Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ale niečo za niečo. Starostlivosť o ten drôtik aby neupadol a správne fungoval raz za x mesiacov či rokov je náročnejšia ako kuknúť raz za čas koľkože toho obloženia tam je. A keď nie tak ešte stále je šanca, že pri servisnej prehliadke ťa upozornia že by bolo vhodné obloženie vymeniť skôr ako ho úplne zodrieš. A keď na prehliadky nechodíš tak minimálne 2x do roka pri prezúvaní to môžeš pozrieť sám.

Odesláno

no hej, pri prezuvani to vzdy pozeram. len rozmyslam, ze ci ja mam vobec nejaku signalizaciu toho oblozenia, ked sa mi nic nezobrazilo, ked sa ten drat zlomil...ved vtedy by podla spravnosti malo stratit informacie a vydat nejaky signal, nie?

Odesláno

Práve že nie, funguje to tak, že drôt sa pripojí na kostru a vtedy zasvieti kontrolka. Vnútri obloženia je kontakt napojený na ten drôt. Keď sa obloženie zoderie až ku kontaktu, vtedy sa kontakt spojí s kotúčom a tým sa uzemní a rozsvieti kontrolku.

Odesláno
Původně zaslal: superjoe19

ako hrube maju byt kotuce asi tak? viete mi niekto povedat?

Minimálně 22mm. Platí pro kotouče o průměru 260mm. 283mm kotouč by měl mít minimální tloušťku 24mm.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...