peugeot09 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Mistře, odpočívejte v pokoji. Vaše \"Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka\" jsem přečetl všechny se zaujetím. O Černých baronech radši ani nemluvě...ach jo. Citovat
Šalda Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 je škoda že nás opouštějí takový skvělí lidi a místo nich přichází jenom takový jako je MRDL a KOKOTEK (Mádl a Kotek) Citovat
MatrixArwen Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Pouze odešel, v nás zůstane napořád tím, co zanechal. Pocta dílu \" Muž, který se topil \" a samozřejmě všemu ostatnímu. Citovat
Medvěd Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Pana Švandrlíka je opravdu škoda - každý člověk, který dokáže rozdávat úsměv a dobrou náladu (což ON uměl plnými hrstmi) je jen těžko nahraditelný. Spojení jeho humoru s obrázky p. Wintera (Neprakty) bylo prostě úžasné. Citovat
OK406 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Musím jen a jen souhlasit s ostatní mi. Taky jsem četl od nějopár knížek a nějaké i doma mám. Citovat
Haryk Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Pouze odešel, v nás zůstane napořád tím, co zanechal. Pocta dílu \" Muž, který se topil \" a samozřejmě všemu ostatnímu. :( Citovat
dzana.m Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 je škoda že takovýhle lidi odcházej:( Citovat
Cyklon Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Mistře, odpočívejte v pokoji. Vaše \"Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka\" jsem přečetl všechny se zaujetím. O Černých baronech radši ani nemluvě...ach jo. Moje řeč :( už se těším na Doktor od jezera hrochů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.