Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím admini ať mi to nesmažou či nezamknou ale chci to mít právě v sekci 407 aby to viděli ti správní členové..

Mám na prodej přední kotouče na 407 2,0 HDI jeté cca 5000 km a desky taky cca 5000 km (byli spolu nasazeny)vše origo peugeot.....kdyby někdo z 407čkářů měl zájem tak za 4000 Kč jsou k mání........

V případě potřeby mám i přední komplet brzdové třmeny origo z 407 2,0 HDI ......;);););)

Odesláno

Přesně tak.....nejprve sem chtěl dávát na zimu origo malé brzdy a 16\" zimáky ale na 17\" to bude vypadat líp a nemusím přehazovat brzdy......a proto tento prodej.....:papa:papa:papa

Odesláno

Nic tak hrozného......2 šrouby na kotoučích, 2 na brzdičích, 1 na hadičce a celé odvzdušnit.....tot vše...v klidu do 1,5 h práce.....ale \"proč to dělat jednoduše,když to jde složitě\"....:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Si je mohl prodat hned jak sme byli pro ty druhé:roll teď by byli dvoje nanic:nevim

No to sem nevěděl že budu dělat další čachry z brzdama......

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

neboj až zjisti že na novou 407 coupe po faceliftu s 3,0hdi davaji brzdy o prumeru 410mm tak na jaře zase bude blbnout...

:o:o:o:o no že by????? Nic není nemožné :aut:aut.....ale to tam musí být min. 19\"až 20\" kola.....:roll

Odesláno

:D:super

Našel jsem pro 407 3.0 HDi DT20C kotouče 340 mm. Tak to už není takový rozdíl.

Koukal jsem Přemo na ty třmeny a jsou na 2.7 HDi 2 typy. Dle DAM, rozdil tam není popsan. Jen ty starší jsou stejný L i P, a novější jsou zvlášt číslo na stranu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...