poslední dobou, že po uzamknutí auta mě stále hraje rádio a ničím nejde vypnout ani přepnout na cd prostě si jenom tak hraje do větru. Ani se nevypne po několika hodinách. Nevi někdo co s tím je. Mám 406 rok 2000. Citovat
Péťa Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 Marku, ja vim co s tim mas .... Je to rozbity Ale vazne - driv Ti to radio normalne vypinalo? Nemenil jsi ho za jine? Nemas treba jen vypadly dratek \"Ignition\"? Jeste by me zajimalo, co se davalo za original autoradia do 406ek rv 1999. Citovat
marek 406 Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Tak na ten drátek jsem ještě nekoukal, ale budu si muset najít čas na rozebrání. Nejdříve se bude muset předpokládám vyndat hoření display ten už jsem měl venku, pak jestli se tam dostanu no uvidíme. Jinak do 406 se dávaly kolem roku 99, 00 typy RB2- Philips, RM2 -clarion, RD2 Clarion CD Citovat
Péťa Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Radio je zasunute jen v ramecku a jde z nej vyndat. Problem je, ze drzi na takovych packach, ktere je potreba pri vyndani zamacknout. Ale kazde radio ma ty packy jinde Taky pomaha pri vyndavani radia s nim ruzne zahybat a s pouzitim trosku vetsi sily ty zobacky zalezou samy Ja oddelavam bocni kryt (polstrovany) a pak se dostanu k radiu z boku. Citovat
destiny Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Je to presně tak, jak psal Stembi. Uz jsem to měl na displayi taky. Pokud máš vypnutý motor a necháš zapnuté rádio po delší dobu, zapne se Economy mode. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.