punkac Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: jarson som na tom blede:mad: Proč bledě? Já si pamatuju jak jsem měl modem 33kbit/sec a kamarád 56kbit za sec - mně jel internet 4 kbyte a jemu 7 kbyte za sekundu a já mu tak záviděl :D:D - to bylo v roce 2000 pak jsem zavítal za kamarádama na koleje pod kavčíma horama a to jsem teda čuměl, jakej tam byl net a s pomyšlením, že až přijedu domu mě zas čeká ten ukrutně pomalej modulátordemodulátor se mě chtělo naštěstí ty doby jsou už doufám nenávratně pryč Citovat
sucram® Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 nic moc no - přes wifi router, tak nevím zda jsou nějaké ztráty zítra zkusím přímo z modemu Citovat
Guest bostich Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 njn zapráskaná wifi... já chci zpátky aspon dsl!! Citovat
mr.SM Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: Opl405 To je fotomontaz ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.