lion307 Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 zdravim, mam taky problem s CD menicom, nikde v historii som nenasiel podobny problem, tak vytvaram novy dotaz. kupil som P307SW s RT3 a CD menicom blaupunkt (5CD) firmware 6.52. daval som CD do menica, ale nevcuclo ani do jedneho slotu. ked som cele CD vsunul dnu, ani tak ho nevcuclo a nenacitalo. CD som potom vytahoval pinzetou. po nastartovani mi na displeji vypisalo CD changer empty, pricom bolo jedo ci tam CD bolo vsunute alebo nie (vsuvanie neslo vobec tazko, inak by som ho tam nerval) po update firmweru na 6.63 b890 mi po zapnuti vypise rovno CD changer not available. CD som sa tam teda ani nepokusal davat. CD aj mp3 CD mi normallne radio pekne cita, problem mam len s menicom. po upgradovani softu asi bude treba odblokovat CD changer (tipujem, ze preto mi vypisuje ze je not available) ale ci potom bude brat CD neviem, preto sa chcem spytat ci uz mal niekto podobny problem a ako ho riesil, alebo ci tu je nejaky macher a vyzna sa? diki moc za odpovede [upravil dne 22/10/09 lion307] Citovat
HonzaZ Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Obávám se, že závada je changeru. To, že píše že changer je nedostupný je z toho důvodu, že tam není žádné CD. Na diagnostice bude určitě nastaven na \"přítomen\". Mám sice jiný changer, ale když tam nejsou CD v zásobníku tak je také nedostupný. Citovat
jofo Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Ja by som vyskusal ho odpojit a pripojit nazad. Citovat
očko Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: jofo Ja by som vyskusal ho odpojit a pripojit nazad. Podobný problém som mal aj ja. A pomohlo odpojiť a pripojiť. Citovat
lion307 Odesláno 24. říjen 2009 Autor Odesláno 24. říjen 2009 ahojte, sorac ze odpisujem tak neskoro, ale za posledne dni som mal toho nenormalne vela... k tomu changeru - on zije, teda ak dam klucik do zapalovania, on vrci, asi hlada cd... no displej mi vypise ze je nedostupny, to som uz pisal... zistil som ze do slotov 1, 2, 3 a 5 sa da vopchat cele cd, ide to lahko, ale nevcucne ho, ani ked ho dam po okraj. do slotu 4 ho dam ani nie do polky a narazi na odpor, nejde vsunut. neznasilnoval som to, ale nieco tam zavadzia... a neviem co. chcel som to rozobrat dnes, ale som z toho jelen, netusim jak sa ten panel dava von... uvazujem ze s tym pojdem do pezotu, nvvm no... @HonzaZ: uz som to checkol podla vin, ale stale som z toho jelen, ale vdaka za ochotu, poslem ti ho cez sz... Citovat
HonzaZ Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Ahoj lion307. Podle tabulek máš opravdu 80kW i bez FAPu. Nevím, ale zdá se mi, že máš v CD changeru něco v té čtvrté pozici. Chtělo by to otevřít a podívat se dovnitř. Původně jsem myslel, že je ten changer mrtvý, ale jak píšeš, žije. Proto si myslím, že problém je právě v changeru. Posílám ti schema zapojení v autě, ale myslím, že tady problém není. Citovat
lion307 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 Původně zaslal: HonzaZ Ahoj lion307. Podle tabulek máš opravdu 80kW i bez FAPu. Nevím, ale zdá se mi, že máš v CD changeru něco v té čtvrté pozici. Chtělo by to otevřít a podívat se dovnitř. Původně jsem myslel, že je ten changer mrtvý, ale jak píšeš, žije. Proto si myslím, že problém je právě v changeru. Posílám ti schema zapojení v autě, ale myslím, že tady problém není. wow diki moc ono tam mozno bude nieco v tej 4ke zaseknute, pokusim sa to teda rozobrat. v najhorsom pripade to zoberiem niekomu kto s tym uz ma skusenosti... http://www.peugeot-club.com/kniha/img/opilec.gif Citovat
Micky99 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 CD changer si nevcucne nikdy CD dnu tak ako radio. to tam musis vzdy natlacit a aj ked vyberas CD z changeru tak to ide tak \"agresívnejšie\". nie ako z radia. Ďalej: vyzerá to fakt tak že v 4tom slote máš niečo vo vnútry. vybrať to pojde len ked to rozoberieš. ak je CD v polohe že bolo čítane tak to už len tak lahko z pinzetou von nepojde. a vtedy ani dalsie cd neskusi nacitat aj ked ich dnu zoberie a pripravy na vymenu. ale to 4cd je tam zaseknute a to jedine s rozobratim von alebo mi obcas pomohlo aj odpojit CD changer a nastartovat a potom ho zase napojit. teraz sa mi aj obcas stava ze pri vimene cd v meniči mi nenačíta a potom sa changer zasekne tak vtedy staci vypnut a zase nastartovat alebo obcas prepnut na radio alebo cd a potom zase skusit changer (ale to pomoze malokedy). vtedy mi blikaju na changeri cislice 1-5 a vtedy viem ze mi changer nejde. ze sa to nejak seklo. vo vnutry je blby mechanizmus ktory vymiena cd medzi sebou, som to mal rozobrate a vsetko som namazal a odvtedy mam menej krat tie problemi zo zaseknutym cd a s tym ze nejde von. ine je to s citacou hlavou ktora obcas blbne a nenacita cd ale to ako som pisal - pomoze zase nastartovat auto a je to. Citovat
bittnerj Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 většinou opravdu pomůže vytáhnout ven-odpojit kabel a zase připojit a pro micky99-já natlačit cd nemusím-stačí ho vložit na kraj a po chvilce ho natáhne sám Citovat
Micky99 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 ...pro micky99-já natlačit cd nemusím-stačí ho vložit na kraj a po chvilce ho natáhne sám tak aj ja zajtra vyskúšám, ak nezabudnem Citovat
lion307 Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 zdravim, tak konecne som sa dostal k tomu changeru (po 3 mesiacoch ako tak ratam ;-O) vo 4ke je volaco zaseknute ako som predpokladal, teda nie nieco ale take hnusne zlte cdcko, to som kupil spolu s autom :-D skusal som ho dat von, ale netusim ako ta mechanika funguje, tak som nepouzil nejake moc brutalne nasilie aby som to nahodou neposkodil viac ako je... viete niekto poradit ako BY sa to cd dalo vybrat? vdaka hodim sem par obrazkov. [upravil dne 31/1/10 lion307] Citovat
lion307 Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 dalsi obrazok: na tom prvom sa mi nieco nezda. nechyba tam taky pliesok? (tesne doprava od nappisu \"CD\" na CDcku) Citovat
HonzaZ Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Člověče takhle na dálku se to těžko posuzuje. Z první fotky to vypadá divně, ale na druhé normálně. Těžko radit. Citovat
lion307 Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 ja viem ze je to celkom divne takto na dialku, ja som len chcel vediet ci sa to neda nejak nudzovo vybrat. ako na pc mechanikach byva taka dierka kam ked pichnete napr. ihlu tak vam otvori mechaniku no ale asi to zoberem niekomu kto sa v tom vyzna... uz mi to v aute blika vyse 3 mesiace Citovat
filas1 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Určitě to půjde vyndat, ale bude se to asi muset trochu rozebrat. Už jsem takhle jeden changer s podobně zaseklým cd opravil a bylo to jen tím zaseklým cd. Citovat
marekxy Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 aky typ mas? ja mam v 407 clarion ale nieje tam zasobnik a budem miesto neho davat usb tak ak niekto chce mozeme sa dohodnut. Citovat
lion307 Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 Původně zaslal: marekxy aky typ mas? ja mam v 407 clarion ale nieje tam zasobnik a budem miesto neho davat usb tak ak niekto chce mozeme sa dohodnut. ono mi ten menic ani moc nechyba, teraz je odpojeny, nech neblika... hlavne je ze nemam dieru v stredovom paneli uz som ale rozmyslal ze kupim novy, nasiel som nejaky kenwood za 129eur na 5cd je tiez... ale uvazoval som nad dvd+tv tunerom + cuvacou kamerou + samozrejme odblokovanim videa pocas jazdy... za kolko by si to strelil? Citovat
lion307 Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 cd som uz vybral... ono som zistil ze podavac a tie veci okolo funguju v pohode, problem je v mechanike, mne to pripada akoby tam boli vydrate nejake vertikalne zubky po ktorych sa hlava posuvahore-dole... neviem sice ako je to riesene, ale ten zvuk mi pripomina take nieco... bol som s tym v 2 elektroopravovniach a vypoklonkovali ma ze take nerobia... ze sa to neoplati, pritom chlapik tam mal videa porozoberane... no nic to... budem sa tym zaoberat asi az ked budem mat viac casu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.