martin.holub Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Ahoj, jaká je nejlepší chladící kapalina do P406 1,8i 81kW? A dá se vypustit někde nějakým šroubem. Nevím, v jakém je stavu, tak ji chci raději celou vypustit a nalít novou. Co říkáte na klasický FRIDEX ??? Jaký je celkový objem chladící kapaliny u 406 1,8i? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 dávám fridex G48 a tři litry--vypust dole na chladiči je plast. šroubek Citovat
martin.holub Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: ozzy56 dávám fridex G48 a tři litry--vypust dole na chladiči je plast. šroubek dává se stejná kapalina do HDI i benzínů ?? a ty tři litry jsou už naředěné? kolik teda koupit fridexu ? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 dyť to píšu-3 litry,stejnak nevypustíš všechno,vyteče tak pět litrů (celkem je tam nějak osm)--takže tři litry fridexu a dva vody,smíchej v kýblu a nalej Citovat
martin.holub Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: ozzy56 dyť to píšu-3 litry,stejnak nevypustíš všechno,vyteče tak pět litrů (celkem je tam nějak osm)--takže tři litry fridexu a dva vody,smíchej v kýblu a nalej oki ...díky moooc, jdu kupovat .... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 počítej za litr tak 150 kč--kupuju ve Vítkovicích na náměstí--jiní zde psali,že se dá koupit levněji,tak nevím... Citovat
martin.holub Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: ozzy56 počítej za litr tak 150 kč--kupuju ve Vítkovicích na náměstí--jiní zde psali,že se dá koupit levněji,tak nevím... jo ještě a co nějaká barva (červená/zelená) musí se to u Fridexu rozlišovat, když mi část staré chladící kapaliny v oběhu zůstane? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 já když to vypustím,tak naleju jen vodu a vypláchnu to...,udělej to asi třikrát a až potom nalej tu směs vody s fridexem...,myslím že ten G48 je zelený Citovat
Kubrt Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Jednoznačně originál Peugeot. Je min. stejně drahá, možná i levnější. A i ve Fridexu mě radši řekli ať tam naleju originál. 3L stačí. Citovat
BV406 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 ach jo, zase si tady budeme mlatit o hlavu \"originaly\" ..... muzes mi rict, co to je \"original\" peugeot ??? boze ... si zjisti na jake bazi je ta tvoje \"original\" pezo kapalina a na jake bazi je treba fridex g48 .... ty originale ... Citovat
Kubrt Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Láhev od originální kapaliny Peugeot nemám u sebe takže nepovím ani typ ani název. Sděluji praktickou zkušenost s výměnou kapaliny a s přístupem firmy Velvana. Nehledě na to že finančně to vychází min. nastejno. Co si kdo do motoru naleje je čistě jeho věc. Jestli je někdo tak dobrej že dokáže porovnat vlastnosti kapaliny Fridex G48 a kapaliny Peugeot velice rád se nechám poučit! PS: Koukám že od určitého bodu se stává každé fórum domovem lidí co chtějí spíše urážet než pomoci. [upravil dne 26/10/09 Kubrt] [upravil dne 26/10/09 Kubrt] Citovat
Kubrt Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Snad není pozdě Velvana pro Peugeot nedoporučuje g48 ale GPLUS http://img81.imageshack.us/img81/8443/92481748.jpg http://img441.imageshack.us/img441/4677/97667914.jpg Citovat
brutall Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Mám v chladiči DIVINOL. Je to-amin-,nitrit-a phosphatfrei, a je prej- auch für Alu-Motoren. Citovat
Teepee Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Taky jsem to řešil, měl záchvaty že musím mít všechno originál Peugeot. A pak jsem objevil, že: http://www.oleje-total.cz/automobilove-oleje/chladici-kapaliny-do-motoru-antifreeze/glacelf-classic-1l GLACELF CLASSIC splňuje normu VW G11. Fridex G48 také plní normu VW G11 Fridex G48 mají na kdejaké benzínce, v drogerii, navíc je Velvana tradiční vyzkoušená značka. Není co řešit, použil jsem Fridex G48. Ze systému vyteklo asi 6,5 litrů kapaliny, vypouštěl jsem odpojením spodní hadice, provedl jsem demontáž chladiče, dokonalý proplach, pak očistu voštin chladiče, výměnu těsnícího kroužku výstupního hrdla, nalil 3,5 litru Fridexu G48 a cca 3 litry destilované vody. Jestli je obsah 8 litrů, tak mám poměr 3,5/4,5, jestli vypuštěných 6,5 litru tak mám 3,5/3. Co v autě bylo, je naprosto neidentifikovatelný a nepopsatelný humus, žádný náznak jestli modrá (G11, VW TL 774 C) nebo růžová (G12, VW TL 774 D/F), prostě originální kapalina se vším všudy po deseti letech. A barvu kapaliny dodržet, nemíchat různé barvy mezi sebou! [upravil dne 3/11/09 Teepee] Citovat
simas Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Mel bych takovy dotaz, na internetu jsem zjistil ze se delaji chladici kapaliny specifikace G11 (modra) a G12 (ruzova). Vyse zminovany fridex G48 odpovida norme G11. Zajima me jestli kdyz budu menit celou napln tak jestli muzu dat normu G12. Jednak ji mam moznost vyhodne sehnat a taky jsem nasel ze norma G12 ma vymenny cyklus 5 let a G11 jen 3roky. Nevite nekdo jestli tam teda muzu dat G12? Diky za odpovedi Citovat
BV406 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: Kubrt Láhev od originální kapaliny Peugeot nemám u sebe takže nepovím ani typ ani název. Sděluji praktickou zkušenost s výměnou kapaliny a s přístupem firmy Velvana. Nehledě na to že finančně to vychází min. nastejno. Co si kdo do motoru naleje je čistě jeho věc. Jestli je někdo tak dobrej že dokáže porovnat vlastnosti kapaliny Fridex G48 a kapaliny Peugeot velice rád se nechám poučit! PS: Koukám že od určitého bodu se stává každé fórum domovem lidí co chtějí spíše urážet než pomoci. kubrte, kubrte ... ... jestli to bylo mireno na me, tak souhlasim s tebou, ze co si kdo nalije do motoru, je ciste jeho vec, takze muzes v klidu spat, ze mas v chladicim systemu ORIGINAL kapalinu Peugeot ... to je jen dobre ... ano, ja jsem tak dobrej, ze si troufnu zhodnotit vlastnosti techto dvou kapalin, pokud si vsimnes dobre na etikete revkogelu, je tam uveden 1 ethan 1,2 diol ... coz s trochou chemickeho vzdelani muzeme prepsat i jako ethylenglykol, treba konkretne fridex g48 je taky na bazi ethylenglykolu, takze si troufnu tvrdit, ze tyto kapaliny, az na par dalsich aditiv, budou nemlich o tom samym ... nebo si myslis, ze najaci chemici vymysleli nejakou novou revolucni chemikalii, nebo jiny princip nemrznoucich kapalin ??? jestli jo, tak o tom se zase necham od tebe poucit ja (a nebavme se o eko kapalinach) priste UTFG http://cs.wikipedia.org/wiki/Ethylenglykol nikdo tady nevi, jakou mas zkusenost s pristupem firmy velvana, podel se s nami ... jen doufam, ze tazatel pouzil mozek a nedbal tve rady ci informace o doporuceni firmy velvana pro peugeot ... ... pokud se citis urazen, tak s tim ja nic neudelam ... sorry [upravil dne 3/11/09 BV406] Citovat
simas Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: Pe.Tr G12 opravdu nee Tak jsem z toho trosku jelen , Pe.Tr: ty tvrdis ze urcite G12(cervenou) ne, ale ted jsem si procital diskuzi ohledne chladicich kapalin na xantiaclubu a dalsich serverech, a ze vsech diskuzi vyplyva jen ze se nesmi michat G11 a G12, ale nekdo ma v aute G11 a jiny ve stejnem aute G12 (a byli tam i HDi). Jedinne s cim by mohl byt problem tak je poradne vyplachnout chladici soustavu. Citovat
enikybeniky Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Já jsem teď dával taky růžovou (G12).... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.