Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

Z videa vidím, že na 3500 ot. Míza jede 130 km/h ... ale je to při deceleraci ... třeba ti to stiflere pomůže ... ale je fakt, že HDi při 130 km/h točí méně (u mě necelé 3000 ot., tys to s 406 musel být podobné) ... nicméně naftu nemá smysl točit až do nebe ...

Odesláno

Na čtyřku? Já myslel, žes tam při cca 200 kopnul pětku a nechal jsi to spadnout ... Pokud tedy nemám pravdu, omlouvám se :mad:

Odesláno

koukam ze 206 GTi kdyby mela omezovač v 7000 tis a ne v 6500..tak by jela podobne:) 3. mi konci pri 140...4.pri 180 a 5. pri 220:D ale ma to asi o 20 kw mín:D

Odesláno
Stiflere, tak mě při 5tce jede 100km/h při 2500ot/m

tak to máš převodovku jak já u xsary, tam to točí stejně. :myslim

chtělo by to změřit pomocí gps na nějaký rovince, aby bylo vidět o kollik máš optimistický budíky než je realita :D

Odesláno
Mně jede na 6. stupeň lehce nad 100 km/h, což se mi zdá docela málo. :myslim

To se Ti nezda .. GTi-6ka ma kratke prevody a na 6. stupen pri 3tis. ot. jede opravdu cca 100-105km/h

PS: Zase si neodpustim poznamku ale opet z nekterych prispevku cejtim spis honeni trika nez zjistovani neceho relevantniho :D

Odesláno

tak dnes vyřešen snad další problém :)

po konopáči mi nějak začali kolísat otáčky při volnoběhu... už jsem chtěl kupovat regulační ventil za necelých 6tis když jsem zjistil, že mi z K&N hrušky vypadla jedna z hadit, tak uvidíme co to bude dělat, zatim to seká latinu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...