honzza407sw Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Počkej jak to myslíš přemku? Nějak nechápu. Myslíš, jak jako horší výbavy - čeho se má týkat? Přeci podvozkový díly jsou stejný né, ať je auto z belgie nebo z jiné země (pokud se pletu, tak mě opravte). Citovat
Přema Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 HONZO....mám tu kolegy co mají zrovna dovozy s belgie a nadávají na něho, myslím si že tam nedávaly kvůli peněz to co by tam asi mělo být....... Citovat
honzza407sw Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Já to furt nechápu? Co myslíš a kdo? Jako, že automobilka dělá lepší a horší kus? Citovat
Přema Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Ano,vše je bohužel o penězích.....trh v belgii chtěl co nejlevnější auta........a dle toho se automobilka přizpůsobila..... Citovat
MatrixChose Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 A já furt dumal nad tím proč se tam vozily Feldy a Fáčka. A pak se vozej zpátky sem jako zachovalý kusy Citovat
honzza407sw Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Tak to by mě tedy nenapadlo, ještě bych chápal, že ty \"horší\" kusy vozili k nám:D a nebo ještě více na východ ale tohle:(. Něco podobného jsem slyšel o automobilce Man. Že je rozdíl mít Mana z němec nebo ho koupit u nás. Ale stejně si to neumím představit jak to probíhá na tý lince v automobilce:myslim. To jako jede linka na který se jedou auta pro ty a ty země a pak ksindl třeba pro tu belgii:D. Já jsem byl přítomen na lince ve škodovce a ve volkswagenu kde jedou passaty a tam se to rozdělovalo pouze na evropské vozy a na usa + švýcarsko. Jóóó to kdybych věděl dříve... Stalo se, teď s tim už nic neudělám:(. Taky mi bylo divné, že snad každá druhá 407 je dovoz Belgie. Citovat
Přema Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 JJ. jen kvůli peněz.................80% lidí zajímá cena a je jim jedno co má hlavně že má 407(jenže bohužel se některé kusy nedají vůbec přirovnat k 407)...........já mám z němec......... Citovat
pajo30 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: Přema A jsme u toho, bohužel pro tebe máš auto z belgie.....tam se dovážely jen ty nejhorší výbavy......(nic proti tobě a tvému autu ale je tak).....za málo peněz nemůžeš chtít moc muziky....... To nie je úplne objektívny názor, pretože ja mám auto z Belgicka a zatiaľ musím poklopať je všetko o.k. Vo fabrike sa predsa nerobia vozy pre jednotlivé európske štáty či áno ??? Citovat
Ondrus23 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Taky s tim uplně nesouhlasím. Spiš si myslím, že záleží jenom na kuse. Většina lidí tady má auto z Belgie, takže je větší pravděpodobnost, že auto, ktery začne jakkoli blbnout bude právě z Belgie. To je to samé jako u Octávek. U nás jsou Octávky nejdražší v celé Evropě a myslíte si, že jsou tady nejkvalitnější?? Spiš jde o politiku automobilek. V Belgii asi nejsou ochotni zaplatit za novy auto jako jinde v Evropě, tak automobilka dá menší cenu. Je to jako u nás již se zmiňovanýma Octávkama. Češi prostě věří a chcou Škodovku, tak ji kupujou i za vyšší cenu, kterou by v zahraničí nedali. Kdyby si češi začli jezdit pro novy Škodovky do zahraničí, tak věřte, že by se i u nás ceny změnili. To je můj názor, ale jak to v té Belgii je doopravdy, to se hádat nebudu. Je to jen můj názor. Jinak taky mám auto z Belgie a zatím si nestěžuju... A mám 154 000km. Citovat
P607Olda Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Kdo máte tvrdé pérování, zaměřte se na geometrii zadní nápravy. Pokud je to podobné, jako u 607, tak velmi záleží na seřízení sbíhavosti. Náprava je jakoby napnutá a špatně péruje. Předpokládám, že 407 má víceprvkovou nápravu podobnou jako 607. Pokud ne, tak se omlouvám. Citovat
Formel Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Mne nevrzga absolutne nic. Raz mi vrzgali predne dvere, ale dotiahol som dve srouby na pantoch a vsetko ok. Potom mi nieco klepalo v kolesach ked som rychlo pohol doprava a dolava, myslel som ze riadenie, ale boli to loziska v kolesach na oboch stranach a je to uplne tiche. Mam tam 90000km:cool: Citovat
honzza407sw Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: P607Olda Kdo máte tvrdé pérování, zaměřte se na geometrii zadní nápravy. Pokud je to podobné, jako u 607, tak velmi záleží na seřízení sbíhavosti. Náprava je jakoby napnutá a špatně péruje. Předpokládám, že 407 má víceprvkovou nápravu podobnou jako 607. Pokud ne, tak se omlouvám. Ahoj, o tom přemýšlím. Už jsem to četl u Vás a tak bych to mohl zkusit;). Ale už se mi nechce stále do toho cpát a cpát prachy. Přemyšlím, že po zimě ji prodám:mad: a půjdu k jiné značce, asi k audi - ty a6 04/05 teď jsou za slušné ceny:super. Citovat
Hamin Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 No tak musím říct, že s tou Belgií, jako že by tam dováželi očesaný auta a výbavy by byly poloviční, oproti jiným zemím EU je dle mého názoru čistý nesmysl a nemůžu s tímhle názorem souhlasit. Ano, sám mám 407mu dovezenou z Belgie a co se týče výbavy, je tam vše jak má být a nic nechybí. Naopak je tam spoustu dalších doplňujících prvků výbavy navíc. Např., k bezp. paku se dávaly boční zadní airbagy a sluneční rolety. Mám obě věci a ne jen např. jednu. Dále navigace vč. telefonu a vč. mp3 přehrávače vč. changeru - mám všechyn věci z tohoto. Opět neočesané..... Prostě a jednoduše auta ať jsou z Belgie, Německa, Rakouska, abuhví ještě odkud, tak mají tu výbavu, kterou má Peugeot ve standartu pro určitou zemi. Ale nemůžeš přece říkat, že jen v Belgii to shválně očesávají. Myslím, že automobilky mají na takovém autě tak velkou marži, že když postaví dvě stejná auta s totožnou výbavou a jedno prodají do Německa a druhé do Belgie s levnější cenou, vydělají stále dost.... A to říkám nezaujatě (ikdyž mám auto z BE), prostě můj názor, že trh s auty v EU je rovnocený. Citovat
alihen Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 ja mam auto kupovane, servisovane, ... vo FR, privezene na kamione a teraz je moje (vo FR jediny majitel - sukromna osoba, na slovensku ja prvy) neznasam v aute cudzie zvuky a zatial za 6 mesiacov uzivania, ziaden problem. dufam, ze to aj tak ostane. urcite suhlasim s nazorom, ze auto v rovnakej vybave a kvalite sa da v roznych statoch (aj EU) kupit v roznej cene. slovaci o tom vedia svoje... na zaciatku roka sa tu rozbehla nakupna turistika ohladne aut. a to nemalo na cenu vplyv iba prijatie EURA. ale nie je vsetko zlato, co sa blisti... uvediem priklad: Automobilka XY predavajuca auta na slovenskom trhu dava pre svojich klientov napr. nadstandartnu zaruku (alebo nejake zlavy, az 50% aj pri pozarucnych opravach). kdezto klient tej istej znacky automobilu, ktory si kupil auto kvoli vyhodnej (niekedy aj 2/3) cene v madarsku, polsku, ci inde, uz take vyhody nema, cco pri nepodarenom kuse sa auticko moze pekne predrazit [upravil dne 3/11/09 alihen] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.