Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

Těším se na další zprávy o tomto autě, přiznám se, že jsem chvíli taky zvažoval, že bych se stal zachráncem tohoto nádherného kousku, ale dvě auta mě stačí :D

Odesláno

Jestli miza nebude proti rad bych pokračoval tady je tady o aute všechno :)

Jinak s autem naky velky upravy zevnějšku nejsou v planu miza to udal zvenčí přesne jak to ma vipadat podle originalu takže jen drobný upravy a spíš takový ty funkční jako brzdy dodelat odskok vymyslet neco na tu značku dopředu ale uvidi se přeci jen se mi toho v hlave honí ted víc :) to je jen co jsem doted pochytil :)

Odesláno

kopr: Ale nebudeš moci upravovat první příspěvek, tedy nadpis (pokud to nejde od moderátorů ošéfovat).

Jinak jsem rád, že auto zůstává v klubu a je dokonce ke mně blíže, to abych ho konečně okouknul ;)

Odesláno

jj pokud ti to moderátoři odblokujou a pujde to, tak v tom nevidím žádný problém ;) hlavně at se má dobře... když jsi projížděl a já byl pro ty díly, tak pomalu slza ukápla když jsem to viděl :D ale tak snad se mi podaří dostat na nějakou uroven i coupe a hlavně vím že se bude mit s16 dobře... a určitě se někdy sčuchnem ;) mame to k sobe kousek ;)

Odesláno

přesne mame to co by dup a zbytek kamenem dohodil :) coupe dotahneš taky maš to chvili a interier je o 100%jinde je te brzo planovat co s tim přesne budu delat nejdřív se s nim musim skamarádit a zjistit co a jak jinak domu jsme nejel víc než 110 a udaly jsme si spolu pohodovou jizdu u impulzu :D:D

Odesláno

Dneska proběhlo blišší seznámeni a zkoušení co na auto přijde probehla zkouška kol na ktery musim po přihlašeni obědnat letnáky. Nejspíš opět toyo proxwes tr1.

Pak jsme šel skusit pásy co jsme mel doma nachystaný ze svího a řekl byhc že se tam hoděj a při tom jsem vzadu v tapecich vyměnil přihrádky s repro za originaly co mi zbyly doma z tapecu z xsi

post-16954-14109625760122_thumb.jpg

Odesláno

to 100% zapoměl jsem ti dát nevyřízlí :D tohle bylo provizoryjum když jsem měl vyndanou hudbu kvuli nápravě... ještě jsem ti mohl dat i ten komplet plast, max ti ho shovám až bude mít jeden z nás cestu, tak ti ho dopravím nebo se stavíš ;)

Odesláno

Tak poprví zajela holka do garáže na první upravy

1 na řade je spz udělal jsem držák zespod takže jsem nemusel vrtat do zahlazenýho vystlal jsem to slabim molitanem a myslim že to tak muže zustat

Obědnali se nový letnáky tkaže než přídou ješte asi trochu poupravim muziku zatim. A našetřit na brzdy :)

post-16954-14109625789316_thumb.jpg

[upravil dne 21.7.2012 17:34 od kopr]

Odesláno

trochu rozborka kabelů na muziku a dodělanej odskok jak na dalku tak na čudla zevnitř

Došla odpoved od moderatoru a bude se zakládat nové téma odblokovat to nejde

post-16954-1410962594505_thumb.jpg

[upravil dne 28.7.2012 22:06 od kopr]

• O 2 roky později...
  • O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...