Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele,koukni na netu jak to vypadá a dle toho se rozhodni.Znáš to,100 lidí,100 chutí;) V tomhle je těžký radit,záleží taky dost podstatně co plánuješ s autem dál dělat.Občas jsou tuning světla na obtíž,ale to je jiná diskuse;):D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Ty černý by asi byli opravdu hezčí;)http://auto.bazos.cz/inzerat/4292763/Peugeot-206-gti-S16-tuning.php alezáleží na tobě;)

tsn to suto bude prodavat hodne dlouho....nevim je to vec vkusu...mne se třeba černy andely vubec nelibi..i kdyz mi hafec kudu rika že by byli krasny...proste cerny andely na moje auto neopujdou....ůeda chromy.....ale kdyz uz cerne svetla..tak jedine...

http://www.cattuning.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_COMMON2&product_id=16535&category_id=204&manufacturer_id=0&znacka=PEUGEOT&model=206&option=com_virtuemart&Itemid=31

ty by se mne libili..ale fakt zalezi co se ti libi vic..to je to same jako by ses podle ostatnich lidi ridil jake kola mas dat na auto....jak se mas oblekat a tak bych mohl pokracovat porad dokola..proste ti reknu jen ze svetla musi byt naklapeci(s tim ze tam das motorky na naklapeni z origo svetel)...rozhodni se sam a nenech si do toho kecat:)

Odesláno

Na černý auto určitě černý, ale ze zkušenosti doporučuju vzít světla od FK. Jsou to nejhezčí Angel Eyes na trhu (můj názor :)) a zároveň nejkvalitněji udělané a vymyšlené, se Sonarem a Junyanem se to nedá srovnávat. :)

Odesláno

Fakir: Bohužel světla od FK maj jednu velkou nevýhodu, jejich elektrické štelování výšky nejde nastavit manuálně, jsou tam spešl motorky a ty nemaj nastavovací šrouby, tzn, štelování sice funguje, ale bez možnosti si to seřídit :myslim , ale vzhled a kvalita zpracování je fakt na špičkové úrovni, mám je na autě :papa

Aktuálně mám objednáno toto http://cgi.ebay.de/Peugeot-206-CCFL-Angel-Eyes-Scheinwerfer-CHROM_W0QQitemZ300359481176QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item45eed1f758 tak až budou, poreferuju :super

Odesláno

Safra, ty s těma katodama jsou pecka, škoda, že je nemají v černém. :) Co se světel FK týče, mám je tu připravené na reklamaci, protože jsem hned po rozbalené zjistil, že pravé světlo má zničený vnitřek (nejspíš s tím někdo mrsknul při přepravě), takže se mi na autě objeví až se zpožděním. :( Já kdybych měl trpaslíka, tak mi vyroste. :D Už do nich mám koupené supersvítivé LEDky místo těch žároviček. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...