Guest FIKÍSEK Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Čauky peugeotáci;) po výměně vzduchového filtru za sportovní vložku green se po nějaké době zvláštně projevuje zvuk turba. Zkusil jsem dát zpět originál vložku,ale zvuk je pořád stejný. Před tím svistot,ted jako by svistot s hučením. Nevím jak ten zvuk popsat. Jinak autí jede pěkně. Citovat
buchys Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Ahoj, zkus se kouknout na o-kroužek na škrticí klapce přívodu vzduchu. Já jsem ho vyměnil a pískání už není tolik slyšet. Jinak to hlasité pískání obecně znamená únik tlaku vzduchu nějakou netěsností za turbem, popř.vadné turbo. Petr Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 OK:super skusím se kouknout a děkuju za odpověd Citovat
Putnik666 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 zdravim.chcem sa opytat,či ma skrtiacu klapku aj 307 2,0 hdi 79kw FAP!potrebujem to vediet,aby som to nechal vyčistit!dakujem za každy prispevok Citovat
hada Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 to bych také rád... Mám stejný vůz... Putnik666: Také modrý? Citovat
Radek 306 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 hdi nemá škrtící klapku, zkontroluj hadice co jsou kolem turba, jestli neni prasklá nebo netěsní příruby Citovat
shark734 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 ja osobne som skrtiacu klapku pri HDi nevidel EDIT: Radek 306 ma predbehol [upravil dne 3/2/10 shark734] Citovat
twoolf Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 mě po vykuchání fapu a pá výměnách všemožných čidel turbo taky docela hlasitě syčí, ale mechanicky je OK, nikde nic neutíká a auto jede jak z praku prostě HáDéíí = hadi pod kapotou Citovat
bumlous Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Zdravím chtěl by jsem jenom dotat že některé HDI něco jako škticí klapku mají! Je za turbem a je přidělaná ke kolenu sání do motoru. Je ovládaná podtlakem, a zavírá se při volnoběhu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.