Přejít na obsah

206 1,6 16V

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Vše od uživatele 206 1,6 16V

  1. Ahoj všem, chtěl bych koupit litá kola nejlépe 17\" na p206 ale vůbec se nevyznám v ET ? Líbí se mi třeba tyto, ale nevím jestli by šly bez úpravy blatníků? http://www.aukro.cz/item983173381_ford_renault_citroen_peugeot_17_5x108_nove.html Díky všem kdo mi poradí.
  2. Ahoj, nevíte prosím někdo jestli pasují zadní světla z novějšího peugeotu 206 r.v.2004, na starší r.v.2002 ? Na pohled jsou světla o trochu jinačí, jakoby malinko čirejší, ale nevým jestli mají i stejný konektor a uchycení?
  3. nevím co jsi tam měl za originál rádio, já jsem měl Clarion RD3 a bral jsem tuto: http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=50284 Ale když jim napíšeš co máš za auto a co jsi tam měl za origo rádio, tak ti napíšou sami která je ta pravá
  4. Ahoj, já jsem to vyřešil tak že jsem napsal prodejci jestli to bude kompatibilní s tímto typem rádia a s mím autem. A napsal mi že ano, ale pokud by byl problém tak to můžu do 14ti dnů vrátit. Objednával jsem to na této adrese: http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/ A funguje to bezvadně, akorát za poměrně vysokou cenu.
  5. Tak už jsem si tuhle redukci od Connects2 koupil a je to super chová se to jako originál, ale bohužel za poměrně vysokou cenu 2200Kč. Ale jinak:super
  6. 206 1,6 16V

    andělské oči na 206???

    barvu auta, mám černou, a náklápění píšou že jde předělat z původních
  7. Ahoj všem, uvažuji o koupi těchto světel, ale nejsem si jist zda nepokazím vzhled 206?? Máte snimi někdo nějaké zkušenosti? [upravil dne 21/10/09 206 1,6 16V]
  8. Ahoj, vyměnil jsem rádio Clarion RD3 za SONY MEX-BT5700U, rádio je to sice o dost lepší, ale hodně mi chybí to ovládání pod volantem. Proto bych se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s redukcí která se dá koupit, bohužel ale bez záruky že bude opravdu fungovat. [upravil dne 18/10/09 206 1,6 16V]
  9. Čau všem v peugeotclubu, nevíte jestli existuje rádio do mé 206 (r.v.2002), klasické iso konektory, které by komunikovalo s ovladačem pod volantem i s displejem stejně jako Clarion RD3, ale aby přehrávalo MP3 a nejlépe i s bluetooth? Původně jsem si chtěl koupit z 207, keteré toto vše má, ale musel bych prý koupit ještě redukci, a stejně by mi prý nezaručily že by to fungovalo, řikal elektrikář z artcom group. Děkuji vám všem za odpověď.
  10. 206 1,6 16V

    zadní čírá LED světla

    Rád bych to rozdělal, ale je to nemožné, epoxid ničím neroztavím ani nerozpustím, jedině to nějak vybrousit, ale to by byla práce pro vraha:) Je to taková krásná čínská práce. S tou novou krabičkou by to mělo něco do sebe, udělat to rovnou na obě aby mi to svítilo stejně a bylo by. Díky za radu.
  11. 206 1,6 16V

    Cukání po rozvodech

    Ahoj, sice nemám moc zkušeností s diesly, ale u benzínu mi dělalo něco podobného o dva zuby posunutý rozvod, ale to mi ho dělali amatéři a bylo to ještě na trojkovým golfu.
  12. Zdravím všechny v peugeot clubu, koupil jsem si nová zadní světla napůl s diodami, ale bohužel bez záruky a přestali mi jít na levém světle obrysy z ledek a po rozdělání jsem přišel na to že to je v nějaké krabičce co je uvnitř světla zřejmně pro řízení napětí do diod. Ale krabička je nerozebiratelná zalitá epoxidem. Nevíte prosím někdo jestli by tato krabička šla někde sehnat? Ještě mě napadlo že bych skusil natáhnout drátek z pravého světla a připojit to jakoby z jedné krabičky, ale nevím jestli by to utáhlo, abych neskazil i tu druhou. Díky moc za odpověď. Mějte se.
  13. Ahoj všem, nestalo se vám někdy něco podobného? Po otočení klíčku zapalování mi můj peugeotek napsal na displeji něco jako \"engine imobiliser fail\" a vůbec nešlo nastartovat. Skoušel jsem zamčít, odemčít, nechat chvíli tak, ale nic. Nakonec jsem odpojil na chvíli baterii a pak už naskočil. Ale mám z toho celkem strach aby mi to neudělal znovu, když to budu nejmíň potřebovat. Zkusil jsem to i napojit na diagnostiku (bosch), ale jediná závada byla něco se zapalovací cívkou, po vymazání paměti závad už nic. Nenapadá vás něco? Díky moc za každou radu.
  14. 206 1,6 16V

    mračítka na 206

    Tak jste mě přemluvili. Ještě uvažuji o zadních lampách diodových a tak napůl čirých. Máte snimi nějakou zkušenost? A jinak díky za radu.
  15. Čau, nevíte prosím někdo kde by se dali sehnat mračítka na 206 s atestem. Na internetu jsem našel jedny s atestem, ale nevím jestli se jím dá říct mračítka.
  16. Setkali jste se s něčím podobným? Kamarádovi na citroenu nešli stěrače v servise mu řekli že to je pojistkovou skříňkou pod volantem. Tak jsem ji skusil přehodit z mého peugeotu, na pohled je úplně stejná jen označení trochu jiné a stěrače mu opravdu šli. Jenže pak jsem ji vrátil zpět do mé 206 a naskočili mi na palubovce jeho kilometry, takže jsem měl hned o 40 000km více:( Díky všem co poradí.
  17. Ahoj všichni pežoťáci! Nevíte prosím někdo kde by se dalo sehnat křídlo stejné jako má 206RC? Našel jsem jen nějaké karbonové za 8000, ale to je pro mě docela dost peňez za křídlo. A co jsem našel levné tak jen tvaru WRC. Kdyby jste někdo věděli tak díky moc za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...