Medvěd Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Vánoční posezení Peugeot-clubu je předběžně zamluveno na sobotu 12. 12. 2009 cca od 14 hodin v restauraci CINDA http://www.cinda-restaurace.cz/ Veškeré bližší informace budou sděleny počátkem listopadu, každopádně termín i místo jsou dané. P.S. Dobročinnosti ve formě zajištění stromečku se meze nekladou. [upravil dne 13/12/2009 Medvěd] Citovat
Medvěd Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 Stromeček opět dodá Neon, prosím tedy o dobrovolníky, kteří si vezmou na starost jeho nazdobení. Dnes jsem na Cindě byl osobně. Na rozdíl od Karla zde bohužel není jiné vyžití než restaurace, což jsme už zažili na třetích vánocích s klubem na Džbáně a zásadní problém to nebyl (aspoň si lépe pokecáme). U Karla je nový majitel a ten šel s cenami poněkud nahoru, proto jsem zvolil tuto změnu. Počátkem příštího týdne bych sem hodil \"nástřel\" možných menu (studené mísy, gril party apod.), objednám podle varianty, která získá největší podporu. Doprava je i pro nepražáky poměrně jednoduchá - dostat se na Barrandovský most (v sobotu brzo odpoledne neočekávám nějaké zásadní problémy), odtud sjet na Smíchovské nábřeží a cca po 500 m (před SHELLkou !!!) odbočit vpravo. Pak cca 1 000 m mezi loděnicemi až minete žlutou věž časoměřičů a po cca 200 m dojedete k restauraci CINDA (značeno FUN ISLAND). Počítají s cca 30ti (maximálně 50ti) lidmi, podle mých zkušeností z předchozích Vánočních srazů je tato kapacita tak akorát - proto budu určitě požadovat zaplatit tak jako loni na klubový účet zálohu cca ve výši podílu na jídle (abych měl jistotu, že skutečně dorazíte a Vy jste zase měli jistotu, že s Vámi je počítáno). Nemyslím si, že je nutné to nějak zdůrazňovat, nicméně stalo se dobrým pravidlem s sebou donést nějaké drobnosti, aby se pak mohla udělat pod stromečkem nadílka ve formě tomboly - doufám tedy, že tato tradice nebude přerušena. [upravil dne 21/10/2009 Medvěd] Citovat
Přema Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Tentokrát asi dojedu bo se to určo nebude krýt s firemním večírkem.......;) Citovat
Přema Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 no já vím že už tam mám přechodné bydliště.......:P:P:P:P:aut:super Citovat
pp205 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr a mužeš pít bo do Kel tě hodím jj, v patre spi jen prema s petrou :-) Citovat
aka Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 mno nevim, jestli zvladnu pect....doufam, ze budu stehovat... Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 my dorazime, nechci tady vest keci kolem navstev pribuznych apod. prostě skloubíme to.... Citovat
MJSytic Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Vzhledem k naší bytové situaci to tentokrát asi nevyjde:( Ale třeba se stane zázrak a budeme mít čas dorazit Citovat
permonik7 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Já se nedostavím určitě Užijte si to:papa Citovat
Petav Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 To už se blíží vánoce? Jejda. Nestane-li se něco neočekávaného, tak přijdeme. Citovat
Pinďa Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Tak doufám, že se tam letos dostanu. (Méďo díky. ). Tak kdo pojede z Moravy ? ? ? Ozvěte se, mládeži ! ! ! [upravil dne 1/11/09 Pinďa] Citovat
jiri.wolf Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Piňďo, pokud bude Renča pořád 2v1, příp. Kristýnka už na světě tak bysme chtěli jet. Mohli bysme se domluvit a jet spolu Citovat
Vvitty Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Ja zrejme dorazim :-) A budou i nejaka vanocni prekvapeni a novinky v eshopu Citovat
MatrixArwen Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Volno napsaný v práci mám, takže určitě dorazím/e:-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 vanoce vanoce prichazeji, smankote, vanoce jsou za chvili tu, no Tesco uz je pripraveno Citovat
MatrixArwen Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 To každopádně a Kaufland už od října:D Citovat
janča205 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Vypadá to tak,že i moje maličkost by se měla ukázat. Snad někoho přemluvím,ať nejedu sama! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.