Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

re: k dvojčatům, doufám že sloužit bude, a věřím že se dostalo do dobrých rukou, moc ho kluci nepotlučte ať si ještě užije, a budu vás sledovat :;), o tom autě jsem s oblibou a pravdivě tvrdil že nebylo poskvrněno rukou tunnerovou, což už mu asi dlouho nevydrží, ale ke cti Mizi musím říci že jeho ruka je ruka šikovná a sám jsem zvědavý co s dvojčátkem provede:D

[upravil dne 14/12/11 08:24 od tomikku]

Odesláno

tome tohle asi neposkvrněno zůstane :) možná jen pár detailních změn, ale nic vážného... auto zatím jezdí parádně... akorát se vyměnila brzdová hadička, protože trochu kapala a o víkendu se vrhnem na rozvody... a snad na postupné rozebírání mého Lucifera :mad: tak doufám, že se to všechno do jara stihne... jinak já bych snad ani peugeotu nedokázal ublížit to by bylo mimo mojí morálku :D

Odesláno

jako to co jsi na tvém autí provedl není na škodu, je to decentní a líbivé, jsem rád že se ti mé již bývalé auto líbí a ž jste s ním spokojení aspoň mám potvrzené, že deklarovaný stav byl v pořádku :) přeju vám kluci hodně spokojených kiláků

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...